67

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ МАТЕРИАЛ ГО ЧЕТЕМ ВЕЧЕ ТРЕТИ ПЪТ ЗА ДВА МЕСЕЦА.Тази не я съжалявам.

66

Анонимен

преди 6 години

свършиха ли БГ лекарите? защо е взела този ***? че и децата си наготово му ги кръстила с арабски имена, да не се затруднява арабеската като си отиде и ги вземе. уж интелигентна жена - не знае ли, че те винаги вземат децата? сега за какво реве? да отива там, щом иска да си ги вижда.

65

Анонимен

преди 6 години

До до 61Как позна, че ще се разсмея още докато чета коментара ти? :))Но не разбирам защо си мислиш, че подвеждам? Гражданството на децата, родени от тези бракове, е според изгодата. По-рано записваха момчетата с такова гражданство, с каквото няма да се наложи да ходят в казармата.В наше време ги записват българчета, за да са граждани на ЕС. Но рускинята си възпитава детето по руски тертип, независимо какво гражданство му е дадено.

64

до 61

преди 6 години

А я да ме светнеш колко от теси руско-бг бракове децата не са българи? :) НЕ ПОДВЕЖДАЙ майкунке мрсъна, нидей са смя!А иначе по темата - българките са станали страшно *** и не ги е еня за бг корена! Както казах - те дори се канят една друга , ето видиш ли , супер е, ела да ти намерим чуждоземец! ОТВРАТ!

63

Анонимен

преди 6 години

Проста жена, усладилити се гнусния твърд арабски, дори децата ти нямат български имена. С мекушавия си нрав си по араба да се наложи.

62

?

преди 6 години

Имаше много смислен и точен отговор на гнусния коментар на Гаргата (11). Защо го няма, а глупостите на Гаргата си стоят?Или отново е протестирал дежурният вечно кисел ром, искащ да изкривява истината?Техните жени раждат извънбрачно, за да получават повече помощи, а тези помощи се вземат от данъците, плащани от работещите българки! Кой вида нещо нередно в този отговор?

61

До 59

преди 6 години

Информацията ти е непълна. Има българи, женени за арабки. те са по-малко на брой от българските момичета, женени за араби, защото у нас почти няма неомъжена арабка, пусната сама да дойде да учи в България. Студентките от арабския свят или са омъжени, или пък семействата им имат бизнес в България и са под контрол, трудно ще им разрешат връзка с християнин.Българските мъже, работещи в арабския свят получават писмени предложения за брак от момичета, които не са виждали. Там такива неща се случват.

60

До 43

преди 6 години

И тя е лекарка, бре!Този материал е непълен. Той й поставя условие - да продаде къщата, да си преведе дипломата на арабски език и да се върне при него, за да живеят като семейство. Но настоява тя да поиска прошка от него и от родителите му и да им възстанови 7 000$ - това са разноските, платени от тях по съдебното дело. Останалите пари от продажбата на къщата не й ги иска. Както виждаш, от арабска гледна точка той постъпва джентълменски. Мирогледите им са различни, всеки е прав за себе си.

59

До Drago

преди 6 години

Наред с всичко останало, това също е сериозен фактор да изчезваме като нация - българката сама затрива семето си. Повръща ми се от такива ...______________________________________Хайде сега кажи, какъв процент от българските мъже се ожениха за рускини в периода 1945-1990 г.? А какъв е процентът на българките, които през същия период се омъжиха за чужденци? В ПЪТИ ПО-МАЛКО СА!Какво е съотношението между жените и мъжете, създали смесено семейство през последните 27 г.?После прави заключения.

58

Анонимен

преди 6 години

До ОнуфриТова стадо не приема нашите традиции, бре! Съвсем ти се е изфуфирал акълът, отче Онуфрие!

57

Анонимен

преди 6 години

И най- нежеланият български мъж е по добра алтернатива пред този закостенял ***.В крайна сметка всеки носи последствията от действията си.

56

ново 5

преди 6 години

Ей за такива никак ама никак не ме е жал.. Тръгват с рязаната карабина като мислят със *** си , а после плачат държавата да ги спасява. Жалко , че от всичко това страдат децата .

55

Анонимен

преди 6 години

Да си взема забрадката и да отлита при тях.

54

Анонимен

преди 6 години

Анонимен стига си давал акъл си и недоволствал,има и "нормални " които ги ингересува!Вас все ни занимават ,ами не четете.Аман от ирония ,сарказъм и простотия безчовечна.Само мъже мнения дават , вулгарни ,цинични .СЪВЕТ адмирации.Единственото смислено мнение и съвет .

53

Анонимен

преди 6 години

Обичам жените, но те са мега *** на тема ''избор на мъже'', на тая коза поне децата и са живи макар там, ами онази овца в Канада, дето се хванала с назобан, фитнес нарцис - псевдогангстер?! Такива не ги жаля, ами жалко за децата, да и козите му прости!

52

ПолуЛалугер-Хонолулу

преди 6 години

То се е видяло , че българската Шахерезада си пада по лекуващите хемороидални халки . Да си взема някой от новопристигналите умерени сирийски хирурзи , па да ражда пак хубави пингвинчета , както е писал колегата . Ашколсун !

51

Съвет

преди 6 години

Като бях да работя в Лондон преди по медиите беше нашумял идентичен случай със Йорданец отвлякъл детето на Англичанка.Случая се реши благоприятно след като майката успя да се добере до синът си изкарвайки го от училище и да го заведе до Английското посолство.Там действат Английските закони и дипломатите се застъпиха за жената и тайно успяха да изведат нея и синът и от страната.Съветвам Докторката да съумее да направи същото и може да се увенчае с успех!

50

Майка

преди 6 години

Мен лично ме е гнус да седя в една стая с поданик на мохамед,камоли да се омъжа за такъв.Но жените които се решават на този рисков и непочтен ход са били многократно отхвърляни и унизявани от Българските мъже!!!

49

мюмюн-сектора Газа

преди 6 години

В.канал е много добър гастроинтеролог а жена му ми.Недка е специалист в уши нос гърло .

48

Анонимен

преди 6 години

Арабите така си облагородяват генофонда.Като си хващат заблудени овчици из белия свят да изживяват "арабската " си фантазия и да им раждат по бели деца и после им ги отнемат.