11

Анонимен

преди 6 години

В България няма корупция! Всичко чиновници са особено загрижени за държавността и справедливостта! Много малко остана!

10

находки

преди 6 години

Малкият дявол е това. Нашият "бизнес-човек" можеше да претендира за транзитни такси на водата, която тече в "неговия" имот, а при спор с общината да врътне кранчето на целия град :)

9

Жо

преди 6 години

ТРАСЕТАТА на водопроводите са сервитутна зона и не могат да попадат в частни имоти. Предполагам, че магистралния водопровод /с диаметър над 1 метър/, е изграден преди този имот да бъде реституиран. Виновна е Общината, че е възстановила този имот в реалните му граници. Но , от Общината твърдят, че дори не знаят къде точно е трасето на този магистрален водопровод. Сега, при авария, ВиК ще трябва да влизат с багерите в имота и да копаят.

8

А,

преди 6 години

Общинарите до сега къде бляха?

7

Дедо

преди 6 години

Тоя бизнесмен,дето се крие гузно, е шеф на издателство "СИБИ"-да знае който се интересува.

6

Burzum

преди 6 години

Човека си е преградил да има по навик бе...и фирмата така си е взел...

5

Анонимен

преди 6 години

Овци сме си. Тия 120000 само ако наминат покрай имота да разгледат как е построен върху водопровода им, ни от бизнесмена ще остане нещо, ни от бизнеса му. Ама нема кой.

4

До 3

преди 6 години

Явно като са правили водопровода, имотът му още не се е бил разпрострял чак толкова, че да погълне площта над тръбите. После по метър на месец си е заграбвал, как не си е удвоил площта двойна направо :)

3

Анонимен

преди 6 години

Този ще премахне незаконните постройки а общината ще премахне ли тръбопровода от неговия имот

2

Анонимен

преди 6 години

Да се чудим как този "бизнесмен" строи имота си върху магистрален воден тръбопровод! Винаги може да се случи авария и даже в границите на имота. Лесно може да си представим какво ще се случи в такъв случай с недвижимостите. Не е за завиждане! Всяка година виждаме и слушаме оплакванията на незаконните строители по крайбрежията на разни реки и подножията на язовири.

1

Дивия изток

преди 6 години

Само не става ясно този луксозен бизнесмен щеше ли да премахва нещо, ако не беше нацелил тръбите на града ... Аз се досещам за отговора.