25

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че ганьовеца е полу-и диот и затова трябва постоянно да му се набива канчето, докато не се превърне цивилизован човек.

24

Анонимен

преди 6 години

Тази гризновата и видимо много проЗДа женица мак е сестра на Крокодила Мей. Представям си ако го нямаше Радев и тази беше президент!!! Ужас!!!В комбинация Дембелина от Банкя, Цецо Пипоня и Цацата щяха, не че не са, да бъдат за писмешище и подигравка не само у нас, вече и в САЩ. Отношението на Тръмп към Дембелина и Пипоня е ясно, чака се решението му за ограбването на КТБ по закона Магнитски.

23

Бг

преди 6 години

Като чета коментарите ми става ясно защо всеки месец има новини за пострадали жени.Бай *** още избива комплекси върху половинката си.Не че всяка жена е цвете, но не е и това начина.

22

Анонимен

преди 6 години

Психологическия тормоз е оръжие на жените. Той, наред с манипулациите и лъжите се използват основно от жените.

21

Анонимен

преди 6 години

И какъв е извода? Колкото по - добре познаваш една жена, толкова повече ти се иска да я убиеш... Има нещо врно ;)

20

Поручик Ржевски

преди 6 години

Всички тези конвенции и закони са дискриминиращи.Защо се говори за психологически тормоз на мъже над жени?Няма ли тормоз на жени над мъже?Защо изследват убийствата само на жени?Убийства на мъже няма ли, те от кой ли са извършени ако не от благоверната?Просто всяко насилие над човек трябва да се наказва, а пола няма значение.

19

Поручик Ржевски

преди 6 години

Едно време комсомолците се бореха за социално справедливо общество.Днес се борят за трети пол и за гей-бракове.Пълна деградация на ценностите, вече не гоним върховете, а се въргаляме в порно помия.Не ме кефите, жендъри!Какви са тези троянски коне с насилието над жени? Днес разрешено ли е по закон да бия жена си?

18

Анонимен

преди 6 години

Абе и обратното го има и то доста често срещано, но се мълчи. Жените да дебнат и тормозят психологически мъжете.

17

Урантий

преди 6 години

В Библията пише друго,ама вие от ,,светлото бъдеще'',така и не намерихте време да я прочетете,много пропаганда разсяхте между хората.Но вие всички ще си плащате един ден,за отхвърлените християнски ценности.

16

ОМГ

преди 6 години

Тая снимка(на Цецка) не трябваше да я слагате в началото на статията!Проваля цялата идея....

15

Анонимен

преди 6 години

Поредните малоумщини. Какво значи "дебнене"?!?

14

Анонимен

преди 6 години

То защото жените не дебнат, не преследват и не упражняват психически тормоз. Една изоставена жена такива може да ги насътвори, че свят да ти се завие. Отделен е въпроса, че има болезнено ревниви психопати, които смятат жените за някакви вещи.

13

Анонимен

преди 6 години

моляя махнете този жендър от снимката

12

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ГОРИТЕ В АДА.

11

Idealist

преди 6 години

Не се хващайте на плоската пропаганда на герберистките активисти. Напоследък се изкарват нарочно разни случай от битово насилие, за да ни убедят, че трябвва да се приеме ИК. Когато я преработят и махната от там възможността, с която с канят на вкарат *** идеологията може да се приеме. Тази конвенция не за защита на жените. Прочетете историята и ще разберете. Искат да вземат пари за дейността на ГРАВИО. *** идеологията = Холокоста , ИК= Крайното решение на еврейския въпрос.

10

3vu4i dobre

преди 6 години

dano.No be3 promqna na 3akona 3a podsudimostta na psihopatite i 3adulzitelnoto minavane pre3 spezialno i3sledvane na m03uka 3a psih0pati nqma da e realisti4no.ubijzi i prestupnizi s otkloneniq v psihikata, bolesti ili ra3trojstva trqbva da budat p0dsudimida nqma termin nevmenqemost-6tom moze da 3apla6va da presledva i pri tova da se pa3i da ne go hvanat 3na4i e dobre -3lee 3a zertvite mu, to4no 3a6toto sa zertvi-t.e. murtvi..

9

Idealist

преди 6 години

Не се хващайте на плоската пропаганда на герберистките ккивисти. Напоследък се изкарват нарочно разни случай от битово насилие, за да ни убедят, че трябвва да се приеме ИК. Когато я преработят и махната от там възможността, с която с канят на вкарат *** идеологията може да се приеме. Тази конвенция не за защита на жените. Прочетете историята и ще разберете. Искат да вземат пари за дейността на ГРАВИО. *** идеологията = Холокоста , ИК= Крайното решение на еврейския въпрос.

8

Анонимен

преди 6 години

За съжаление герб освен да повтарят като папагали друго не умеят

7

Анонимен

преди 6 години

КОГА ПЕТЕЛА ОДЪРТЕЕ КОКОШКИТЕ СЕ РАЗБЕСУВАТ

6

Анонимен

преди 6 години

Цецка е млада и красива жена.