144

Анонимен

преди 6 години

151 - Всичко ок, ама това какво очаквали тогавашни управници, когато са обявили война на две от най-силните страни, който са били вече в 5 годишна война.

143

Анонимен

преди 6 години

Нито едните, нито другите се харесват, не се искак и могат едни без други. Така ще е най-добре.

142

Инглиш

преди 6 години

Да ги гонят,по-добре за англичаните,отдавна трябваше цивилизованите страни да скъсат дипломатически отношения с тази дивашка страна!

141

Анонимен

преди 6 години

Занаятът на англосаксите е грабеж. Пирати, флибустери, капери, колко думи за едни и същи разбойници. Дай им да колят - един приятел разказваше за Шотландия - "клали са ги така, както нас турци не са ни клали". Прочетете за битката при Азенкур - поучително четиво! За разстрела на сипаите, за опиумните войни, за Англо-бурските войни, за Лоуренс Арабски. И сега - Фолклендската война, където са пратили подводница с ядрено оръжие, за Войната в Залива. Сринаха София през януари 1944 г, заедно с янките

140

Анонимен

преди 6 години

До СтоединАз ще се опитам да ти обясня. Така се прави! Винаги се е правило и ще се прави. Нарича се "реципрочност". Ако Москва не го направи, във Форин офис ще се побъркат от чудение, ще има нервни кризи, търсене на виновни, кейоус (haos), ще се почувстват обидени и пренебрегнати и кой знае какви ще ги натворят!

139

Анонимен

преди 6 години

До BurzumИзразяваш се много възпитано и елегантно, а защо? Gоведото Милка заслужава само да го обработиш с тоягата по окаляния с тор дирник! И тази година без бик!

138

Анонимен

преди 6 години

Купено образование без възпитание с нула покритие..туземният външен мин с ордата от себеподобни се изходи срещу велика Русия! Дивият вик на родните ни апахи и аллах в скоро време...

137

Burzum

преди 6 години

Кравата Милка няма как да е много умна...истината е ,че нашите натовски партньори са като нас май....

136

Milka

преди 6 години

Хаха митовете за голямата руска култура, та ако човек бръкне надълбоко си ги вижда наследниците на тюрко-татарската империя, те и царете им са фалшиви, били чело пред хановете. Православието и кирилицата приемат от България, но дълги години мужикът продължава да си говори на тюркски. През 16 век в речника им има само 30 славянски думи, а граматиката Ломоносов я пригажда в края на 18 век. И допреди 300 години си бяха с тюркските имена, а за пред хората с християнските по български тертип.

135

НЕ СЕ КАРАЙТЕ...

преди 6 години

вадете томахавките! Нали сте Велики сили или греша!

134

Анонимен

преди 6 години

Всички английски дипломати да се връщат в Лондон, това са реципрочни действия!

133

Стоедин

преди 6 години

Но не става ясно на какво основание ще ги гони.

132

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да повярва на дъртата вещица Тереза Мей без доказателства.Ако имаха доказателства, англичаните вече да са ги показали.Явно нямат, затова разиграват циркове!

131

Две ста

преди 6 години

Като съберем две и двеста от последните седмици, става ясно че руснаците са сгафили нещо здраво и.... ги е шубе. Слава Богу имат хипер ултра мега бърза ракета, с която ще победят целия Свят. Абсолютно всички. Никой няма да остане непобеден. Но царят е гол.

130

JImmy

преди 6 години

Селски ама те имат много по добри продукти от западните които внасят( нещо като фикосота на българистанският пазар) но техните не ги пускат на чъждите пазари и не знам защо все още си отварят техният пазар:П

129

Анонимен

преди 6 години

Русия - страна на бюрокрацията

128

Анонимен

преди 6 години

кво се дръвчи тоя ***?

127

Анонимен

преди 6 години

ЩО НЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ДОЛАРА И ЕВРОТО ТОЯ ДЕДО? НАЛИ СА МНОГО СИЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ? АМА СТОКИТЕ СИ ГИ ПРОДАВАТ ЗА ДОЛАРИ, НЕ ЗА ПРЪДЛИВИ РУБЛИ.

126

Анонимен

преди 6 години

До JImmyкато ги изгони и ще се върне в 19 век

125

JImmy

преди 6 години

да изгони и британските и американски фирми като юнилевер и проктер и гамбъл ще има по голем ефект. Селяните им ще са научат да перат с месни химикали