47

Анонимен

преди 6 години

Цял живот съм бил честен и справедлив бачкал съм в България за средна заплата получавам толкова левове колкото да преживее моето семеиство.Живял съм скромно не познавам *** алкохол и наркотици.Чудно ми е Ако стане Голям комфликт накъде ще бягат всички където крадаха и продаваха държавата.

46

future

преди 6 години

Всичко, което е станало досега в Сирия, част от писаното в светото евангелие на Йоана за битката при Армагедон и от пророчеството на преподобна Стойна от 1930 г, според което в 2022 г. примитивната феодална Рус ще атакува с ракети Америка през Пацифика, след което ще бъде изпепелена от НАСА. А тука рубладжиите могат да плямпат всякакви глупости, които са индикация за тяхното незнание и слаба информираност.

45

пенко

преди 6 години

Абе човече , точно в Либия е фронтът на руснаците ! Точно в Либия /североизточна / около Бевгази руснаците решават своите" позиции "!!! Британците се натресоха в Басра /единственния изход за иракския петрол/ --за да го контролирано-гепят/!!! Французите се "ус.раха" в Либия И нямят бъдещ шанс ! КАКВО Е ЗАПАДЪТ-ЕДНА ПОСТОЯННА ВОЙНА МЕЖДУ ДВЕТЕ БОРСИ : ФОНДОВА И ..... ???

44

Горете в Ада

преди 6 години

Ако Европа не мислеше повече за *** и гейове и не вярваше на Сащ в Сирия одавна щеше да се живееше добре.Стига сте лъгали лицемери гадни че се борите за демокрация свободи и за хора които омират от билогично оръжие.Кажете си го направо и Го запишете като първа точка в ООН.Че има ли някъде петрол Великите сили имат право да си го ВЗЕМАТ дори и да умрът стотици хора

43

Анонимен

преди 6 години

Запада има шанс да се намеси в Либия. Не го прави, защото там демокрацията победи и там няма руснаци. Защо да се намесват? Запада се намесва в Афганистан и Ирак от 17-15 години. Там няма руснаци, които да им пречат. Войната там навлиза в 17-тата си година.

42

ставри

преди 6 години

Там където САЩ са освобождавали-само свобода няма.

41

Анонимен

преди 6 години

В момента, когато краварското стадо се изнесе оттам И ЩЕ СПРЕ ВСЯКАКВА ВОЙНА! ЯНКИ, ГОУ ХОУМ!

40

Анонимен

преди 6 години

Арабската пролет се оказа една много студена зима.А пустинната буря повдигна толкова на високо поличката на САЩ , че всички видяха , че е без топки.

39

dimitrov

преди 6 години

ИРАК "Безразсъдната намеса, подготвена въз основа на безсрамни лъжи, изложи САЩ пред света като арогантна, неоимпериална сила. Страната и до днес не е успяла да се отърси напълно от този имидж." същото важи и за Сирия Такава е политиката на САЩ а после допуснахме грешка в Либия ,Ирак и т.н.а отговорност кой ще носи?

38

срам и позор

преди 6 години

Погледнете някога богата и мирна Сирия в която всички религии живееха в мир в какво я превърна запада,разруха,смърт,мъки,война,терористи,същото направи и с богатите някога държави като Либия и Ирак,защо по дяволите защо,тези хора вечно ще помнят кой им докара тези беди....

37

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде време и Русия да се освободи от диктатурата на Мумията

36

Анонимен

преди 6 години

До 99Точно!

35

99

преди 6 години

"Западът трябва да действа. Или да мълчи"==================================================Рзабира се, че трябва да действа, но... не така плоско и тъп0.И в Сирия и в Солсбъри наблюдаваме различни серии от един филм, който се казва:Отчаяни опити на наглосаксонците да избегнат краха на своята негемония.

34

Анонимен

преди 6 години

Това не са грешки всичко е обмислено само за Сирия не можаха да предвидят, че Русия ще им тури пръста.

33

Анонимен

преди 6 години

Путин е обвинен като пряк участник в убийството на баща и дъщеря Скрипал.

32

Анонимен

преди 6 години

Русия освободи Асад от сирийския народ !

31

Анонимен

преди 6 години

Красиво - совершают преступление - уничтожают страну - и называют это "ошибка". Ирак, Ливия тоже ошибка. Это преступления! И за это западных уголовников надо судить!

30

защо бе

преди 6 години

Какъв запад,пишете САЩ и неговите марионетки съсипаха арабския свят с преврати,агресии,терористи,убиха Кадафи който пазеше Европа от бежанци и хуните превземат малко по малко нашия свят"благодарете"на САЩ за тези беди който докара на всички.

29

Гост+

преди 6 години

"Как ли биха се развили събитията в Сирия, ако Западът беше действал по друг начин?" Каква отвратителна манипулация. А как щеше да изглежда днес Сирия ако Западът не беше действал изобщо? - Да си стои настрана - ама не си стои. Днешната насилствена глобализация инициирана от Запада минава и отвява напокорните държави и народи, които се борят за независимостта си

28

истината

преди 6 години

Ало ако не бяха се намесили масивно Русия и Иран сега Сирия нямаше да е има а там щеше да е ИД,и си представете милиони бежанци бягащи от терора на къде щяха да бягат?