96

82434

преди 6 години

До Дядо ВаньоЦитат -немислими за традиционните общества, които признават върховенството на закона - било човешки, било международен, било дори морален закона?!? Би ли посочил кои са тези страни или общества. Може би Виетнам, Либия, Ирак, Югославия! А да пишеш, че Путин е комплексар показва, че чупиш ***!

95

Дядо Ваньо

преди 6 години

Един от психотриковете, които Путин прилага напоследък масово е " Прави немислимото". Всичките му номера от Чечня до Солсбъри са немислими за традиционните общства, които признават върховенството на закона - било човешки, било международен, било дори морален закон. Принуден е да прави това, защото е слаб, *** и завистлив комплексар.Слабите се занимават с масови убийства, отрови, удари в гърба, лъжи, подкупи, кражби, изнудвания, оплювания, заплахи. И после отричат до дупка като ***..

94

Дядо Ваньо

преди 6 години

Когато един претендиращ и фукащ се наляво-надясно като "Голям" разузнавач започне да дрънка глупости предназначени за неграмотни или деца,си задайте въпроса - Защо?Този склерозирал нарцисист забравя за елементарни неща като Доктрината "Герасимов" и похватите на наричаната "хибридна" пълномащабна нискоинтензивна, ефтина война на Русия срещу Запада. Самият този Бояджиев е пионка в тази война на Путин срещу демокрациите. НЯМА ДА ГО ОГРАМОТЯВАМ.Той е учил в школите на ГРУ за психологическата война

93

бг

преди 6 години

Е да,ама Англия,САЩ и Германия имат.

92

Ха сега!

преди 6 години

Миналата седмица космонафтите от касмическата станция "Мир" питали "какъв е този смях дето се чува от земята".Затова Путин им прати "химическо съобщение". Ха да видим сега кой ще се смее.

91

одеколон

преди 6 години

ами те ако имаха акъл нямаше да се изпокарат с целия цивилизован свят вижте само кои са им приятелите

90

до 94

преди 6 години

Ти не можеш да се мериш дори на малкия пръст на ген. Бояджиев. Прочети първо неговата книга за Ким Филби, а за физиономията - твоята не я знам, но генерала изглежда отлично и говори ясно и точно за неговите 78 години. Той е един от малцината останали верни на Родината. Де да имаше повече като него в България.

89

Ясно е...

преди 6 години

Много е лесно да има един общ враг срещу когото да скочат всички... Само, че Русия не е за подценяване и американските сметки няма да излезнат въобще! А английските комплексари първо да си оправят собствените бакии!

88

Аз съм

преди 6 години

До СОди на Доктор!

87

защо

преди 6 години

Защо нашите и руските шпиони ги наричат разузнавачи, а западните шпиони - шпиони?

86

ангел

преди 6 години

С две думи , точно и ясно , право в десетката !

85

Анонимен

преди 6 години

Да ,Англия е ония скапан остров на който живеят децата на всички руски олигарси.

84

джендърофоб

преди 6 години

бой по джендърите и педофилите от Велика Кравария!Разбира се, че е виновен Путин, най-вече че Англия е един скапан остров!

83

Анонимен

преди 6 години

"Русия няма интерес от такъв скандал-предстоят избори"Хахахааххаа. И как точно скандала ще се отрази на изборите ?Путин вместо с 80 %, ще спечели със 77% ?Хахахаха.

82

Анонимен

преди 6 години

Откъде я изкопахте тая кирлива съветска ушaнка бе? Виж му само уродливата съветска физиономия и ти е ясно, че в главата му само сърпове и чукове дрънкат.

81

Анонимен

преди 6 години

Предателят руски химик описал и написал книга за веществата, които произвеждал. Защо обвинява Русия, когато той е предателят, издал формулата на всички престъпници?

80

Бургазлия

преди 6 години

Точен и убедителен анализ на един умен и добре запознат с "кухнята" човек.Жалко, че васалната българска външна министърка, без никакви доказателства, застана вярна като *** на страната на изпадналата в криза Тереза Мей.

79

айдеее

преди 6 години

изгореха им милиардите на олигарсите.... лондон ще им блокира авоарите....хахаха и абрамката -да ходи да купува великия ЦСКА!

78

руски пияндури

преди 6 години

Да ги изгонят всички до един обратно в русия !

77

Михаил

преди 6 години

Русия може би не може да обясни как това вещество е използвано за убийството на разузнавача и дъщеря му, но със сигурност и Великобритания не може да обясни как Щатите и Великобритания съсипаха Ирак и сега и Сирия, без да открият и 1 милиграм химическо оръжие. Даже Тони Блеър, тогава министър председател на Великобритания каза, че са подведени от техното разузнаване и наистина в Ирак не е открито химическо оръжие. Освен това защо и досега няма обяснение кой свали пътническия самолет над Украйна