40

Владимир Владимирови

преди 6 години

Тц,немой да влезе във Варна! Градът е разкопан и задръстен.

39

Анонимен

преди 6 години

Турците са изчезващ вид, подобно на всички народи владели Босфора. Първо бяха византийците, после османците, сега турците. Любопитно ми е след тях какъв народ ще се появи след турците. Тъпение, ще поживеем и ще видим, ние българите ще сме си тука.

38

Анонимен

преди 6 години

"още 100 години ще сме им в ръчичките чрез етническа борба!"100 ли! Иска ти се... Статистиките показват 30 години и си малцинство... :-)Тръгнал *** да оправя Турция... :-) Големите АналИзатори изчезват...

37

Анонимен

преди 6 години

"Скоро, до 10 години цялата България ще е на Турция. Учете турски, ако искате да живеете в България. "България 500 год е била в турско владичество...Колко турски е знаел пра пра дядо ти...???Не е било забранено да се говори на майчен език, нямало кланета имало свобода повече от сега...

36

Анонимен

преди 6 години

"Проблема е,че турските управляващи са си поставили за цел да заграбят чужди територии и няма кой да защити тези държави като Гърция,България и други подобни."Абе Вие сте ограбени от ваши братя български доктори:-):-):-):-):-)

35

Анонимен

преди 6 години

По- рано го назидаваха ердоганя и го третираха като втора ръка, ама напоследък го взимат насериозно. Диктатор ама наш...

34

Анонимен

преди 6 години

Проблема е,че турските управляващи са си поставили за цел да заграбят чужди територии и няма кой да защити тези държави като Гърция,България и други подобни.А Ердоган си е платил нависоко,за да прави това,което прави.Дано да греша,но така изглеждат нещата.При управлението на БСП и ДПС също имаше някои неуредици,но не беше така страшно,както е сега.

33

Анонимен

преди 6 години

Хора,а задавате ли си въпроса защо само у нас са такива мафии,множество убийства,рекет на бизнеса и други подобни?Защото и други държави минаха по пътя който ние трябваше да минем,но не пострадаха толкова,като Унгария,Чехия и други например.Разликата е,че у нас непрекъснато управляват турци.И в момента също ни управляват.Надявам се Меркел да не ни предаде!Но знае ли човек.

32

Анонимен

преди 6 години

Сутеньорът урежда среща на Меркел и Ердоган. По-голямо предателство от това да поканиш турчина във Варна, да разгледа и да изръси куп глупости по България, по които после жалките министри на Сутеньора ще туитнат по нещо неадекватно в Туитър, няма.

31

Анонимен

преди 6 години

До истинска случкаоще 100 години ще сме им в ръчичките чрез етническа борба!

30

истинска случка

преди 6 години

До АнонименМой приятел - бивш секретар в американското посолство ми каза следното:Не се заселвай във Варна! - обещана е на Турция!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

разделяй и владей!

преди 6 години

До АнонименРуските платени историци създават у нас вечна омраза към Турция и любов с Русия!!

28

анонимен

преди 6 години

среща в брюксел а не вьв варна не се знае какьв сьн е сьнувал

27

Анонимен

преди 6 години

Скоро, до 10 години цялата България ще е на Турция. Учете турски, ако искате да живеете в България. Вижте в Македония какво става, трябва им албански там, тук турски език ще ни трябва.

26

Анонимен

преди 6 години

ЕРДОГАН КАЗАЛ НА МЕРКЕЛ:-Ела ми на гости във Варна, да видиш Бойко какъв хубав шербет прави!

25

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Ердоган да анексира Кърждали по примера на Русия :) щом за тях може значи и за Турция може:)

24

Дони

преди 6 години

Защо повечето медии мълчат за изказването на Ердоган: какво търсят САЩ в Сирия?Да не би границата да им там? Точно попадение на Ердоган!

23

???

преди 6 години

Sreshta pod znamenata na petrola i za Varna edna cisterna gaz za sreshtata. Napravo za 3mart vav Varna idete. Rano ili kusno 4erno more shte stane susha ot planinski pqsuk i se sreshnete da delite.

22

шматка

преди 6 години

До пишман варненецДа да.Кусур са ни и те.Добре ще е да тръгнат от 22 март ако искат да успеят за 26

21

УРА

преди 6 години

НАПЪЛНО СЪМ ДОВОЛЕН ,ЧЕ ГОСПОЖИЦАТА МЕРКЕЛ Е КАНЦЛЕР НА ДОЙЧОВЦИТЕ--ТАЗИ ЩЕ ИМ СЪСИПЕ ОКОНЧАТЕЛНО ДЪРЖАВАТА А И ЕС...ТОВА ПУТИН ДА ГО Е ИСКАЛ ДА НЕ ГО Е НАПРАВИЛ.................РАДВАМ СЕ ЗА ГОСПОЖИЧКАТА....