22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Толкова РУСОФИЛИСТИЧНА ЖЛЪЧ за България се изля и се лее, че нямам думи

21

Лусион за тяло

преди 6 години

Паднаха се Юве и Реал.Ще става дерби.

20

До джендъра

преди 6 години

На първо време разбери какво значи джендърТова малкото ти име ли е или фамилия?.Вие първо трябва да минете психотест,след това да си вземете матурата,да си пиете хапчетата и като станете наясно със себеси дискриминацията от самосебеси ще отпадне.

19

ДЖЕНДЪР

преди 6 години

хора аз съм *** искам да попитам кога най-накрая ще въведат по евтини карти за нас джендърите. Докога ще ни дискриминират

18

Анонимен

преди 6 години

Метрото е по-скъпо от западна европа и дават безплатни само на пенсионери и ученици.

17

...

преди 6 години

Ха..."ГърБавите" крадат от дублиране на билети...няма такива селски шмекери.

16

Анонимен

преди 6 години

До ГерганаВсяка кифла с голям, черен джиБ. От такива се стои на далеч

15

Вуте

преди 6 години

Оти не питате оная с квадратната глава от ЦГМ - типична гепаджийска далавера защото предполагат че повечето ще хванат рейса или трамвая! Шайка!

14

ИЗБИРАТЕЛ

преди 6 години

Искам да попитам колко от живущите там са гласували за Фъндъцата и за кмета (гербер) в кв. Дървеница? хищническото желание на мафията да застрои всяка педя земя ще доведе до много междубичностни конфликти, но никой не се замисля сега. Важното е да си купя жилище, важното е да се гушнат пари. А вие защо се оплаквате? София е много добър град за живеене. Скоро Фъндъцата пак говореше колко много е направено.

13

Гергана

преди 6 години

Еми ше ви лъжат какво очаквате. Аз като си се возя с Q седмицата и като видя как сте се натъпкали като сардини в тия разпадащи се подобия на рейсове винаги си мисля че щом човек не протестира ще го мачкат.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако може да не им плащате,не плащайте,само вземат данъци,а нищо не правят или дават.

11

Анонимен

преди 6 години

Трябва да вдигнат данъка на колите поне на 2000 лева, та и богатите (дето се возят на 20 годишните бракми) да ползват градски транспорт. Така ще се диша по-леко.

10

МАГНОЛИЯ

преди 6 години

Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ...Солистка Цецка Мамата.

9

Анонимен

преди 6 години

Един от провинцията дошъл в София, качил се на трамвая. Гледа софиянеца, който се качил заедно с него дупчи два билета. Помислил си, че в София такъв е редът, но за всеки случай попитал:- Ти защо дупчиш два билета?- Ами ако изгубя единия, да имам резерва - отговорил софиянецът.- Ами ако изгубиш и двата?- А-а-а, АЗ ИМАМ И КАРТА.

8

Анонимен

преди 6 години

КАКВИ ИНСТИТУЦИИ, БЕ. ТОВА СА ШУРОБАДЖАНАШКИ СБОРИЩА ОТ ШАЙКАТА ГЕйРБ, КОИТО СА МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ХОРАТА.

7

до 6 ЖЕНА с ТЕЛК

преди 6 години

Баба ти като е кьорава защо няма карта за инвалид ?Нещо ни будалкаш. Аз бабичка и то кьорава с билет не съм виждал никога.

6

честен и съвестен

преди 6 години

Край чашата преля писна ми от своеволията на центъра за градска мобилност. От днес заявявам пред всички че спирам да дупча билети и да си купувам карти.

5

Анонимен

преди 6 години

Тази телевизия почва да пада на дъното! Какви касови бележки по билетчетата бе? Нали затова на билетчето не пише "билет", а пише "карта"! Нека всички софиянци и жувущи в София, сега ако не вярват и не са обърнали внимание на това, да си погледнат в тоя момент билетчето и да видят, че пише НЕ пише БИЛЕТ. То затова ако отидете да си купите от автогарата автобусен билет за някъде, ви дават билет излезнал от касов апарат.

4

ЖЕНА с ТЕЛК

преди 6 години

Много ярост съм събрала към ЦГМ.Баба с едното око е на 100% сляпа а с другото виждам само на близо.Бавно се качва и още по-бавно дупчи билетчето.Два пъти я глобяват защото била дупчила, защото ги виждала че се качват, а тя просто е затруднена заради зрението. Вече носи ТЕЛКовото решение с нея.

3

Кон

преди 6 години

Градския транспорд е за бедняци. Защо ни губат времето с такива безмислени новино