144

Иван

преди 6 години

Мила родна картинка. Добре дошли в България.

143

Анонимен

преди 6 години

Освен да закрием МВР, прокуратура и съд и правосъдната система да се основава изцяло на материалите във фейсбук. Можем да организираме лов на вещици, да горим на клади нарочените за престъпници, пък каква е истината не е важно, важното е кварталните пияници и клюкарки да си начешат крастата.

142

Работещ

преди 6 години

Не разбирам защо се възмущават? Все пак това е столицата на една държава член на ЕС и председател на нещо си там. Ами че това си е нормален ден тук.

141

До 140

преди 6 години

Ако си свидетел на престъпление и не можеш да помогнеш на жертвата или те е страх, набираш телефон 112 и подаваш сигнал! Ако пък смяташ, че можеш да помогнеш се намесваш, това е твой граждански дълг. Всъщност в България думи като дълг, отговорност и т.н., са изтрити от съзнанието на обществото, което белег за липса на гражданско общество. Да мърмориш и да се оплакваш е деградивно, гредвно е да си активен, да действащ, да търсиш решение на проблема и т.н.

140

яаоьяаоья

преди 6 години

90% от тези зад волана, не знаят как се кара, не знаят правилника за движение, пият кафета, пушат, говорят по телефо, чатят си, разглеждат фейса, гримират се... правят всичко друго, но не и да карат. За една година три пъти се удряха в мен, и въпреки че съм с автокаско, щетите не ги покриват дори и на една трета. Къде е държавата да ме защити и от тези неграмотни убийци. Следнащият път просто ще му запаля колата на слабоумника, който ме удари и това е няма друго решение. Браво на пича че го е на

139

ЛошО

преди 6 години

Тази МOДА на "засичането" е плод на цялата безпомощност на държавата и правосъдието.Аз на такива пишлемета съм им видял цаката. Засичат , ръкомахат за саморазправа, аз им показвам телефона и камерата как ги снимам и да видиш ти как се подмокрят, и бързат да отпрашат, че да не ги пуснат в Господарите. Другия вариант е да изляза от колата и да им покажа малко боксови умения, но накрая ще свършат в болницата, а аз в затвора. За това предпочитам да ги заснема, а .... аз си знам после .... ;)

138

До 138

преди 6 години

Да си страхливец е най-лесно, много по-трудно е да поемеш отговорността и като голям човек да се изправиш и търсиш решение на проблема! Да се свреш в като мишок в дупката си и от там да нареждаш, как целия свят ти е виновен, че някой друг е дръжен да ти решава твоя собствен проблем, за съжаление днес е схващане трайно настонило се главите на българите. Няма как да стане, няма как да има наказание, при положение, че те е страх да дори да сигнализираш, че е си бил жертва на престъпление!

137

Анонимен

преди 6 години

Ми то ако всеки снима и пуска във Фейса, ще го задръстят бе. Това си е софийско ежедневие и по-лошо ще става. Добре, че цялата престъпна *** се е изнесла в големите градове, та си живеем спокойно в прованса.

136

Анонимен

преди 6 години

Този Планенчо кой ли руски сериал гледа? Щото то само българска и турска боза тече от телевизорите. И все вкисната.

135

Do 131

преди 6 години

До АнонименА, ако снималия е баба или дядо на по 72г. какво?Да ходят да се бият с въпросния индивид ли?Ако е дете на 12-13г? Да ходи да го бие?Майка ми ако види това, да не би да я изпратя да се разправя с този иддиииот? Ще снима и ще изпрати в нета и ще се обади на полицията, много ясно.А във fb още по-добре. Поне случая ще добие популярност.И вие сте като този с аудито. Мислите си, че всичко се решава с насилие и саморазправа.Има си полиция, която трябва да реагира.

134

Анонимен

преди 6 години

Нали София още не е в Русия, или греша?Според мен това са си истински евроатлантически ценности.

133

Анонимен

преди 6 години

Страх е сковала българина. Ако се намеси ще го разкарват да пише по полицията, след това свидетел по съдилищата и така до безкрайност. Страх от мутрите, страх от полицията, страх да не си загуби работата и пр. Няма на кого да разчита на помощ, държавата абдикирала, институциите също. Явно това е изгодно на някой да има страх.

132

До 133

преди 6 години

Твой граждански дълг е първо да сигнализираш на компетентния орган когато си очевидец на престъпление и едва ако след предвидения в закона срок, няма реакция да уведомиш обществеността, че съотната институция отказва да си свърши работата. Да публикуваш снимки във фейсбук е равносилно на саморазправа! Подобни спорове се решават в съда и активната страна трябва да е жертвата - така е в цивилизованите демократични страни. А полицията не е длъжна да следи фейсбук, това са тотални простотии!

131

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ ТАКЪВ ДА ГО ПРАТЯТ ДА ТРОШИ КАМЪНИ НА СВЛАЧИЩЕТО В СМОЛЯН, ПОНЕ ЩЕ ИМА НЯКАКВА ПОЛЗА.

130

Анонимен

преди 6 години

"Мълчиш си или снимаш и публикуваш във фейсбук!?"Това също е вид сигнал, само че с копие до цялото общество, а не само до милиционерите, които могат и да го игнорират, ако е само до тях. Полицията трабва и да се самосезира, а не само да чака официални оплаквания, написани на техните бланки за да направи някакво разследване. Фейсбоклука отдавна се следи от полицията точно с цел да се разкриват престъпления.

129

Стаматис Христопуло

преди 6 години

Робско племе,ако не ви харесва променете си го! Само се жалвате,че законите били срещу вас,а вие избирате тези,който оправляват и правят законите.Не смеете дс се покажете,за да не вземат и нищожното,на което се надявате и не виждате,че те вече са го взели. Заслужавате си всичко,което се случва!Половината държава взе Гина,а вие не можахте да се съберете хора колкото за един мач...Срамота!!!А до тези в чужбина които си мислят,че са си решили проблема са щтрауса със заровената глава. Срам!!!

128

Анонимен

преди 6 години

Поредния пример за тежката шизофрения на българина - виждаш престъпление или по-лошо жертва си на престъпление и какво правиш? Мълчиш си или снимаш и публикуваш във фейсбук!? После мърмориш до безкрайност, че МВР, прокуратура и съд не били направили нищо, защото разбираш ли те трябвало да се самозират, защото според българина те са митични създание надарени със способността да виждат всичко навсякъде - тотална трагедия.

127

Анонимен

преди 6 години

Ако в такава ситуация не сигнализираш на 112, значи ти харесва да те бият и да ти трошат автомобила, следователно всички са доволни и проблем няма.

126

РОССИЯ

преди 6 години

защо пишете русия това се случи с бай *** в софия аман от ваще пропаганди

125

Анонимен

преди 6 години

До АХЕОнзи във форда със сигурност го е видял, питай го него кой е номера на аудито и още по-добре питай го подал ли е сигнал на 112 или чака сега някой да накаже агресора по магическо-телепатичен начин, докато той се е заврял като мишок в ъгъла!?