11

Маааангал

преди 6 години

Чандала е счупил джама за собствен кеф! По същата причина се заравя в ***. Чандала е ***. Често променя външността си като напоследък се прави на правоверен. Няма да се промени, но може и трябва да бъде пратен при Аллах за да му служи!

10

Pushkarov

преди 6 години

Kasmet e izvadil, ne sam bil tam...:-)

9

Товасе случва

преди 6 години

от десетилетия в онзи район. Подрастващи от едно определено малцинство се забавляват, като хвърлят камъни по движещи се коли на градския транспорт. Правят това посред бял ден и неведнъж е имало инциденти със счупени стъкла.Снощният случай може да е бил дело на лице над 18 г. В други сайтове хора се оплакват, че в същия район и нашенското малцинство, и бежанци се "забавляват" като тормозят минаващи българи и движещи се коли, включително и като хвърлят камъни.Защо МВР нищо не прави? Докога така?

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ако това, което пишете, е истина, можели сте веднага да реагирате адекватно. качилият се ученик е бил в трамвая до вас. Трябваше да настоявате ватманът да не отваря вратите, докато не дойде полиция и след това синковецът щеше да си каже кои са тези негови "врагове" или "приятели, които го изпращат с камъни. И откъде сте сигурен, че тези юноши са били ученици от този техникум?

7

Анонимен

преди 6 години

Тия "неизвестни хулигани" преди не ги ли наричахте "младежи"? Като ги хванат, ако БХК скочи да им защитава прават, ще стане ясно какви са. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

6

Тато из Правец

преди 6 години

Араби от Махалата са ! Те хвърляха камъни по време на Интифадата...

5

Анонимен

преди 6 години

В началото на седмицата ми се случи същото. Ученици от строителния техникум "изпратиха" качил се техен съученик в трамвая със залп от камъни на пъпа на София. Слава богу стъклата останаха здрави. Изпуснато поколение, от което не ни очаква нищо добро.

4

Анонимен

преди 6 години

Кой тези "шведите"

3

lol

преди 6 години

като гледам хубавите надписи с маркер на вратата, едно потрошено стъкло едва ли ще промени облика на тази ***.панелните таласъми нищо не заслужават. само мизерия и каруци. каквото нормално се направи, веднага се освинва, нарочно, за да изглежда като ***. на панелния таласъм това му харесва

2

Анонимен

преди 6 години

В повечето сайтове пише, че по автобуса е стреляно. Дори има снимки на дупките от куршуми - общо 4 на брой.Иначе е добре, че няма пострадали.

1

Свидетел

преди 6 години

Не беше така, аз видях!Шофьорът беше виновен за всичко. Камъкът си летеше съвсем мирно, а шофьорът нарочно извъртя автобуса така, че да го удари! Камъкът падна, силно ударен, но понеже няма глас, не можеше да се защити. И сега шофьорът се опитва да прехвърли вината на него!