27

Анонимен

преди 6 години

Май жената така и така е щяла да получи този инфаркт, а може би вече го е била получила и затова е паднала на земята. Доколкото имам личен опит с Бърза помощ, те трудно различават кога има инфаркт и кога не.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18: Абсолютно те подкрепям за виетнамците.

25

Оо

преди 6 години

Проблема с бездомните животни ще го има,докато има и безотговорни стопани! Ако кастрация не могат да си позволят,то поне хапчета и инжекции има по-евтини.Но ние сме толкова бездушен народ,че някои за децата си не ги е грижа,та камо ли за животните

24

Анонимен

преди 6 години

Във Франция продават свободно оръжие с черен барут,горещо ви го препоръчвам,правите патрон със сачми и няма нужда да сте снайперист, лекарството действа моментално

23

Тинтири Минтири

преди 6 години

До 19Това, което няма как да разбера е защо хора като теб не получават безплатна специализирана помощ от психиатър...

22

Анонимен

преди 6 години

На 90 години съпротивителната сила на организма не е като на 20 , факт.

21

Анонимен

преди 6 години

И защо лекарите се бавят с причината за смъртта на жената? Да не би в болницата да не са направили каквото трябва и сега се чудят как да прикрият немарливостта си? Получила е инфаркт в болницата, а май там не са реагирали навреме.

20

Факт

преди 6 години

От разкъсна рана на крака и ухото не се умира, но от инфаркт се умира. Факт!

19

Анонимен

преди 6 години

Едва ли има връзка емжду смъртта на жената и кучетата, но това хората страхуващи се от кучетата, никога няма да го разберат.

18

Анонимен

преди 6 години

Най евтиният и безболезнин начин е да си вкараме виетнамци, всички печелим евтина работна ръка за черната работа и поетапно и безболезнено изчезване на всички улични четириноги.

17

анонимен

преди 6 години

няма ли ловна дружинка в един мальк град да не се реши този вьпрос не стигамизерия и болести ами сега и курбан на кучета

16

Анонимен

преди 6 години

осиновители търсят ли се за кучетата, че когато изяде тригодишното веднага едни хора с "големи сърца" решиха, че трябва да поемат грижите за питбула.

15

Анонимен

преди 6 години

Бабата е виновна! Как може да отиде така цяла и жилава при горките кученца! Ами ако се задавят!? Трябвало е предварително да се свари и разфасова, за да са доволни и кученцата и защитниците им!

14

недохранено

преди 6 години

Има данни, че кучето/ката е пришелец от крушовица или Мизия и е било с гладни леви убеждения и големи уста..

13

Анонимен

преди 6 години

"Има голяма вероятност жената да е паднала на земята по някаква причина и да не е могла да стане. После са дошли кучетата и са я нахапали. Накрая инфаркт. Вероятността да се е случило това е доста голяма."Също така е вероятно да е домакинката от станция " МИР", да се е подхлъзнала и да е поднала, а кучето от уплахата я захапъло, стреснало, инфаркт, изкуствено дишане премесено с лай и т.н.

12

Анонимен

преди 6 години

Има голяма вероятност жената да е паднала на земята по някаква причина и да не е могла да стане. После са дошли кучетата и са я нахапали. Накрая инфаркт. Вероятността да се е случило това е доста голяма.

11

Анонимен

преди 6 години

До Четри лапи "Абе...Бабата е на 90 години..."И какво от това? дали е на 90, дали е на 9 каква е разликата.По тази логика да храним всички кучета с месо от непотребни старци, ли?Аман от кучелюбци и кучеложци!

10

Така е в

преди 6 години

Рая на Бойко Методиев Борисов. Откакто той управлява,кучета ни ядат,болести ни морят,мигранти ни налазиха,мизерия ни погази,НАТО ни пази,де кой ни срещне ни гази,светът ни мрази,първи сме по беднотия и простотия,на концесии ни раздадаха,земята ни разпродадаха......ГМО ядем и като мухи мрем..... Мноооого сме си гот.....Боци алтернатива няма.България е бездънна яма...

9

До 8

преди 6 години

Кажи за кой път умират от инфаркт хора, нахапани от кучета?

8

Анонимен

преди 6 години

Това вече не е държава. За кой ли път умират хора нахапани от кучета, до кога ще търпим това безумие. Лека и пръст на жената.