64

Анонимен

преди 6 години

Блядухите и тук са се изсрaли.

63

Кьорсуфра

преди 6 години

Операторите да не ми слагат точки когато пиша истината за Американските бандити.

62

Анонимен

преди 6 години

Крадецът вика дръжте крадецът,,САЩ и Европа от една страна и Русия от друга.Ха изберете на къде ще поемете.От една стана американските ястреби,от друга Имперските интереси на Русия.

61

:):)

преди 6 години

голям мерак имат да сринат Путин от вътре, но просто не познават руската народо психология. А и самите руснаци имат добра памет, и близка и далечна.Пресни спомени за анархията и безвремието на ранните 90те години на Елцин и сие.

60

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Отвратителна статия, както и цялата западна пропаганда. Много е лесно да обвиниш някого в шпионаж, защото това е почти недоказуемо и да размах пръст. Видите ли колко е лоша Русия. А пък ние "добрите" /САЩ, Великобритания, Германия, Франция/ сеем смърт по цялото земно кълбо. водим необявени войни, създадохме ИД, сменяме законно избрани правителства, месим се във вътрешните работи на суверенни държави и т. н. Но тези действия се виждат от целия свят. Виждаме базите, корабите кръстосващи океани....

59

Име

преди 6 години

Последното, което един нормален човек може да очаква от джендъpите, подкрепящи конвенцията и техните медии е обективизъм.

58

Анонимен

преди 6 години

Тази грозновата бабичка съвсем се оплете. Велика Англия се превърна в посмешище и заприлича на ударена по главата кокошка.

57

Анонимен

преди 6 години

Глупостта на статията започва още от заглавието...

56

Анонимен

преди 6 години

Някои хора тук имат къса памет (то май това е отличителна черта на българите!). Преди 1-2 месеца Тереза Мей направи тв обръщение към Русия, като обвини руското разузнаване в шпионаж на стратегически обекти във Великобритания и опит за влияние върху изборите на редица западни страни (позова се на достоверен източник,) Думите й бяха приблизително - Ние много добре знаем, че ни шпионирате и няма да останем безучастни! Сега случаят с отравянето на руския шпионин просто преля чашата на търпението и Тереза реагира безкомпромисно! Така че действията й са много последователни. Тръмп я подкрепи вече!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Дали не дойде проблема от неопятите английски военни в Гута?Бройката убити от,,Вагнер,, е тройна за острова????????Търсете по арабски сайтове и новини

54

Гост+

преди 6 години

Антагонизмът достигна критични нива. Няма вече връщане назад, към лицемерното време на Елцин. Хайде пък да видим кой и как ще смачка Русия. Светът ще се поляризира отново. ...

53

Феномен

преди 6 години

когато има акция със отрявяне в Сирия - снимки видео,камери сцени, болници...А сега - нищо! Даже не знем дали този дето оплакваме е реален а не виртуален гражданин на Англия!

52

И вие ли?

преди 6 години

И вие ли забелязахте краварката в горния ляв ъгъл на статията?

51

Анонимен

преди 6 години

автор на статията *** читателите

50

Kr

преди 6 години

Лъжа

49

Spiritus Rector

преди 6 години

Всъщност Тереза Мей се държи като терорист, който иска да вземе за заложник Русия!

48

Анонимен

преди 6 години

Бабата не рива, когато руските олигарси си донесоха парите в UK. И как така се случва, агентите да ги тровят и убиват все там? Но, след Брекзит едва ли може да разчита на съюзници, ной-много Макрон да и пусне малко от чакащите мигранти през Ламанша.

47

Анонимен

преди 6 години

Пишете истината. Или сте природна грешка ,..журналисти жалки

46

Анонимен

преди 6 години

Дъртата Баба се опитва да отвлече вниманието от растящите вътрешни проблеми. Инглесите са недоволни от Брексита. А НИЯ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ НАД УКРАЙНА.

45

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. АВТОРА НА СТАТИЯТА Е ТРАГЕДИЯ.