38

Анонимен

преди 6 години

Дано се оправи момичето!

37

?

преди 6 години

А Дивна как е?

36

Valio

преди 6 години

Надя, къде видя злобни коментари ? Всички й пожелават да се оправи .

35

Надя

преди 6 години

Чета ви коментарите и ми е много мъчно за момичето да но се оправи, но по-мъчно ми е за вас, че сте такива злобни душици!!!

34

Ампутирали?

преди 6 години

В... писаха че и ампутирали краката пък....

33

Анонимен

преди 6 години

До бай ТъпчоПрав си. Никой НЕ е безсмъртен. Никой няма пълно щастие.

32

Анонимен

преди 6 години

Кристин Илиева? Не е ли по-добре ,това момиче да се нарича Христина Илиева?

31

Анонимен

преди 6 години

Не, че нещо, ама този Сашо е цитирал Inter Model's...

30

до Алекс+андър

преди 6 години

Верига магазини за дрехи предимно за Тинейджъри , да беше погледна какво има гугъл като информация

29

бай Тъпчо

преди 6 години

Тези момичета как са спали предната вечер и какво ли са сънували...Толкоз са изписа за такива катастрофи и убити и ранени, ама тия ни телевизия гледат, ни четат освен само ако за тях не пише...ама -на, сега и за тях пише ама в графата на потрошените...айде дано другите прочетат, та утре да не са следващите бе...ами то, да ги питеш за къде толкоз бързат и кой толкоз е приритал за тях да ги чака, та все бързат да са отпреде пред всички на шосето...Нема бе, нема безсмъртни-Не го ли разбрахте вече?

28

Данка

преди 6 години

В други сайтове се коментира, че на момичето краката и були ампутирани...ужас, дано не е вярно. Какъвто и човек да си, това е крайбо ужасно.

27

до Автора

преди 6 години

Какъв гигант е New Yorker в Германия , магазин с дрехи шити в Индонезия или Индия , не е марков Магазин за дрехи , явно не си ходил никога в Германия затова пишеш глупости

26

Ганчо-деспаситото

преди 6 години

Белото у нозрята- пауъра у краката ...,мх !!Кафе с метален привкус рано за изпът ...Знаеме ви бе,модерни !!А,у,....превъзбуда ,разсеяност,самоуверие...Ай,дано се оправи манекенчето и да е живо и здраво ...и мислете преди носа да си наведете

25

Анонимен

преди 6 години

Говорил съм с нея, беше надувка. Това че едно момиче е красиво, не значи, че е повече от другите. Дано да се оправи и да бъде по-земна като човек!

24

Анонимен

преди 6 години

Съдбата дава и после взема. За жалост всяко нещо се плаща някак. Дано се оправи напълно младо момиче с мечти. Успех.

23

Анонимен

преди 6 години

Горкото момиче дано да се оправи, айде айде с тази война по пътищата Диана тая лигла никак не я съжалявам. Както всички нека и тя да си поеме отговорността.

22

от 22

преди 6 години

Ако случайно се озовеш в ситуация в която не си преценил дистанцията , и навлезеш рядко тогава задължително предните гуми трябва да минат по възможно най дългата дъга , а не най късата за да компенсираш загубата на контрол.Разбира се това не е препоръчително защото колкото по малка дистанция имаш толкова и по малка видимост имаш.Добрата дистанция ти дава добра видимост, и възможност да прецениш ситуацията и плавен контрол.

21

Анонимен

преди 6 години

До ЖоТака е затова има ясно правило на 2 часа и на 10 часа ,при прав волан, и прав ъгъл на ръцете, всеки друг захват има ограничения, дори и само с лявата ръка имаш пълен контрол и на ляво и на дясно, някой специалисти смятат този захват за опасен заради отваряне на възглавниците но за контрол е най добър безспорно. Но при изпреварване по честата грешка е не добра дистанция, следствие е рядко навлизане в изпреварващото платно и загуба на контрол.Но така си коментираме защото не сме запознати

20

Абе, хлапашка..

преди 6 години

..работа, стискам палци на момичето да се оправи с най-малко последици за здравето!

19

Анонимен

преди 6 години

Тая Дивна за първи път я чувам, но трябва да си понесе отговорността.