27

Анонимен

преди 6 години

Хах то зависи от шефа ми ко шефа е вишист и няма никои тогава какво правим да *** с връзки както каза секретарката му сериозна работа е като знам отде тръгна тия връзки са ми ясни ми има господ

26

Тоширо

преди 6 години

Работещите горе-долу стават, ама работодателите тепърва ще разбират колко са зле и какви точно хора заслужават за тези пари. Смъртен грях е служители с висше образование да работят за шефове с основно образование.

25

Анонимен

преди 6 години

Мисля скоро време да не влизам в забелязано в ловеч питате се защо ами сетете се напоследък какви елементи зеха да посещават с тъмно минало тоя саит

24

Анонимен

преди 6 години

Във Варна няма отворен и да работи и един завод. Но жунаглистите пак плещят тъпотии които са им изцвъкали в устата на ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Тая госпожа журналист пак се пренесе, да,все повече ,,намалява,,, защото българите се изнасят всеки месец все повече и повече,цели семейства и накрая ще откриеш,че безработица,,няма,, вече, защото всеки беден българин ще се е изнесъл от тая мизерия,само богаташи ще останат в България и тогава държавата ще бъде много много ,,богата,,.И естествено може да ми премахнете веднага коментара както се очаква.

22

Анонимен

преди 6 години

това е г.рбераска лъжа като самата партиика

21

Анонимен

преди 6 години

"Най-голямо е търсенето в промишлеността и хотелиерството"ВЕРВАМ, че е така, защото всички знаем, че там заплатите са "мижави", а се работи много.НЕ ВЕРВАМ, че безработицата продължава да пада. Както и на "статистиката", де.

20

Анонимен

преди 6 години

До ING. PARVANOVНещо искаше да кажеш ли, индженер Параваноф?

19

ING. PARVANOV

преди 6 години

Zdraveite,Gospoda pischeschti( Porachkovo) neschto mnogo ste begali ot chas po matematika, chorata se umoricha ot praznopischeschti.

18

преди 6 години

Безработицата безспирно падала! Уж голяма радост, а работодателите отчаяни. Когото питаш, свестни хора за работа няма, почнали са гребат и от ***. Това е истината за падащата безработица.

17

Анонимен

преди 6 години

Българският език е много богат! Лъжа, по-голяма лъжа, супер голяма лъжа, статистика!

16

Анонимен

преди 6 години

Пак ли бе хора?Зададох те ли си въпроса, какво мога и предлагам?Или, всички, всичко можете,ама нищо както требе е

15

до 10

преди 6 години

това е хубав предизборен лозунг на БСП "Ние сме пенсионери и не ни мислете, все ще изкараме, да живей БСП"

14

Анонимен

преди 6 години

Статистиката е всичко друго, но не и вярна. В нея ги няма трайно безработните, а само тези, които получават помощи от НОИ. Т.е. тези, които са работили и са в процес на търсене на работа.

13

Българин

преди 6 години

Нали Бойко има работа - това е най важното в държавата - Борисов да шари из Европата !и да вика - искаме Шенген ;искаме в Шенген!

12

Анонимен

преди 6 години

Как няма да намалява, запролети се вече и народът хукна към белите държави - там да работи, при работодатели и власт, които уважават хората, защото благодарение на хората, които работят съществуват и власт и работодатели! Тука все повече свободни работни места ще остават и държавата ще си приписва големия "успех" - намаляване на безработицата. *** не казва, че това е просто, защото българинът търси работа навън.

11

позитано 20

преди 6 години

Корделка няма да си намери място от злоба.

10

безработен

преди 6 години

Разбира се !

9

морски

преди 6 години

Идвайте скоро на Морето, да слугувате на мутрите !Предлагат (нЕкои) безплатни квартира и храна.

8

до стакмистика

преди 6 години

пише се стЪкмистика, с тая грамотност сигурно си емигрирал за Гърция да береш мандарини