43

Roro

преди 6 години

Мисля,че дупката е пробита от малоумно прасе .😁

42

bbb

преди 6 години

пробил е дупка за басеина, и така се е спукала тръбата. това го знаят и не казват.

41

bbb

преди 6 години

До Журналистика...имота е виновен за това че останахме без вода. всяка година поредна година там има авария до този имот, ако имота не беше там, как мислите, щеше ли да има авария.

40

8

преди 6 години

3343 , питай бе питай ! Без вода останаха и 7-8 големи села в района !

39

Анонимен

преди 6 години

Българина не е узрял за демокрация.Трябва вилата на врата заради такива дембели.

38

3343

преди 6 години

Как 120 000 ?Че те Търново имат-нямат 70 000!Кой и умрелите ли са в това число,г-а неграмотни журналисти?

37

.

преди 6 години

Щял е да си строи подводница и да я тества у дома. Ако това е дупка за басейн, то Майкъл Джексън е жив и е братовчед на Хари Потър.

36

Чочко

преди 6 години

Човека е фирма и си иска басейна.Веднага.*** че хората нямат вода.Ми да пият скоч.

35

Журналистика...

преди 6 години

Абсолютно никой не е обвинявал собственика на имота, че е отговорен за аварията през уикенда. Тя беше ИЗВЪН имота му. Вече втори сайт виждам, който тотално е увъртял фактите, за да му изглежда по-интересно заглавието. Не знам дали авторите са наясно, че може да им бъде потърсена отговорност по съдебен ред за такова нещо. Иначе, че имотът е незаконно построен е факт и че трябва да се разкара от там също е факт. Не може ли някой път да пишеще нещата както са, ей така за разнообразие?!

34

Анонимен

преди 6 години

Демокрация!

33

Анонимен

преди 6 години

Яката държава - никой нищо не знае, но за сметка на това всичко е незаконно.....Докато четох статията направо изпаднах в потрес. И само да питам - кой от двамата е кмета, тоя дето изглежда като селски бек, или другия с интелигентната физиономия?

32

Анонимен

преди 6 години

България има всички признаци на бананова република

31

Само питам

преди 6 години

А, дали няма и други такива частни имоти през които минават магистратрални водопроводи? Нека към всяко добро присъединяване не се прибави и още едно, само си викам дано, дано, дано....

30

Смех

преди 6 години

"По принцип е недопустимо магистралният водопровод да минава под частен имот."А по принцип ВиК трябва да знаят къде са си загробили тръбите, нали са ги заснели преди да ги позаровят. А по принцип сервитутът на магистралния тръбопровод няма как да е станал частен, освен с любезно съдействие. А по принцип ВиК са знаели къде им минава водопровода когато са взимали пари за съгласуване на скицата за къщата, а за басейна вече са забравили услужливо. Случайно има и дебит като за СПА.

29

Eddd

преди 6 години

Един дибил спрял водата на 120 000 търновски дибили

28

Анонимен

преди 6 години

И него ще пречукат като другия търновски *** наскоро. Дето го надупчи някой почернен баща като швейцарско сирене. Лакомо дупе, кръв ***!

27

Години и месеци

преди 6 години

Водопровод строен преди 45-50 години и си е здрав, освен ако някой демократ не реши да строи връз него. Колко време издържат водопроводите строени от фирмите на ГЕБ - месец или два?

26

анонимен

преди 6 години

Герб назначават само техни хора в общини ,болници училища Бюра по труда това не трябва да учудва никого .Когато бяха предсрочните избори през месец март 2017 народа реши да ги избере отново но и самия българин неотиде до урните и за това Герб спечелиха предсрочните избори .

25

споко

преди 6 години

Цветан Цветанов го избират от Велико Търново. Той е човека дето нарежда какво се случва там :))) ... Жалки хора с елементарни потребности , цялата им партия е такава , всички назначени от тях са елементарни душици ... Не че *** са по-добри . Един дол дренки са , ама тия са хептен разпасани . м.ъ.р.ш.и. Да ме прощава *** , ама друго не ми идва на акъл .

24

аз

преди 6 години

Да, така е! В болярския град има хора, които правят каквото си поискат. Какво прави кмета? Нищо, той е един от тях!