24

справедлив

преди 6 години

Бай Петко е човек, който е стрелял по неизвестни хора, които го нападат в ДОМА МУ посред нощ и стрелят по него /без да се легитимират/. НАПЪЛНО НЕВИНЕНИ аз да бях щях да направя същото, което е направил той.Защо никой не споменава това

23

шматка

преди 6 години

Вината е в това че в Бг всичко що е държавно е за отбиване на номер.На тези командоси им липсва добра подготовка.Не може един чичка без никакви бойни умения въоръжен с една кремаклийка да попилее цял отряд елитни бойци.Нямало портрет нямало инфо.Дрън дрън.Тези хора цял живот тренират за да се справят именно с такива ситуации.Само си представете каква касапница щеше да бъде ако вместо Петко беше някой джихадист въоръжен добре и обучаван 9 месеца

22

радев

преди 6 години

МОЖЕ 100% НЯКОЙ НАД ТЯХ ДА ИМ Е НАРЕДИЛ?

21

Анонимен

преди 6 години

Най-малко въпросният Петко е виновен.По-виновни според мен са институциите,към които той се е обръщал за помощ.Понеже първопричината за всичко е шума от играещите деца,той се е жалвал до директора,до кмета .Това все пак е болен човек,нуждаел се е от спокойствие,а как?Когато проектират училища трябва да се съобразят и с обстоятелството,че не е редно м/у двора на училището и жилищните кооперации да има само един тротоар.

20

боико

преди 6 години

някои си бил казал нещо и имал незаконно оръжие, даите да пратим армията ,глупости са това, петко ли е убиеца или лазаров?

19

тцтцтц

преди 6 години

лазаров и гаиков мястото им е в затвора , но когато ДЪРЖАВАТА ти е адвокат няма как да се случи

18

пак хаха

преди 6 години

За миналото 100-летие акция "Белите брези" беше водеща , и там не се разбра кво-що

17

Анонимен

преди 6 години

Грешка че има е ясно, явно са проспали доста тренировки, и когато излизат неподготвени на реален терен , им разказва играта нетрениран психично болен но с оръжие.

16

хаха

преди 6 години

Шефчето им е казал :"Кой иска да иде да бие беззащитни пенсионери в 4 сутринта?" и пратили отряда, но пропуснали факта че на мъжете след 50-60год не им държи кранчето и точно към 3,30-4ч стават до ВеЦе-то и елитния отряд стана за смях и влезе в учебниците , като най некадърна акция на десетилетието.

15

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам си избира какво да работи.Бог да прости умрелия , но това си е част от професионалните задължиния на баретите.Несъмнено има някъде грешка в действията, но безгрешен е само господ.

14

до 10 ?!?!?

преди 6 години

Смяташ че в случая методиката на районната полиция е по добра в случая , т.е. те са по квалифицираните да се справят в тази ситуация, при наличие на оръжие и очаквана съпротива. Възможно е и да си прав.Възможно и да не си прав.Възможно е просто да гледам много американки филми, а българските спецполиция да има други функции в българското МВР, Така че аз да съм в голяма грешка за тяхната предназначение.

13

1

преди 6 години

булката ти получи обещетението си,язък за ЕМО ШАРКОВ,отиде си млад,а оня гелосания стана координатор на ''атака''.

12

Анонимен

преди 6 години

Bai ti petko ne e ubieza jasnovidkata da kaje

11

Анонимен

преди 6 години

Nevinen v satvora vinoven na svoboda vs se pasi v taina no kolegite da kajat koi koi e

10

?!?!?

преди 6 години

Как ще се влиза по подобен начин по тъмното, в частен имот и при това с ясното съзнание, че има оръжие? Нима не може по цивилизован ред да позвънят на дома, в работно време, да се представят и да поискат справка за оръжието на бай ти Петко.

9

до 2

преди 6 години

Все пак не разбрах според теб на кой е работа това?Кои са по квалифицирани да се справят с такава ситуация?Явно има такива , но аз не познавам добре структурите признавам че не съм от най грамотните, но както казваш има по добри за тази работа и са извикали неквалифицираните за тази работа.моля да ме светнеш кои са клалифицирани за тази работа, извиням се за неграмотността.

8

Анонимен

преди 6 години

Не съм запознат със случая, но от този материал е ясен виновника, а относно дали е било редно да се изпратят спецполицията, не мисля районната полиция са по квалифицирани да се справят с това.А какво се отнася за психопрофила те са два без съпротива и със съпротива, ако е без съпротива случая е за районнат полиция ,ако се очаква съпротива е случай за спецполицията.А за стратегията винаги може да се намери по добра, но и това трябва да става бързо,така че говорим за стратегия -време на изготвяне

7

проверка

преди 6 години

Има данни че човека е НАГЛО НАБЕДЕН ...Подобно набеждаване имаше при случая с зам кмет на Стрелча.групите з а мръсни поръчки от МВР тровят зверски и насилват любимите и жените на важни граждани .жените им са неадекватни години наред.Да се докладва стрелял ли е нападнатия гражданин или е имало друг стрелец..каткто се чува..имало пълни записи на случая от няколко записващи техники ..

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Прави сте момчета,пари без риск не се получават.Затова аз рискувах в продължение на 30 години.Пенсионирах се с пенсия 1050 лв,за обезщетенията нямам намерение да ви информирам,но са много атрактивна и добра сума.На 50 г. съм,здрав и със прекрасно семейство.Сега ходя на работа в частна фирма за около 1500 лв. чиса пара.Вече не рискувам!

5

внимателно

преди 6 години

Много миришат от МВР..Терористи ограбващи БЪлгария вкл с тн имотна мафия поръчват з а отравяне ,набеждаване или убииств а вкл с катастрофи всички дръзнали да се жалват чеса ограбени..Заловени на местопрестъплението крадци на имоти нагло препоръчват на ограбените да с е жалват на МВР и Прокуратурата като пред камери заявяват че са им платили яко .."А СА ни арестували, а сме ги повлекли подава известен крадец на имоти.."Следват атака срещу жалващите се..с опити з а убииство или набеждаване..