52

Валери

преди 6 години

До Гербавите крадци. Крив, прав, това ни е съдът - за всички. А ти кой предлагаш да раздава присъди - Народен съд ли?

51

Анонимен

преди 6 години

До 51. А ти как разбра, че Цв. Цв. е виновен? Изобщо поинтересувал ли си се за какво става дума или просто си плюеш по презумпция. Защото става дума за ИДЕАЛНИ ЧАСТИ от апартаменти и наследствени такива. И това се среща доста често сред българите, които по традиция имат собствени жилища и ги наследяват. И аз не съм нищо особено, но заедно с жена ми имаме 3 апартамента, две къщи и ниви - родителите ни починаха и ни оставиха 2 апартамента, 2 къщи на село и ниви. Ние имаме 1 апартамент.

50

Анонимен

преди 6 години

Към 52. Извинявай, за обида е ясно, ама виж пак как си написал интелектиални и срещи. Проверявай си правописа, бе пич.

49

Анонимен

преди 6 години

До сдф. Ама ти освен неграмотен явно си и ниско интелигентен, щом не си разбрал, че обида се пише с О, а не с У.

48

Гербави крадци

преди 6 години

Викате съдът решавал кой е престъпник. Ама същият съд ли, който каза, че Цв.Цв. е придобил законно 6 апартамента с парите от тъща си, чистачка в училище? Защото, ако е същият, благодаря много.

47

бг

преди 6 години

До Анонимен 31 Абсолютно подкрепям за" Да България"-не са управлявали досега и се обявяват против съдебната система в този ивид! Нещо ново ни трябва,защото всички досегашни са провал!

46

чичо Гошо

преди 6 години

Трити точки които ми е сложил *** да се чете Плевналиев

45

чичо Гошо

преди 6 години

Голям страх ги е налегнал гербаджиите!Такова масово плюенене по опозицията,по Русия и по коментари с друго мнение различно от тяхното досега не бях виждал!И също така голям страх да не кажат нещо навъпреки за САЩ,Турция и Англия!Такова квичене от Цвъки по БСП,ашколсун!А пък патриотара Симеонов задмина *** по дисциплината дрискане!

44

сдф

преди 6 години

до 45Аз не знам в кой момент точно реши, че съм червен. Явно всеки против мутренската клика по дефиниция е червен... че даже и сравнения във времето и пространството прави. А явно за теб настоящото управление е най-доброто, което някога сме имали и можем да мечтаем...мога лесно да се досетя и причината, поради която така ревностно го браниш.Може ли да ми покажеш правописните грешки...за обида видях... друго има ли? Готов съм на всякакви интелектиални предизвикателства срещи вас. Чакам идеи

43

изнервен

преди 6 години

До сдф. Ти със сигурност си Обида за българския език и интелектът ти е минимален. Не искам хора, които не могат да пишат правилно, да ме поучават в мрежата. *** да си довършиш образованието и тогава ела пак.

42

Анонимен

преди 6 години

До сдф 43Абе другарю много си нагъл, какъв интелект има един необразован и мухлясъл червен каскет. Навремето вашия любим Тодор Живков беше с твоя интелект. Нямаше и основно образование и беше агент на Гешев т.е. предаваше своите от БКП. Иначе имаше наглоста като тебе и всички комунисти.

41

Сашо

преди 6 години

За всичко е прав! Кое не е така?

40

сдф

преди 6 години

Съжалявам, но пък за мен не е алтернатива една мутра с биография производство на наркотици, рекет, убийства и какво ли още не. Аз лично нямам съмнение в сенчестото му минало. Нямам и съмнение, че неговите приятелчета вече 10 години пируват за сметка на изгниващото БГ общество. ГЕРБ е убида за моя интелект. До ден днешен уча, работя и опитвам да се развивам. В страната, в която искам да живея знанието, трудолюбието и честността са фактори за успех, а не простащината, наглостта и газенето на зако

39

Бай Хей

преди 6 години

До 41. Хе-хе-хе, виждам пак само злоба и завист, нищо друго. Защото кой е престъпник се ДОКАЗВА в съда, а не от думите на някой невзрачен червен драскач като теб. Той и Данчо ментата се беше изхвърлил от парламентарната трибуна, ама после се извиняваше публично, когато Борисов му заведе дело. Ти може да си следващият - ама си се скрил удобно зад анонимен ник в мрежата, мекотело.

38

Анонимен

преди 6 години

Трудно е другари да се върнете на власт с такава селска клюкарка като Нинова. С интриги не се прави политика , а се прави бардак .

37

Бай Хей

преди 6 години

До 18 червендалест анонимник. Абсолютни глупости си написал. От думите ти лъха преди всичко завист и злоба. Борисов е бил главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер - това случайно ли е, бе главун? А ти какво си постигнал в жалкия си невзрачен живот, има ли и една стотна от това?Кажи, бе ***?

36

Дядо Рачо

преди 6 години

Аз ще гласувам за другарката Нинова защото ми се струва, че ще върне бай тошовото време и сина си от америка.

35

Istinata

преди 6 години

Bsp alternativa za selski kmetove. No sa mnogo dobri igrachi na belot

34

Анонимен

преди 6 години

До СтефановКъм момента няма алтернатива, всички са били на власт по някое време през последните 30 год. и всички са доказани крадци.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен29по скоро бяха по тъмни години и от турското робство, поне през турско българския селянин можеше да притежава земя, през комунизма не, тогава се научхме да не си вярваме един на друг ... и така до днес !