27

Ризван

преди 6 години

Поредното помилване на политик в България! Жалка му работа! Ай сиктир......

26

койтуй

преди 6 години

заради печречене?

25

Анонимен

преди 6 години

Е как да го осъдят като е коалиционен партньор на селянката от Крушовица.

24

Анонимен

преди 6 години

Това е кмета на самоков след някоя година ! Фнимавайте !

23

Менчо

преди 6 години

12 Браво ! И аз съм за твоетое предложение , защото ще намалее престъпноста ,ще трябва да се строят нови "решетки" ,а значи ще трябват строители и безработицата ще намалее и престъпниците няма да ерабапеят ,нито пък феновете които като има мач стават като Мауглита ,а полицията стои и гледа сейра им .Аз съм за твоето предложение.

22

бате Ташунко

преди 6 години

Културен човекът. Всеки може да си изпусне нервите и да се ...ка на публично място.

21

Ali

преди 6 години

Hubava rabota ama ***

20

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, ако полицая си беше изпуснал нервите и го беше гръмнал за препятстване работата на полицията като в краварника (нали все тях ни дават за пример) колко ли щеше да лежи заради това .

19

надзирател

преди 6 години

Тоя кога ще го осъдят за доказаното незаконно енерго и далаверите му с тока? Като се замисля той затова влезе в дпс, за да го вкарат в парламента и да се спаси.

18

Анонимен

преди 6 години

Ами как да се докара пред съплеменниците си ако не се изфука, че е дУпетат. А правосъдието ни си е такова - смотано.

17

Анонимен

преди 6 години

Рома си е ром. Само как прозвуча евроатлантически и политкоректно, а? Предизвикан от кой и за какво? Не казва, а защо ли? Как така български депутат ще е виновен за нещо, да носи отговорност за действията си? Размахването на политическа карта е отренирано движение. От утре си уволнен, гледай какво ще стане също присъстват в богатият им речник. Радва се, че справедливостта е възтържествувала. Нагла цензура работа.

16

Анонимен

преди 6 години

Бат Сали - депутат! Лош мат'рял!

15

Анонимен

преди 6 години

Какво образование има този субект? Положил ли е всички изпити - теория и практика, за да му издадат шофьорска книжка? Познава ли пътните знаци и знае ли какви са ограниченията по пътищата? Той ли назначава и уволнява българските граждани на и от работа, че заплашва да остави полицаите без работа?Като депутат познава ли поне един български закон?

14

annybody

преди 6 години

До Анонимен 13А, за бат Сали сте в грешка - работил е меринджеят, и още как!1.Десетина години "усвоява" финансирането от ЕС за "интеграция на ромското население"2. Под мъдрото му ръководство махалата започна да си плаща част от тока, макар и не на ЧЕЗ, а на него, пък после той пое тегобата да "оправя" сметките с ЧЕЗ.Прокуратурата знае много повече, разбира се, но дотук "няма законови основания" да започне процедура.

13

Анонимен

преди 6 години

А ако беше си изпуснал и крака върху газта докрай, колко невинни щяха да пострадат на пътя заради слабите му нерви и изблици??? Задавал ли си е този въпрос някога изобщо???? Що за наглост и безсрамие...

12

Анонимен

преди 6 години

Депутатите не трябва да ползват привилегии! Депутатите да не се мислят за богоизбрани, защото не са. Всички знаем как се провеждат избори и как стигат те до властта.... Да не се самозабравят, а да си търпят наказанията и сакциите, които законите постановяват за техните провинения!

11

Анонимен

преди 6 години

Ако бях на мястото на полицая му взимам картата и го арестувам за нападение над полицейски служител и за показване на фалшива карта. Кой *** има депутатска карта. След 24 часа в ареста да доказва каквото си иска. Имунитета важи за наказателно преследване но не важи за арест при извършване на престъпление. Бидейки депутат няма никакви правомощия над служителите на МВР.

10

Анонимен

преди 6 години

За съжаление кадърни и образовани хора, няма да има в парламента. Имам чуството, че там са се събрали упадъкът на обществото - хора, които никога нищо не са работили и без каквото и образувание. Не е тайна, че за да си депутат не ти е нужен много ъкъл - трябва да си нагъл и да влачиш. Народа е овца и ще те търпи, вижда че си .... ама не му дреме

9

Анонимен

преди 6 години

Конкретно в този случай полиция и прокуратура са си свършили работата! Депутат или не, той няма право да нарушава Закона за движение по пътищата, да прави рисково изпреварване, да не прознава вината си и да излага на риск живота и здравето на хората, пътуващи по този участък от пътя! Законите трябва да спазват стриктно от всички хора, независимо от положението им в обществото!Това парадиране на властимащ, размахвайки депутатската карта пред органите на реда, говори само за ниската му култура..

8

е

преди 6 години

До RuciferДа си "ПЕЧен" и каквото "РЕЧеш", това да става...