87

Анонимен

преди 5 години

Охооо Живка Бедечката УСПЯЛА как я пропуснах тая клюка Живе Живее да си ни жива и здрава и да продължаваш да радваш града ни с безумната си жажда за пари! Продължавай да манипулираш хората както ти си знаеш най добре.Ей да знаеш най- добрата си за рекет.Рано или късно ще ти се върне тройно.Дано се позлатиш от главата до петите Цялата да си в злато и пари и ти и семейството ти дано прокопсате от всичко.

86

Анонимен

преди 6 години

Никакъв лъч надежда няма в система, която 3 години тълкува 2 текста от 2 закона, по 2 коренно различни начина. Че метода на собственика не е правилен - не е. Ако е искал е можел да се запознае с правилния и законен начин да въведе някакво ограничение. Но пък останалото е комплексарщина, не търсене на права, поне според мен.

85

Анонимен

преди 6 години

Взимам примера на FG от по-долу за подражание...не се бях сетил за този хитър ход :)

84

Нерво-хаплантик

преди 6 години

Е как няма да стигне до бг-мама тая статия, така хубаво ги нареждаме тук. Те са много, те са сила, и почти никога не разбират от "правилно" възпитание на деца. Първо ги пазят от другите деца, после от злостните учителки в детските градини, които знаем ги ядат живи. После от учителките в училищата и така докато се стигне до прокуратурата. Лошото е, че не могат да ги опазят от другите като тях когато пораснат.

83

а нашето спокойствие

преди 6 години

НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА НЕ СЕ ДОПУСКА ДЕЦА ДА "ИГРАЯТ" И ВРЕЩЯТ В ЗАВЕДЕНИЕ, ЗАЩОТО СЕ СМЯТА ЧЕ В ЗАВЕДЕНИЕ ХОРАТА ОТИВАТ ДА СИ ПОЧИВАТ И ОБЩУВАТ ПОМЕЖДУ СИ ТИХИЧКО! НЕ ЖЕЛАЯ ДА ОТИДА В ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ДА СЛУШАМ КРЯСЪЦИТЕ НА 3-те !? ОТРОЧЕТА НА КОГОТО И ДА БИЛО! КОРЕКТНО СА ПРЕДУПРЕДЕНИ, ЧЕ НЯМА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА - ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ! СРАМ ЗА ПОДОБНИ СЪДИИ! В СЛУЧАЯ ДИСКРИМИНИРАНИ СА ХОРАТА, ЧИЯТО ВЕЧЕР Е ПРОВАЛЕНА С ПОДОБНИ " ПОСЕТИТЕЛИ"!

82

хала

преди 6 години

Тук има няколко коментара, които смятат, че е нормално децата се държат като изтървани и да врякат. Имам изненада за вас. Пътувам доста по света и мога да викажа, че ако някое дете се държи дивашки, то в 99% от случаите се оказва, че е българче. Не го казвам с лошо чувство и нямам за цел да ви обидя, но това са ми наблюденията. Всеки да си прави изводите и да се запита за причините. Само българските деца се държат така и често чувам чужденците как помежду си ги обсъждат и определят на "диваци".

81

FG

преди 6 години

Аз такива *** ги лекувам идеално. Седнал съм някъде, а те си пратили децата да тичат и крещят в другия край на заведението, на моята глава, докато мамите са си на спокойствие. Вадя телефона, подпирам го на масата и пускам да върви звучно порно. Щом техните деца "не пречели" на никой, то и моето порно не пречи на никой. Всеки си прави каквото си иска. Нали така?! Мрънкат си под носа и за ръчичка си прибират наследниците. Да има късмета пък някой да ми се зъби нещо.

80

HELL

преди 6 години

ХАХАХА май тази статия стигна до БГ-MAMA. УжасТ !Анонимните 78 и 79 ако не трият и станете други номера. По-голямо феминистко изказване не съм виждал. Искам да го правиш в заведение ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ и да видим дали ще ревеш, че са ти нарушени човешки права и дали ще получиш обезщетение ако детето е потрошило половината заведение където има АЛКОХОЛ!!! Направя ще ти се исмеят и ще питат в БЪЛГАРИЯ в цирк ли заприличала.

79

Мама на двама

преди 6 години

Всеки, който иска да има определен тип заведение, може да го регистрира като частен клуб и на входа му да го забрани за: непълнолетни, грозни , миризливи, дългоухи и каквито още си пожелае. А минималната консумация да обяви като членска такса и така "лудите майки", като мен няма да си натрапват децата и никой няма да го съди, всичко друго си е селски терикатлък, ако мине...

78

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да съжалявам хора, които имат в къщи китайски порцелан, яйца от по 100$ и купи на цената на средна пенсия. Такива хора явно не стават за отглеждане на деца.

77

Поручик Ржевски

преди 6 години

Бе въобще да ги забранят тия деца бее, само пречат на възрастните да си пият спокойно ракията.Еле па като ми зареве някое в самолета - *** как изобщо ги допускат там?Селския феодал от Ст.З. решил да си прави държава в държават със собствени правила.Без деца, без грозни, без такива без онакива.И къде сте видели в чужбина заведения забранени за деца също не ми е ясно. Аз съм бил почти във всички държави в Европа.Освен да имате пред вид публични домове и казина, но това не е за тази тема

76

Анонимен

преди 6 години

Защо пишете глупост, когато всяко лятото по морето ***.чета от руски и румънски проиход правят какво-то си искат, а "народната" полиция се прави на "толераст"!!!

75

Анонимен

преди 6 години

- За геноцид и за нарушаване правата на човека съдя РБ и съответния "кръчмар" в международния съд - например за 10 млн. евро!- Ако Аз съм "по-силния" имам право в "детска игра" да изискам от семейството на "кръчмата" 5000% обезщетение за обида на детето ми!Нали разбирате за какво право става дума;)

74

Анонимен

преди 6 години

"Не се допуска детска игра! 50% процента надценка на сметкта (мин. 20 лева)"ДОБРЕ, НО аз например веднага искам да си платя за играта на детето и искам и мога да помоля за:- Касов бон (чек) в който е написано "Детска игра ... лева и ... ст. с ДДС за детска игра ... лв. и ст."!- Обяснение от държавата - Кой е "кръчмаря" за да ме глобява при такова нарушение и на какво основание ми вдига сметката с 50%?- За геноцид и за нарушаване правата на човека съдя РБ и съответния "кръчмар" - на съд!

73

Истината

преди 6 години

Старозагорецътпреди 30 минутикоито търсят спокойстивие,приятна обстановка и тишина въобще не и дреме!======Който търси спокойна обстановка в заведение да ходи в гората със разтегателна маса, барбекю и запалка. Ай стига с такова плоско мислене като твоето.

72

Анонимен

преди 6 години

ПродължениеСпособността за коопериране се основава на чувството за принадлежност и делегирания авторитет към водача. Няма общество само от водачи. Ролите в различните ситуации се менят, естествено - човек трябва и да може да води, и да следва. Точно тук идва ролята на възпитанието, където двете крайности са изключително лоши и с трагични резултати в дългосрочен план.

71

Анонимен

преди 6 години

Цялата доктрина за това децата да се оставят на воля и да не се ограничават от нищо, е толкова всеобщо сбъркана, че няма на къде. При момчетата - едно от най-важните неща, което трябва да научат като малки, е мъжката йерархия. Ако то не приема никой за авторитет и винаги иска да е отгоре, е по-вероятно да бъде бито и смазано по-късно от останалите деца, отколкото да стане "водач". И ще го бият не защото са лоши, а защото самото то е непоносимо.

70

Старозагорецът

преди 6 години

На 20 метра от заведението има прекрасен парк с голяма,оградена детска площадка с различни развлекателни уреди и скамейки,а в самата площадка има и каравана,където се продават кафе,безалкохолни и сладкарски изделия.Особено през лятото е пълно с деца и родители.Ама "дискриминираната" майка иска в нещо по-така,където да си пука ракия със салата,а това че има хора,които търсят спокойстивие,приятна обстановка и тишина въобще не и дреме!

69

Продълж. на 71

преди 6 години

У нас пък бяхме сложили шоколадови бонбони в кристални купи, на разни места в хола. Щом дойде това семейство, сложихме пред детето им цяла чиния с бонбони. След малко скочи да провери дали и в купите бонбоните са същите. Една от тях беше на шкаф, висок за него. То направо я дръпна и наклони, без намерение да я задържи. Добре, че го знаехме какво дете е и успях да хвана купата преди да се хлъзне и разбие. Родителите му пак не реагираха, а тази купа струва колкото една средна за страната пенсия.

68

Продълж. на 70

преди 6 години

На гости у друго семейство, което пък притежава десетки сувенири от скъпи минерали, повечето са от полускъпоценни камъни - разни фигурки, най-вече с формата на яйце. Виждали сте в чужбина, 1 такова яйце струва средно по 100 $. Хлапето веднага грабна две от тях и ги зачука едно в друго с все сила. Родителите му не реагираха. Мъжът домакин му се скара, подгони го из хола, то се кикотеше неприятно и тряскаше яйцата, докато едно от тях не се разполови.Видях злобната усмивчица на майката на това дете