22

Киртак

преди 6 години

До DiesIraeАмериканците отдавна са го направили. И върши работа. Тези индианци, които не искат се социаализират в резерват да живеят по техните си плавила.

21

do професияСоциалноС

преди 6 години

Социалната система ще рухне доста по-рано до като ромите станат половината от населението на бг.

20

DiesIrae

преди 6 години

Просто НАП и НОИ да отидат вечерта към 11 часа в същия ден когато са раздадени помощите за деца в махалите и да видят как се харчат парите за децата. Яко джамбуре докато всичко се изпие и изяде. Толкова ли няма 1 държавен служител с мозък на *** поне и да се сети, че не трябва да има помощи които да се дават на ръка! Искате да ги храним - ок, общински стол където те да имат достъп, да влизат и да ядът (без да изнасят защото ще го продават). Никакви пари или натура! Всичко под наблюдение.

19

DiesIrae

преди 6 години

когато обвържеш задълженията им като индивиди към обществото с плащанията към тях искат не искат ще започнат да работят и да плащат данъци. Всеки (дори ние) ако има право да живее без да плаща за нищо, то той ще го направи. Липсва само воля в държавата да се оправят нещата. Трудово изправителни лагери му е майката - хем получават занаят (които после да им помогне да намерят работа), хем ще заработят дължимото към обществото и искат не искат ще станат хора.

18

DiesIrae

преди 6 години

Крайно време е за една проста законова промяна! ПРАВАТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!Само това е нужно, нищо повече. Когато се спре всякакво плащане към тях (социално, програми и тн.) и НАП влезе заедно с полицията и армията в гетата нещата могат много бързо да се оправят.Проста проверка - семейство х с 10 чавета - по мин. нужните пари за оцеляване и излиза разход у - той е дошъл от някъде, значи имат доход без платени данъци! Вкарваш ги в трудови лагери (мините за уран например).

17

Анонимен

преди 6 години

те пари наливат, но не стигат до там където трябва. Потъват като евро в КТБ, всички палати в полите на витоша са построени с такива пари, отпуснати за нещо от ЕС, но не стигнали до предназначението си. Ако имаше кой да ги следи , можеше поне половината, от по малките, и да се интегрират. Но тука това е загубена кауза.

16

Драго

преди 6 години

"Преди влизането им в детската градина, жител на местната махала изсипа *** си до оградата на обекта, защото е свикнал да използва мястото за сметище." - Край на цитата...

15

Анонимен

преди 6 години

Аууууу! Дано поне този път на швейцарците им е просветнало за какво става дума!

14

А+

преди 6 години

Съседката ми постъпи да учи в Швейцария и не можа да си намери квартира-щом като чувах вълшебната дума "От България" то веднага и "затваряха вратата" ...едвам си намери квартира ,а татко й остана много разчарован от Швейцария .Бащата работи в едно минестрество зам-министър .

13

Пол Уидиот

преди 6 години

Не наричайте вече това племе малцинство, скоро то ще стане мнозинство и постоянните му искания ще се увеличават лавинообразно. То не се интегрира, когато беше 3-4% та сега ли. Тежко и горко на българите, които ще съжителстват с бъдещото мнозинство.

12

1

преди 6 години

До АнонименЗащо да сме расисти, като трябва да им плащаме всичко, а те да се плодят и създават себеподобни? Нима в България не живеят и други малцинства и нямат претенции, а само тези? Дори и от тях има хора, които странят от племето!

11

Анонимен

преди 6 години

Поредната лоша инвестиция...

10

1

преди 6 години

Недоволствали, кой замърсява, кой плаща данъци и такса смет, кой ще плаща на събратята им и за техниката, която се изпраща за почистване на купищата *** под терасите на блоковете им и още кой,кой,кой? Още един път казвам, че социалните помощи трябва да се изработят, ако ще и да си почистват сами, а не да мърсят, а друг да им подгъзува! Стига вече само претенции!

9

Реалофил

преди 6 години

Милини милиони-но Нова казаха 1 милион лв. е дарението това е 1 км. шосе.За 30 хиляден квартал с роми 1 милион лева ?То верно че там е "жунгла" ,но все пак сме в ЕС където 500х. Е е цената на два апартамента.Вместо да се пените за тия 500х.Евро се пенете за 4 те милярда на КТБ или 3 темилярда от Белене- хвърлени на вятъра 7 милярда само от два обекта.

8

Циник

преди 6 години

Племенницата следва в Швейцария...албанците там са станали много хиляди...да се пробват първо с тях!Иначе швейцарските ...ни се возят с Мерцедеси S класа , и търгуват с килими.Мишън импосибъл - наливат пари в клоаки като Столипено ... а данъкоплатеца изнемогва да издържа ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Това племе за хиляди години не се е интегрирало, че сега за 30-40год ли ще ги променят :) ? Колкото американците промениха черните - на тях им се отдава да са музиканти и престъпници.

6

Анонимен

преди 6 години

Хахаха,ние милиарди наливаме с години и резултата е катастрофален.Те си живеят по катунарски от векове и нищо не може да ги интегрира.

5

Анонимен

преди 6 години

Швейцарците гледат много странно.

4

Анонимен

преди 6 години

Да си ги вземат у тях, да им правят шоколадите и часовниците.

3

Анонимен

преди 6 години

директно да ги вземат у Швейцария и да ги интегрират там като много знаят!!!