416

Анонимен

преди 6 години

Напънала се планината и родила ... мишка. Г-жо Мей, май сте олабили службите - една провокация не могат да спретнат като хората.

415

Galipoly1915

преди 6 години

Mi6 e zad tova ubiysyvo! Edin predatel e takuv navsyakude! Te ubiha Markov...Berezovski..Skripal..Litvinenko...I decata znayat dori...SMESHNI I JALKI...

414

Български офицер

преди 6 години

ПРИМЕРЪТ на нашите героични ДЕДИ от фронтовете на Първата Световна Война 1914-1918 г. е повече от ясен : " САМО изтребление на дивата Руско-азиатска *** - без милост ! "

413

Боби

преди 6 години

До Анонимен 446Анонимни от къде ИЗМЪДРИ ТАЗИ НОВИНА?Да ти съобщя как вървят нещата с "Сола Сибирии"1 тръба е пусната в експлоатация включително минаването под не помня коя голяма река с китайско име2 тръба се изграждаПуснат е най-големия завод за отделяне на редкоземни елементи(Хелий, флуор) за пречистване на газовата смес.Освен това чак сега разбирам че Иран има пари да строи Газопроводи?2222222222

412

Зозо

преди 6 години

Днес очаквайте анимационния отговор на кремълското джудже!Чисто "новичок" за ***!

411

Анонимен

преди 6 години

Употребата на оръжие за масово поразяване в мирно време е пъклен акт на безмозъчни същества против Човечеството !

410

Анонимен

преди 6 години

До ТАЗИНе е като аржентинската кока за руснаците, нали ?

409

Анонимен

преди 6 години

Тереза Мей обеща и пълна информация за мръсните пари на Путин.Англичаните са бесни. ИМа си хас - некакво джудже да използва химическо оръжие на тяхна територия ! Руските олигарси ударно да продават имоти и да бягат в зимбабве !

408

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 470За Германия е много вярно. Планът им е да удвоят енергията добивана от ВЕИ и пълно премахване на ТЕЦ базирани на въглища и газ в следващите 5 години :))) Оня ден приеха стратегията.

407

Кочината вкара

преди 6 години

БОВ чрез дипломатическата си поща в кралствотоШе има здраво наритване на ватенки в световен мащаб. Няма разлика между терористите на ИС и терористите на Путин.

406

Анонимен

преди 6 години

Китай отказа руските проекти за газ, сега работят с евтин газ от Иран.Русия изгуби китайския пазар, който е огромен.САЩ навредиха с това ембарго на Иран, но Китай спечели евтина газ, а Русия загуби китайския пазар. Затова и пенсионния фонд на Русия свърши.Путин убива Русия.

405

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 465: Това за Германия няма как да е вярно. Те се готвят да строят Северен поток 2. А Великобритания и без това не ползва руски газ.А и да се откажат, Китай ще поеме и техния дял.Великобритания вече трябва да разбере, че времето на нейната империя е приключило. И това ще и го покаже не само Русия, а на първо място нейните западни "приятели". Пазарлъкът за Брекзит едва сега започва.

404

Анонимен

преди 6 години

Англосаксонското лице .. *** *** им дреме на

403

Чуй, чуй...

преди 6 години

До ognyanzБВПРумъния - 9474 долараРусия - 8748 долараБългария - 7350 долараСърбия - 5348 долара

402

Зозо

преди 6 години

Комунягиииииии, сънувате ли Костов?

401

Анонимен

преди 6 години

Русия няма интерес от смърта на Скрипал,каквото е знаел е изпял всичко след разкриването му .Ако руснаците са искали ,да го убият имали са тази възможност в затвора ,където е излежавал 13г.присъда,да го пуснати след това,да пробват ,да го убият ,точно с ,,навичок" ,няма да го направи и африканска разузнавателна централа!

400

Анонимен

преди 6 години

И това не е всичко. Тереза започна обсъждане за спиране на руския газ към Англия. Германия вече декларира, че до няколко години напълно ще спре да ползва руска газ. Честито тавариш Путин, Рашка ще обеднее тотално.

399

Анонимен

преди 6 години

Спрямо Тереза Мей г-жа Меркел и Цецка Цачева изглеждат, като мис Свят.

398

Анонимен

преди 6 години

Утре Путин безаналогово и асиметрично ще покаже нови анимации на оръжия прецакващи законите на физиката !

397

Анонимен

преди 6 години

Вече възпитателките в детските градини няма да се налагат да бият децата и да ги дават по телевизията. Ще показват снимка на това зло страшилище, което ще има същия ефект, но не е забранено. Властите дори ще го поощряват.