244

Румяна

преди 5 години

"Това е изтезание", каза той. "Напълно нелечимо е.Това доказва,че английските герои и руски предатели ,родоотстъпници,продажници не са били отровени от това вещество.Как оживяха тогава?Те да не са от желязо или извън земни ,на които тази страховита отрова не действа.Мей като лъже,поне да се гледа в огледалото

243

Анонимен

преди 5 години

Тъпо , та дрънка! Един предател клевети,а ние трябва да вярваме!

242

Анонимен

преди 6 години

Предателите се наказват със смърт,да живее Русия.

241

Един

преди 6 години

Мирзаянов, ти си тоя, който го е създал това бойно вещество. И от 20 години живееш в Щатите. Въпрос с повишена трудност е дали само Русия може в такъв случай да разполага с веществото? Аре стига с театъра.

240

Анонимен

преди 6 години

Е как като никой не го знае това вещество, англичаните установиха че е ТОЧНО ТОВА ВЕЩЕСТВО ????????

239

Анонимен

преди 6 години

На създателя трябва да му набият от създадения от него "новичок"...

238

Голям прос

преди 6 години

Поредния предател на американска ясла

237

Анонимен

преди 6 години

Вече всички бягат на изток. Русия е световна демокрация. Караме руски коли и чакаме да ни одобрят за руски граждани. Абе някой вярва ли. И комунистите си пращат децата на запад , защото знаят какво е на изток.

236

Анонимен

преди 6 години

Не бе Русия не е невинна винаги, ама много ги набельосвете това троловете на щат към нечие посолство. И сте жалки. Ако сте българи обяснете на тия които ви плащат че българския народ никога няма да намрази руския. По исторически причини. Нека да имат малко уважение към нас и да спрат с тази пропаганда. И те не са цвете за мирисане. И тяхната демокрация е фалшива и повърхностна. Нека си видят бабата кралица колко мозък има или пък клоуна във вАШИНГТОН. аКО ИМА ДЕМОКРАЦИЯ НИТО КРАЛИЦАТА ЩЕ Е ТАЗИ

235

Анонимен

преди 6 години

Помните ли щатите как избомбиха сръбската телевизия. Това е доказателство че за тях пропагандата е важна колкото за Гьобелс. Лъжеха лъжат и пак ще ни лъжат, например лъгаха че сърбите не са свалили стелта. Първо не бил свален, после бил се повредил сам. Един внимателен читател им хваща хиляди лъжи, вижте им антируската пропаганда тук и антибългарската в русия, като огледални образи са. Хора четете и всичко ще ви стане ясно.

234

Анонимен

преди 6 години

То е ясно. Русия винаги е невинна. И Путин ще го изберат за 85 път. С 99.9 %. И случайно, тези които са срещу него умират или влизат в затвора.

233

Анонимен

преди 6 години

Англичаните казват, че само Русия знае тайната на това вещество и затова тя го е използвала. Тогава откъде въобще англия знае формулата на веществото. Ако знае формулата, то е ясно чи и англия има такова вещество. ами тогава, какви са им доказателствата, може да са руснаците, ама може и да са англичаните ако например Скрипал сега пък пак пее на руснаците...

232

Анонимен

преди 6 години

Скрипал издал десетки, на които е бил инжектиран серума на истината и са пролежали в тайните затвори с явните мъчения. Ами когато някой е шпионин е наясно с последствията мисля. Много ще се радвам ако всички български шпиони последвата неговата съдба, но трябва да се приеме смъртното наказание за шпионаж в наказателния кодекс.

231

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 266Аз не съм експерт по бойните отровни вещества и поради тази причина не изразявам категорично мнение за вина или невинност.Бих те ли ни осветлили за вашата компетентност, поради която категорично оневинявате другаря Путин, като се има слабостта му да решава проблеми с бойни газове(Заложническата криза в театър Дубровка 128-170 убити от газа заложници)?

230

Анонимен

преди 6 години

Само глупaк би си помислил, че Русия би могла да има нещо общо с това престъпление! В Русия човешкият живот се цени повече от всичко и няма нито един случай при който КГБ да стои зад нечие покушение! Някой беше казал, че от както Путин е на власт имало близо 40 убити журналисти в Русия и, че Русия била пращала военни в Украйна и командоси в Сирия. Що за лъжи са това?? Руснаци били свалили пътнически самолет и били отговорни за отравянето на десетки агенти и дипломати извън и в Русия. Да бе да!

229

Анонимен

преди 6 години

До П.Петров И как така другите не са отровени, на общественото място? МНООГО ПЛИТКО СКРОЕН КОМПЛОТ . Едни и същи събития от десетилетия.Една и съща плоча. аТка и убиха Г. Марков .

228

Анонимен

преди 6 години

ТО ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ,,ОТРОВЕН,,? Уж отровен,няма спасение , а още е жив в болницата? *** англо -сакси . Изсмукаха си го от гъ за и си мислят ,че вярваме . Много примитивни лъжи отпреди 30-40 години. Там са си останали, в миналият век .

227

Тц, тц, тц...

преди 6 години

Лоша Русия, лоша, пък британско-американските колонизатори и робовладелци ангели от небето...Англобританците си нямат проблеми и си ги търсят....и скоро ще си ги намерят.

226

П.Петров

преди 6 години

Нямам никаква идея за кого и каква заплаха е бил Сергей Скрипал, когато става дума за шпиони и шпионаж вяра на никого нямам, но използването на нервнопаралитично бойно отровно вещество на публично място, потенциално опасно за случайни хора, е сериозно престъпление, за която британците не могат да си замълчат.Като се говори за предателства и правото предателите да се ликвидират, готовите да лижат задните части на другаря Путин, трябва сериозно да се замислят...

225

Велин

преди 6 години

И що така, все в UK убиват двойни агенти !?!?!? Има ли МИ 6 или няма !? Ако има - що напразно им плащат !?!?!? Или пък ненапразно им плащат, което е по-вероятно !!!!!!06931