34

полицай

преди 6 години

Кви ги говори тоз човек ми да видим колко полицаи има в Румъния Чехия че Унгария и колко Частни охранителни фирми и охранители .ВРемъния наведнаж бяха уволнени 10000за незадоволителни резултати и назначени двойно повече в Грузия също.Една Австрия 9млн.население 19 ооополицаи .Швеция 10млн .население 28000 полицаи .При нас при население под 7млн.около 50000поличаи от тях само 12ооо са реално полицаи останалото администрация .Кому е нужно да гледаме тези и онези .

33

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопач Те тва е истината. Мутрите ни хранят , мутрите на брянат и мутрите ще ни казват за кого да гласуваме щото иначе кютек и нема на кого да се оплачеш, нема съд нема МВР нема прокуратура, нема я вече държавата.

32

Анонимен

преди 6 години

Тоз министър какви ги говори, слезнал ли е в някои село ими квартал. Кои са охранителните фирими и застрахователни такива? Водят се проформа повечето на дами със звучни имена, а зад тех ....... м ....ри, тук там некой бивш и висш полицай.

31

отдавна е абдикирала

преди 6 години

Отдавна нямаме МВР

30

редактор

преди 6 години

никаква частна охрана купувам си оръжие в количество и качество което да задаволи нуждата ми от спокоиствие ,никой и по никакъв начин не може да ти пази живота това е лично мое ЗАДЪЛЖЕНИЕ.така нареченото само на думи дърава НЕ може дами ограничава правата

29

тцтцтц

преди 6 години

уреда за зелето се нарича ч е пъп

28

тцтцтц

преди 6 години

Тоя *** е мнооого зле....скоро ще дойде време, частните охранители да пазят..полицията...пълни смешници сте....*** за зеле не ставате...

27

бг

преди 6 години

Освен охрана на реда ,полицията пази реда по време на избори .И изборите ли ще възложим на мутрите?

26

2+2

преди 6 години

Не са ми симпатични президент и главен прокурор , но тук са абсолютно прави -не може конституционни функции по охрана не обществения ред да се възлагат на мутрите.

25

anonimen

преди 6 години

Какви ти частни охранители, всичките ако не поне 80 на сто са изкуфели старци пенсионери по пътя не могат да вървят ама охранители, те ли ще пазят селата .

24

Анонимен

преди 6 години

Частна дейност се разбира да не бъркаш в бюджета. Поръчката да е открита, прозрачна.Ако липсват ния условия, си е криминална частна дейност.

23

Гробокопач

преди 6 години

Това е узаконяване на мутренските бригади на Бойко, под формата на "частни милиции" на ГЕРБ. Защото, както с еносят закани на откровени олиго.френи, дори из този форум, щяло да има и Борисов 4 и 5, сиреч, тези милиции ще се превърнат в маша за терор на Бойко, над всичко, което е против него. Няма нужда да се увеличава броят на полицаите, трябва просто да се разреши свободното носене на оръжие, за самозащита!

22

Смешник

преди 6 години

Няма логика частника ще намери хора който да я вършат тая работа а държавата не можи да си намери хора луда работа кво един сод-чия взима повече от 1 ченге , или някой иска нещо като частна армия да контролира малките и обезлюдени райони в бг

21

това е лудост

преди 6 години

Това значи нов обществен договор между гражданите и държавата, промяна в конституцията също статута на БГ от парламентарна република в ФЕОДАЛНА ДИКТАТУРА с частни армии решаващи битовите проблеми на хората!Как ви звучи!

20

Анонимен

преди 6 години

До срам и позорДоверието и рейтинга на полицията е критично нисък и вместо да седнат и да направят тотална реформа и чистка за да тръгнат нещата те лъжат и мажат а и за капак се подиграват с хората като увеличават заплатите на тези който народа не ги иска вече.........Не е необходима тотална чистка,рибата се вмирисва откъм главата,каквото им разпоредят това изпълняват.

19

Анонимен

преди 6 години

Радев,увеличете броя на военните!И ДАНС да мине към президента.За частните охранители трябва да има ограничения и строги правила,това е държава в държавата - 200 000 частни срещу 22 000 държавни,ужас!Вие сте изпуснали държавата,ако такава има изобщо!

18

Срам, падение

преди 6 години

Този е дори по-нелеп от жената преди него...

17

реалист

преди 6 години

Радев, искаш да ни кажеш, че калинките ви в МВР ще си живуркат и за това ще плащаме данъци и още веднъж за частна охрана? Не си познал.ОСТАВКА !!!

16

мачу пикчу

преди 6 години

Радев- отдавна няма държава....ромите безчинстват навсякъде....и на бащино ми огнище...

15

Анонимен

преди 6 години

***!Грагданска война ли искаш?!?