39

Анонимен

преди 6 години

Спешно се търси заместник на Хокинг,некой който да продължи да всява страх в стадото ама първо да го обявят за най-умния на планетата ,после задължително да е инвалид да буди съчувствие което да замъглява здравият разум и логиката .

38

Анонимен

преди 6 години

Представете си ,че някой от вас каже някъде че всичко е произлязло от нищото всички ще ви помислят за луд,даже ако сте в САЩ може принудително да ви вкарат в лудница и да си тестват каквито си искат лекарства,но когато същото твърди този псевдоучен тогава няма проблем даже му се възхищават на глупостите.

37

Анонимен

преди 6 години

До до 20 от мирянин"аз квадратни уравнения решавах на 4 години, на 12 бях вече на диференциални уравнения, на 15 решавах интегрални уравнения, на 20 вече имах доктурантура!"И на 21 падна на главата си.

36

ЗАДОЧЕН ВЪПРОС

преди 6 години

към Стивън Хокинг-какво е предизвикало този Голям взрив, ако преди него не е имало нищо? Може би самото Нищо и ако е така от това следва, че Нищото е едно непонятно за самия него Нещо ? И Хокинг и Айнщайн са лъжеумове!!!

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Заблуден си ти, който си роден на този свят да се държиш като роб и да вярваш, че като умреш ще е по-добре.

34

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина е казал , че смърттае края и след нея няма нищо ,очевидно е за мен и много други ,изпаднал е в много сериозно заблуждение . Много от нещатакоито е писал няма да имат никаква стойност .

33

Анонимен

преди 6 години

България е обречена. Да и турим кръст.

32

dre

преди 6 години

Този човек е живял 76 години. Средната продължителност на живот. Много хора си отиват на 20-30.

31

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха му. Един виден интелектуалец, с толкова силна фантазия, предвиждаща реалността.

30

ь

преди 6 години

До ЧокиБраво, жена ти е гений сигурно

29

Анонимен

преди 6 години

До ЧокиИма хора, чиято мисъл отива отвъд хладилника и ***.

28

Чоки

преди 6 години

Гений ??Въпрос на гледна точкаЗа мен е гений този който се е сетил да нареди в една тава ред нарязани картофи, ред кайма, тиквички, да зелее всичко с кисело мляко ида го изпечеЕто това е гений, допринесъл с нещо

27

redordead

преди 6 години

чета и се чудя - някви селяци, дето още имат фекалии по цървулите, седнали да обсъждат научните постижения на Хокинг...

26

Анонимен

преди 6 години

Уважаем екип, искам да чета повече такива статии в този сайт!Благодаря!

25

ПГ

преди 6 години

Много е лесно да се говори лошо за неща или хора, които нито познаваме нито разбираме. Аз знам едно: когато не познаваш даден човек и неговата работа не го хули! А когато този човек е завоювал уважението на хората, които го познават и разбират...значи има защо и аз да го уважавам и да търся информация за да го разбера (понеже няма как вече да се запозная с него).Мир и светлина за душата му! Дано намери там това, което тук нямаше!

24

Анонимен

преди 6 години

Модерен жанр в литературата. Съвременна приказка за... циници.

23

"-"

преди 6 години

Не всички теории на Хокинг ще се потвърдят, но че беше светило в теоретичната физика е факт!

22

до долния умник

преди 6 години

Драги ми смехурко, преди 40 години Хокинг вече е бил награден с 6 значими награди за теоретични постижения, сред които наградата на Айнщайн, медал на Хюз и медал на Максуел.А ти и след 40 години ще си окаян клозетен хейтър...

21

До 23

преди 6 години

Ами и аз кат теб, само без доктурантура и сега ще ти кажа няколко постижения, доказани на Стивън...офффффф не се сещам!!!

20

до 20 от мирянин

преди 6 години

аз квадратни уравнения решавах на 4 години, на 12 бях вече на диференциални уравнения, на 15 решавах интегрални уравнения, на 20 вече имах доктурантура! още веднъж не ми говорете общи приказки и али бали и не ме атакувайте, просто ми кажете реалните и доказуеми научни постичения на Хокинг, ОК?!