25

Анонимен

преди 6 години

Не само КсНс, ами консенсус за 50 г.напред трябва да има по въпросаНе може през 3 години да правим ту приватизация, ту национализация:Изберем ***- айде приватизация. После дойде Пульо- иска национализация.Факт е, че при соца имахме режим на тока

24

Анонимен

преди 6 години

Ако не е част от нац.сигурност, защо в този сектор са забранени стачките

23

Давай президенте

преди 6 години

Радев само с името си срива грберастката шорощоджендърска г.меж!Инфаркти, кръвно, тикове, Радев ще ги измори тези нещастници.

22

Грешка

преди 6 години

Радев става жертва на болните амбиции на онази джендърка от Позитано 20.Лесно се вбиза в калта - трудно се излиза.

21

Язовири

преди 6 години

Ядовири, ток, вода, парно, ограда - всичко е част от държавна инфраструктура и сигурност.В момента искат да дават язовирите на личности като Гинка.България на протест.Язовирите на България - НОУ. Водата е живот!Стига с тези престъпни сделки, водата на БГ е на българите.Ако ГЕРБ не могат да се грижат за вода, ток, парно, железници, пътища, лотове, самолети, сигурност, здравеопазване, образование, да си ходят!Десет години управление на ГЕРБ стигат!България не е за продан!!!Стига!

20

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 13: ЕРП-тата ги продадоха юпитата на Симеон Сакскобургготски, когато управляваха НДСВ и ДПС. Каква партия на президента Радев? Стига г'лупости.Сделката с активите на ЧЕЗ показва, че липсва нещо в законодателството ни и управляващите и парламентарното им мнозинство трябва вече да се задействат. Не може когато се поставя под въпрос електроразпределението на половин България да казват, че това била сделка на частни фирми и те нямат отношение към нея.

19

Да!

преди 6 години

Да! Мистър Радев е Президент на България....Друго?(определен вид служби трябва да са към Презуденството, нещо против?или диктатурата е най-важна? Гоу ахед, мистър Президенът! (малко Пи Ар - сега е момента мутрата пребила шофьор към Бояна и обвинена в групово изнасилване да отиде в затвора- дълго)

18

Анонимен

преди 6 години

МИ ТОЗИ АДВОКАТ НЯКОЙ ПИТА ЛИ ГО?

17

Анонимен

преди 6 години

старшинката, тъй си знаекоремни преси, КСНС, лицеви опори, вето на законче, командировка с деса, санкциите с/у русия, посещение на N-тото поделение, сърцераздирателна реч колко са бедни бедняците и колко са богати богаташитеи тъй тъй мандатчето минало

16

Дед Хасан

преди 6 години

Тръмп без да пита когото и да било осуети продажбата на американска частна компания от частна компания базирана в Хонконг, защото е преценил , че е застрашена националната сигурност . Как Гинка ще гарантира електроснабдяването на 1/3 от населението на България. Имало специалисти в ЧЕЗ . Кое ще ги задържи при Гинка?

15

Анонимен

преди 6 години

Преди да свика КСНС Радев трябва направи щателен обиск на цялото Президентство за руски СРС'та, а така също и за следи от бойни отрвни вещества след нахлуването на маскирания като поп КГБ генерал с Макаров, заедно с цяла рота ченгета в ролята на журналисти и фотографи !

14

избирател

преди 6 години

Все пак трябва да отчита някаква дейност за огромната издръжка,която ни струва.

13

шматка

преди 6 години

Длъжен е да го свика защото наистина става дума за национална сигурност.Трябва да се направи оценка дали Инерком има капацитета да се справи с безпроблемната работа на енергопреносната мрежа.Трябва и да се провери кой стои зад тях.Примера с телекомите е м.алоумен.Дори и един телеком да спре това няма да доведе до крах на държавата но ако новият собственик на ЕРП-то реши да обслужи чужди интереси ще ни постави на колене

12

Анонимен

преди 6 години

Партията на Радев навремето продаде Електроразпределение на ЧЕЗ. Къде беше тогава Радев да протестира?

11

Анонимен

преди 6 години

Войната на Тикеено-Плевелските хибриди и медиите им срещу Президента на България не спира.

10

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 6 години

СЛед нагло престъпната продажба на ЕНЕРГоТО от ШУЛЕВА Са ограбени от народа милиарди живи левове.цените са непоносимо високи за над 70% от населението нямащо доходи за оцеляване. НЕК Продава за Гърция и Турция български ток за по 2 евро цента на киловат час или без пари през партиино подставени компании.Бедните плащаме по 11 евро цента за киловат час.НАрода е платил ВСИЧКИ РАЗХОДИ НА ЧЕЗ И ЕОН вкл лукс джипове и ремонти плюс яка ПЕЧАЛБА .

9

azz

преди 6 години

Горкия изобщо не знае къде се намира ! Чиркаджия ,да си прави коремно с котюм и да си носи новия потник.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако сделката не изисква свикване на насионалната сигурност, най добрия начин да се справим с това е да се КСНС и та се докаже че това не е проблем за национална сигурност, така ще има и ясна позиция пред всички които се притесняват по въпроса с сделката, но за момента изглежда че някой хора се притесняват че КСНС ще отрие опасности за националната сигурност.И в двата случая това е правилен ход от страна на държавата.

7

Анонимен

преди 6 години

С избирането си Радев предприе конфронтационен курс към Парламента, към Премиера и Правителството, и практически към всички институции. По този начин напълно се изолира и там от където можеше да очаква помощ я получаваше половинчато (нали е независим), а отгоре на всичко кремълски му ментори направо го нарекоха предател !Последната му инициатива показва, че благодарение на недалновидността си и многобройните гафове, неговата дейност се свежда до тази на един омбудсман !

6

Анонимен

преди 6 години

Абе, щял да свиква Консултативен съвет, няма да отиде да направи няколко набиранки на слота, ами ще си губи времето.....