36

Европейка

преди 6 години

40 мандата да я изберат,няма да стигне нивото на Рузвелт и Хелмут Кол.

35

моля моля

преди 6 години

преизбраха я??? Точната дума е - натресаха я!

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Ха-ха-ха.....че той и втечнения газ е ПАК РУСКИ!!!! НЕЩА ЗА "САБЕТА" ДА СИ ЧУЛ! Че танкерите от там вече и в Бостън стигнаха и на англиканския остров!!!! Но щом искат ПО-СКЪП ГАЗ.....ЩЕ ГО ИМАТ! Защото втечнения е най-малко два пъти по-скъп! Ако германците искат да си направят промишлеността НЕКОНКУРЕНТНА......МОЛЯ!!!! То и латвийците купиха преди година и още хълцат!!!

33

Любо

преди 6 години

Баба Меркел трябва да е осъдя и обесят на площада. Бездетна, алчна, антиевропейска слугиня на САЩ.

32

Анонимен

преди 6 години

Горко на немците, ама и на нас

31

Терсенето

преди 6 години

Ай ай ай ай . А стига се бъзика. Турчин е лошо знамение на екипажа. Няма шега. Поганец.

30

Анонимен

преди 6 години

Браво успешенн политик. Може би единствено, което е провал е Скарването с Англия и неуспеха да стигнат до разум преди референдума за излизане. Там не бяха добри дипломати и двете страни.

29

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай......и някои тука (пишман) "демократи" фъфлят нещо против някакъв "тоталитаризъм"!!!!!! Хи-хи-хи.....В ГЕРМАНИЯ МЕРКЕЛ-4, а у "демократична" еуропейска България пък борисов-3, 4, 5......и т.н...до "края на света"!!! КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ.......

28

Анонимен

преди 6 години

Това че света се отказва от ТЕЦ го потвърждава и компанията Сименс един от най-големите производители на генератори на ток за ТЕЦ. За последните 5 години има спад в търсенето на парогенератори от 200 броя през 2012 година на 110 броя през 2017 и спада на търсенето им продължава. Това принуди Сименс да съкрати 6000 работници от компанията.

27

да бе,няма

преди 6 години

До Анонимен 32В момента се строят 2 централи!И ще се строят още 2!Празните приказки и екодекларациите ги остави,гледай кво се прави!

26

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с изстрадалия германски народ няма край.

25

Анонимен

преди 6 години

До ТерсенетоНормално е Берлин беше обсаден град 45 години в който нямаше големи инвестиции, тъй-като Западен Берлин можеше да стане комунистическа плячка при всяка по-голяма криза през Студената война.

24

Терсенето

преди 6 години

Живея във Монтевидео. През повечето време. Обикалям света през останалото. Източен Берлин е нещо като люлин. Шайзе.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Няма работещи немски АЕЦ колкото и да си мечтаете. А Северен поток 2 остава само в розовите сънища на Путин.

22

Анонимен

преди 6 години

Енергийната стратегия е "мечтата", а все още работещите немски АЕЦ и Северен поток е реалността. Нека си мечтаят на хартия.

21

Анонимен

преди 6 години

Във споразумението между левицата и десницата ясно е разписана енергийната стратегия на Германия през следващите 20-30 години. Отказ от въглеводородите като източник на енергия, затваряне на старите ТЕЦ на въглища до края на 2019, затваряне та газови ТЕЦ до 2035г и въвеждане на 8 гигавата мощности от ВЕИ през следващите 2 години равняващи се на 7-8 АЕЦ. Строителство на входни терминали за втечнен природен газ като алтернатива на руския газ по подобие на Полша и прибалтийските държави.

20

Терсенето

преди 6 години

Бира може да се пие по цялата *** планета. :)

19

Анонимен

преди 6 години

Германците ги избират до пенсия. Мечтаят да бъдат диктатура и все гласуват за един и същи. Ако Меркел пожелае да ги поведе на Изток или на Запад, пак ще тръгнат. Само водач и фюрер им трябва.

18

Анонимен

преди 6 години

Не, не са я преизбирали, а й купиха и осигуриха още един мандат с цел да продължи да води политиката на определени кръгове!

17

Берлин

преди 6 години

А стига бе. Германците са най *** племе.-------------------------------------------------------------------Толкова са ***, че при управлението на Меркел, задминаха Япония по износ и сега са трети в света... хаха. А българите, щото са много умни, си избират Жан, Станишев, царя, Бокo и Радев, които ги доведоха до ядене от кофите... хаха. Да ви имам самочувствието. :)))