46

Анонимен

преди 6 години

Близо 11000 цивилни се измъкнаха от Източна Гута благодарение на сирийски и руски войски.

45

BG

преди 6 години

До Анонимен....Хората правят ПРО руснаците правят пpъдни.Е да внимават янките, защото в Лондон някои берат душа от такива "пръдни".

44

Анонимен

преди 6 години

американците са в Ирак много отдавна да си пазят петрола. А руската "пропаганда" е като първолак там, в сравнение с американската пропагандна машина. Чичо Сам да не се прави на бит котак, а да внимава в картинката, да не яде дървото от Мечката...

43

МРЪСНА ЛЪЖА

преди 6 години

А БЕ ТО И В ИРАК НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ГОЛЕМИ ЗАПАСИ ОТ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ, САЩ СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА, ПЪК ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ПОРЕДНАТА *** ЛЪЖА НА ДЖОРДЖ БУШ И ТОНИ БЛЕЪР.

42

Анонимен

преди 6 години

ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПРОПАГАНДАТА ПРАВИ ЕДНО КЛИПЧЕ ПО СЦЕНАРИИ "ИЗВАЖДАНЕ НА ДЕТЕ ОТ ДУПКА В РАЗВАЛИНИТЕ".

41

Боби

преди 6 години

До Анонимен 49А мистерията "Какво е кацнало в Пентагона?" ...Че не е самолет не е. Няма СЪЗДАДЕН ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ който на морското равнище да се движи с 800км/ч(още повече злополучния боинг 757)Според Пилоти няма самолет който може да повтори траекторията на самолета над Вашингтон дори и самолета да е свръхманеврен изтребител без седмици тренировки и ако за военни изтребители могат да направят нещо подобно то за Б757 е НЕВЪЗМОЖНО

40

Боби

преди 6 години

До Анонимен 60Анонимни Чесната кацна защото в СССР едната ръка не знаеше какво прави другата. По онова време ПВО се занимава с машини летящи със скорост повече от 200км/ч Това изключва всички хеликоптери, спортни и селскостопански самолети които едвам достигат тази скорост ДОСААФ или някакво такова образувание беше което се грижи за леката авиация. Реално по онова врме изобщо не се е грижило за нищо вече - Съюза се разпадаДа ПВО са го засекли и са пратили инфото на гражданската служба и толков

39

Прочетете

преди 6 години

Какво е написал Сиймур Хърш вЧервената линия и пътеката на плъховете, за Обама, Ердоган и сирийските бунтовници.Както и разследването на ветерана на американската (и световна) журналистика Сиймур Хърш за убийството на Осама бин Ладен.Доста интересни неща може да научите.

38

Тинев

преди 6 години

Както казваше баба ми: Зер отдавна не са убивали мирни хора!Зажаднели за кръв и трупове са терористите от САЩ. МИР - най-омразната дума за САЩ.

37

помислете

преди 6 години

Кой човек с нормално и необременено мислене ще допусне, че Асад ще използва БОВ?Защо да го използва когато почти е спечелил войната? Той не го правеше когато едва не загуби Сирия, та сега, когато знае, че САЩ веднага ще го атакуват.Това са само операции под чужд флаг, толкова любими на англосаксите.А отговорът на САЩ? За няколко съмнителни филма снимани от белите каски (достойни за Оскар), САЩ ще бомбят Дамаск ... а колко цивилни ще убият, няма никакво значение.

36

Хм

преди 6 години

Ако американците бомбардират само с крилати ракети(както обикновено),на практика не рискуват нищо.Потапяне на американски кораб(и) технически е напълно възможно,но води директно до III-та Световна.Ако се съди по досегашните действия на Русия,тя не е готова(засега) на такъв ход и 99.9% няма да го направи.Най-много да бомбардира Ат Танаф в краен случай,но и това е малко вероятно.Най-вероятното последствие ще е форсиране на операцията в И.Гута-т.е. обратен ефект.

35

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е САЩ да покаже на тъпите алкохолици кой командва света!

34

николаев

преди 6 години

предния път прословутите томахавки се позагубиха из пустинята сега куриоза ще е да се върнат от там откъдето са изтреляни

33

Анонимен

преди 6 години

Американците никой не ги е канил в Сирия нито Асад нито ООН.Янки гоу хоум не ставайте за смях повече

32

Анонимен до 49

преди 6 години

Американските тоалетни хартии в България, получават оргазъм само като чуят за истанбулската конвенция и за предстоящия гей парад.

31

Анонимен

преди 6 години

Асад колко вече го свалят американците и не могат да го свалят ? Асад не е Муамар или Садам видя се колко са силни американците гола вода са хаха

30

Анонимен

преди 6 години

Другарчета, вашата Москва капитулира по всички линии. И най-вече по военна. Изостанали са с 40 години. Където бяха в 90-та година и сега са си там. Това което показа глyпакът оня ден на анимация са съветски идейни разработки от 80-те години на миналия век. С200-300-400-500 е идея от 60-те години няма никакви възможности освен хвалипpъцкане. Хората правят ПРО руснаците правят пpъдни.

29

Анонимен

преди 6 години

"Няма смисъл да хабят оскъдните боекомплекти"... За С 400 става дума. А руснаците вече вдигат трети завод за тях. Два завода вече бълват. Колко ли са произвели за последната година само? А като имаш в предвид, че за Ф35 и С 125 е достатъчен, а те имат вероятно десетки хиляди С 200 и С 300, какво да коментираме ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Те ако можеха отдавна да са го направили даааааа ама това не е Ирак тавариши янки нали така

27

мдаааа

преди 6 години

Не им е лесно на обикновените сирийци , живяха си добре / те зи знаят колко / , докато на сцената не се появи САЩ и желанието да ги "демократизира " . После се появи и ИД , умерена , неумерена опозиция , кюрдски бунтовници и т.н . Русия в Сирия е поканена легитимно . САЩ , Турция , Израел , СА -всеки си преследва някакви цели . В един момент едни са съюзници , в друг - други /справка - кюрдите и операцията на Анкара /. Буквално САЩ и Русия +местните "играчи" са си спретнали една световна война