4

Коментатор

преди 6 години

Седнете и се разберете. Докато вие се джавкате, държавата е стопирана.

3

Гост

преди 6 години

Джамбазки и Симеонов са всичколози, те са на всяка манджа мерудия. Не разбирам подкрепата за Симеонов за каруцарския език срещу руския патриарх. Няма как да го разбера. И, видите ли, защо президентът е мълчал. Първо, не е мълчал, второ, по-достойната позиция е неговата - да си сдържиш нервите и емоциите, да се контролираш, но каквото искаш да кажеш, да го кажеш. А я си представете, че се беше съобразил и не беше споменал другите народности, какво ли щеше да се избълва?!!

2

пенсионер

преди 6 години

Мир и дружба в ОП няма да има докато там е ''троянският кон'' Сидеров.Явно в свитата на генерала-поп е имало хора които му набиха канчето.

1

Анонимен

преди 6 години

Заради Русия така наречените "патриоти" на руска копаня се раздират по шевовете и станаха нежелани колкото БСП. Русия внесе същия раздор сред тях какъвто внесе и в българското общество. Разделяй и владей това е основния закон по който работи всяка империя. Няма добри империи, пълен абсурд е твърдението на русофилите за империята освободителка. Такова нещо няма и не е имало никога под слънцето.