17

Винету

преди 6 години

До 9 червен анонимник. Ще му извадят на Боко оная работа изпод шлифера.

16

Бсп са гадове

преди 6 години

От тази трънка няма да излезе червен заек, ама БСП няма да се извинят после, нали? Защото тях не ги интересува истината по случая, а само как да създават интриги, подлости и да плюят за щяло и нещяло.

15

Байфидан

преди 6 години

Най-тъппият депутат Желю Бойчев сега да видим как ще разбере например откъде идва финасирането, като "Инерком" са подписали договор за конфиденциалност, а разбирате абсурда да привика чуждите банки или ръководството на ЧЕЗ Прага.

14

Жибор

преди 6 години

Искаш ама няма-ааа: турци и руснаци мислят,че могат да изкупят България но яко са се объркали- скоро ще им излезнат криви сметките,че тука не е Анадола ни Сибир!

13

Жибор

преди 6 години

А "третата страна",за която става дума е нашата бивша колониална метрополия Русия: не е Сомалия разбира се.

12

Жибор

преди 6 години

Разбира се че комунистите- ЧЕЗ "изкупи" нашите енергийни дялове в 2004 г. при правителството на Кобурготски,който заиграваше с комунистите- Бойко беше "никой" тогава.

11

Жибор

преди 6 години

Какво има да нищите- комунистите са дали ЧЕЗ за временно ползване на чехите,после са си го взели обратно и са го продали за да приберат паричките,или са го дали под нова "аренда".

10

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИ СИ ФИРМА И СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА ЧЕЗ И СЕ ПРОДАВА :DМАЙ ЦЯЛАТА СДЕЛКА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕНА ОТ НАШ БУДА И САМО В ПОСЛЕДСТВИЕ ИЗПЪЛНЕНА ОТ ГУНКА!

9

Анонимен

преди 6 години

ГИНКА ОЩЕ НЕ Е ОБЯСНИЛА ОТКЪДЕ Е ЗНАЕЛА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОДАВА ЧЕЗ , ЧЕ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ПОКУПКАТА МУ! ТОВА Е ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ И МЯСТОТО И Е В ЗАТВОРА!

8

Путин

преди 6 години

Вам надо Чрезвичайная комисия и потом разстрелят Гинка ГЕРБаковная или она получит инфаркт !!! Как Миша Бирата и Ванюшка Танев !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Пак едни пари ще потънат в нечия бездънна яма напразно. И накрая пак ще излезе че проблем няма.

6

Бенсеремос

преди 6 години

Преди 100 години, в Русия,след Временно правителство имаше Революция!У нас, след Временна комисия, какво ще има!??

5

Анонимен

преди 6 години

До 4А бе ти наред ли си?!В коя държава живееш?!Каква прокуратура какви пет лева , Бойчето лично назначи Цацата както каза един бивш прокурор.Прокуратурата в България се използва за да изпита до снежно бяло имиджа на управляващите и да защитава олигарси мафиоти и картели от случайни гняв на народа когато му писне да бъде гребен.

4

Анонимен

преди 6 години

По-важно ми е по темата да се задейства и произнесе прокуратурата! Имаме обосновано предположение за голяма далавера с дългосрочни вреди за държавата и потребителите! И "усещане за корупция", естествено!

3

Анонимен

преди 6 години

Тази комисия щом се оглавява от БСП показва категорично , че ГЕРБ няма от какво да се страхуват и така рухнаха лъжите на др. Нинова.

2

Анонимен

преди 6 години

Когато искаш нищо да не се реши създаваш парламентарна комисия!Това правило се използва винаги за да бъде излъган българина.

1

Анонимен

преди 6 години

За съжаление, вече е късно.... Това е поредният задкулисен проект, който е бил скриван от българското общество...