23

Та Мара

преди 6 години

От Евровизия последните,които оставиха някаква следа са "Лорди". След тях само виене срещу луната и дълбока всемирна тъга!

22

Анонимен

преди 6 години

Докато не направят Евровизия да се гласува безплатно както евро наградите на МТВ няма да гласувам никога за нито една песен.

21

Вида Фон Бидон

преди 6 години

Тая селска *** явно само търси само скандали.. След Гълабо отново тя е в дъното на иницирането на конфликти и чудя, няма кой да я оправи или всичко е с меркантилна цел. Направете една DMS за тая овца,че на БГ и омръзна да и гледа сланините по ТВ. Това е чист терор за зрителите. И само в допълнине, нейният проект си го харесва само тя и гъзолизците в FB сраницата и! Избраният проект е МЕГА ЯК! Изобщо хората захванали се с представянето ни са ако не професионалисти, то поне с стремеж за качество

20

Стара манджа

преди 6 години

Песничката е копие на певицата композитор Сия - Diamonds( in the sky) изпята от Рияна ,If i was a boy -изпята от Бионсе Ноулс. Chandelier изпята от самата Сия . Прогресията си направо открадната, нищо ново или революционно в песнъовкатаКонкурса е за ВИЗИЯ не за песни,така че няма какво да се чудите защо участващите са винаги шантави и изпълненията са като номера от цирка.

19

Анонимен

преди 6 години

Хора Евровизията е политически конкурс.

18

Анонимен

преди 6 години

По време на конкурса ще съм в клозета.

17

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли не се намери едно момиче с брада и *** и у нас, че да взмемем наградата. На тия никой няма да им обърне внимание.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако черния каже, че е бежанец, а Жана обяви, че е жертва на домашно насилие и ще си сменя пола, автоматично ни дават първото място.

15

Анонимен

преди 6 години

Да видим кого си е избрал ЕС за тазгодишен геополитически победител. Украинец, някоя изпълнителка жертва на домашно насилие, третополов, някой нуждаещ се от бъбречна трансплантация? Не е необходимо да пее, може и глухоням да е, важно е да послужи за политическите цели на Брюксел.

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Само един *** пример: Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Н. Кауфман. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.

13

Анонимен

преди 6 години

То така или иначе няма значение кой ще ни представлява на конкурса след като изборът ще е геополитически. Вероятно ще спечели някой брадат украински травepc със сърдечни проблеми.

12

Анонимен

преди 6 години

Нашата има шанс ако Жана каже, че е ***. Не трябва да споменава, че има син. А това, че е наркоманка е бонус. Другия път може да пратим Куркински или Калев.

11

НОРМАЛНО

преди 6 години

В държава, в която недоразумения и инвалиди като Графа, Дристо и капацитета Стоян Михелев са звезди няма как да има музика. Ще има само чалга и други *** произвеждащи някакъв неопределен звук дразнещ ушите.

10

Бау

преди 6 години

На 4то място сме с тази песен според букмекърите. Това значи, поне в челната десятка, може би 5ца. Няма да спечелим това е ясно, но въпреки драмите се справяме добре последните години. Като се има предвид, че никоя държава не ни подкрепя, защото сме им 'приятелчета'.

9

hhh

преди 6 години

Прав е Стоян Михалев! Конкурса все повече се опорачава. Само като погледнеш последните победители и ти става ясно за какво става въпрос. Украйна - понеже Русия ги нападна дай да им дадем Евровизия. Португалия - стана ясно, че момчето е болно, но песента му не струваше ако трябва да сме честни. Това все пак е конкурс за песен, а не благотворителен концерт. Няма смисъл от участие там, особено последните години.

8

Анонимен

преди 6 години

да видим от тия кости ще изпе4ем ли ребърцата на победата!!все пак има и добри певци в групата!

7

ужас

преди 6 години

Тази ли простакеша ще ни представя пред света? И това заглавие кости ,направо ме кара веднага да чуя за какво става въпрос.

6

тТт

преди 6 години

Песента не е зле, тя е УЛТРА-ГИГА-МЕГА-ХИПЕР ЗЛЕ!!! Нито псолание, нито ритъм, за изпълнение няма да пиша... Но на този гео-политически конкурс кой ти гледа и слуша изпълнението. ;)

5

само да питам

преди 6 години

Колко пари на Данъкоплатеца струват участията ? Кому е нужно ? - на болните Деца ? на мизерстващите пенсионери ? на работещите бидни ? А стига с тез прУстотии ,Грях е да харчите парите на страдащия Народ !то Чендър казахстанци, то тея маркоманци или незаменимото поли

4

Анонимен

преди 6 години

На тази госпожа не й ли писна вече да ходи и да се жали от всичко и всички?