126

За сведение

преди 6 години

До за сведениеЛипсва ти много информация! България е имала, има и ще има светии-закрилници като свети Йоан Рилски, свети Патриарх Ефтимий, св.св. Кирил и Методий, свети Климент Охридски, света Петка, св. Теодосий Търновски, св. Димитрий Басарбовски, свети Паисий Хилендарски, св. Софроний Врачански и още много други изповедници и мъченици за вярата! Те закрилят България! И днес има вярващи българи, а останалите да даде Бог да се вразумят и върнат към православие, което ни прави народ и държава.

125

Опълченеец

преди 6 години

Ако ни нападнат Договори ли ще показвате , смешковци !!!!!

124

Само питам

преди 6 години

Нека сме си в отлични приятелски отношения с Турция, но теоретично какво правим при сценария при който Турция каже, че не признава Съединението или реши да защити " онеправданите си братя в Кърджали ", като започне операция "Тютюнева клонка" да речем.Какъв е плана за действие?

123

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

"София към Анкара: Границите са утвърдени с договори!"Стига глупости! Въпрос на време е Турция да ни спретне един Крим в Югоизточна България (между другото Слава Севрюкова го е прогнозирала много-отдавна, когато изобщо Ердоган не е бил на сцената, а България все още е била военна сила със стотици боеспособни изтребители). Трябват ни 2 ракети с обсег до Истанбул и Анкара и да видим тогава дали Ердоган ще си заложи на карта перлите. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

122

Анонимен

преди 6 години

"София към Анкара: Границите са утвърдени с договори!">============================================== Както е казвал др. Сталин: И с колко дивизии разполага София? Щото турските са почти 150.....................А ти осъзнаваш ли,че това което си написал е заплаха към суверенна държава?И от написаното се вижда какви са истинските грабителски намерения на Турция и ламтеж за чужди територии.И после се чудите,защо не ви обичали!

121

123

преди 6 години

Тоя верно си е повярвал нещо. МНого жалко за страната му. Всъшност не ми жал де. Хич.

120

Анонимен

преди 6 години

София към Анкара: Границите са утвърдени с договори!==============================================Както е казвал др. Сталин: И с колко дивизии разполага София? Щото турските са почти 150.

119

Страхил

преди 6 години

Не разчитайте на тия договори, щото когато са ги писали, преди това е имало други договори. Договорите могат да се променят.

118

Истукан

преди 6 години

Политиката на Турция винаги е била за завладяване на света. Доказва го апетитът на Турция към гръцка и българска територия, както и техните резолюции. Тяхната цел е да завладеят света и най-вече Европа, като започнат от балканите Гърция, България, Македония, Сърбия и другите малки държавици. Силните държави като Германия са се видели в чудо от турците в тяхната държава, които са над 1 милион. Да не говорим за бежанците, идващи от останалите арабски държави. Ислямизацията на Европа е факт!

117

Анонимен

преди 6 години

Хора проблема е наистина сериозен,тази резолюция на ЕС и трябва да се преразгледа.С тази резолюция може да се преследват невинни хора,само защото някой не харесва някого и да го обвини в нещо,без знанието на потърпевшите,да бъдат преследвани и тероризирани.Ако някой не ви хареса или не харесва призхода ви или се скарате,просто ей така хората които имат власт,могат да ви измислят някакво обвинение и да си отмъщават лично,благодарение на тази резолюция.Страдат невинни хора!

116

Анонимен

преди 6 години

А Лавров ще въоражава турците с С 400?!Да не са ни разпределили вече,а Кики дойде да ни предупреди?

115

Истукан

преди 6 години

Затова са ни налазили турски етнически партии и ще се въдят като гъби. Това показва, че нещата в тази държава не са добре! Затова Турция иска българска територия, а именно защото има представители в парламента, а именно ДПС.

114

Анонимен

преди 6 години

То и нашите българи, дето избагаха по чуждите дуржави са много потиснати, да ги оплачем горките, колко ли страдат, че не живеят в родината си?

113

Анонимен

преди 6 години

Ако турците в България бяха потиснати, щяха ли да изберат да се върнат от Турция и да искат да живеят в чужда държава? Потиснати са - но не от България, ами май от родината си.

112

Анонимен

преди 6 години

Ето затова се топим.Всеки може да бъде преследван и обвинен,без доказателства и без да бъде увеедомен предварително,нещо като възкръсване на Гестапо и СС.Хора проблема наистина е сериозен,много невинни хора пострадаха!Трябда се отмени тази резолюция!

111

Анонимен

преди 6 години

".....трябва да се повдигне въпроса за нейната(резолюцията) легитимност. Например, получава се, че фактически се планира да се направи списък на средствата за масова информация, който практически ще забранява публикациите и излъчванията на територията на Европа, заяви Екхоф.Европейски и православни граждани не трябва да се преследват и тормозят!Тази резолюция трябва да се преразгледа и спре терора,страха над населението!!!!!!!!!!!!Ето затова се топим.Всеки може да бъде преследван и обвинен,

110

История даге

преди 6 години

До пародияТурция признава първа независиа България тогава .И при Съединението не е гръмнала нито една турска пушка.А Сърбите искаха Видин ,Трън и Радомир за да признаят Съединението. И след като не ги получиха нападнаха България

109

утешително

преди 6 години

Да си върнем обратно Ромелията и столицата Плодив! Развитието ще е по-голямо!

108

пародия

преди 6 години

До КоджабашевКви хора са умрели при СЪЕДИНЕНИЕТО ? Победа ли е това или авантюра?

107

за сведение

преди 6 години

До Ислямът е обреченИ ние българите сме обречени като атеисти - врагове на БОГ.Първите атеисти на света сме ние и вечно Господ ще ни наказва с робство!