167

Одрин

преди 6 години

Този *** Ердоган забравя, че Константинопол е част от духовните граници на Европа и че руски политик го предупреди преди 2 години, че в Света София може скоро да пее Православен свещенник.

166

ку ку ру ку

преди 6 години

Скоро много скоро ще го убият,на един площад е центъра на Истамбул ,и не само него ,реки от кръв ще има .

165

Анонимен

преди 6 години

Ердоган

164

Анонимен

преди 6 години

На откаченяка Ердо не му остана и един приятел, освен нашия Монокнижник, който от страх не смее и да му отговори. Колко гадно, единствен Сикаджията му поляга, той и на него посяга, иска територия от България. Да дойде ибси я вземе ако му стиска. Путин ще ги завре там където му е мястото, на майка му в това. Не стига, че воюва с всички около него, как ще го направи с още 7-8 страни? Колкото по-рано го ликвидират американците, толкова по-добре за света. Турците никой никъде не иска, остават изолир

163

от Уикипедия

преди 6 години

В Уикипедия за Борис I пише по-точно за Покръстването че Българския Народ е насила Християнизирън от Византия тоест Християнството е прието насила през 866 г. а дали някой осъзнава това въобще , съмнявам се

162

Жибор

преди 6 години

Лъже хаирсъзина му ниеден- душевните граници на такива вагабонти са до Виена,Будапеща,Крим и Одеса!

161

Българи

преди 6 години

А нашите душевни граници са на Босфора,Бурса и Памуккале...

160

Анонимен

преди 6 години

В Кипър НЯМА турски войски, тоя за каква окупация говори? Има Севернокипърска турска република и именно заради наглостта на Гърция тази държава не е призната от повечето държави по света.

159

Анонимен

преди 6 години

Този ***, си го пуснах няколко пъти да го слушам. Много големи глупости говори. Това е един най-обикновен тюркомразец, ислямомразец. В съвременен свят, няма място за мразци, мразители, хейтъри и тем подобни! Този човек поддържа идеята, че е ОК някой да се подиграва с паметта на видни личности от историята на някой народ. Разказва една история за военното учение - все едно ние българите да отидем на военно учение в Германия и да видим на мишените Левски и Ботев, да са враг и да сме ОК с това?!

158

Анонимен

преди 6 години

Само *** пишат тука ей.

157

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 6 години

ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ.. ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ..

156

Анонимен

преди 6 години

Дристун? Вземи си хапчета

155

Анонимен

преди 6 години

Гадно ми е, много ми е гадно как се експлоатират страховете на българите към Турция и се нагнетява омраза в интерес на някакви си пишман патриоти. Грозно и недостойно.

154

Анонимен

преди 6 години

Неблагодарен се оказа Ердоган. Забрави как в Първата световна война българските войни защитаваха османлиите и мюсюлманската Османска империя срещу православните Русия, Сърбия и Гърция. И опазихме Истамбул от християнско иго с цената на двеста хиляди убити и ранени!

153

Анонимен

преди 6 години

Сега су убедих какви мижитурки ни управляват. В такива случаи най-добре се вижда, че за нищо не стават, а народа им е поверил в ръцете цялата страна. Горките ограничени човечета, те даже не разбират какво е това. Господи, пази България.

152

имперския синдром

преди 6 години

До JasТака е!И Путин много съжалява за "великия"Съветски съюз!И в Италия не случайно казват "Римския сенат",а не италиянския!

151

Perry

преди 6 години

Защо се занимаваме с началника? Отказахме на Русия благодарности, връщаме си националната независимост и чакаме англосаксите да ни освободят.

150

Анонимен

преди 6 години

Опасно е да се дават пари и власт на същества с болни мозъци! Историята го е доказала през вековете и важи за всички нации и империи! Трябва да се спазват всички закони и да се зачитат общочовешките ценности, да не се допускат конфликти и войни!

149

Jas

преди 6 години

Днес Кърджали е според султана част от турските духовни традиции, утре ще е Шумен и Разград, а след това духовните традиции може Ердоган да се опита да промени в териториални, при такива амбиции и управление изобщо не е изключено. Турция, по мое скромно мнение, се е обърнала исторически назад и за пример се дава "величието на Отоманската империя" а не новото общество, което се опита да създаде Ататюрк

148

Райна Княгиня

преди 6 години

Преди да дойдат на метри, бяха повалени, бъди сигурен! Достойната и умна българка турчин не смее да я доближи!!!