159

Анонимен

преди 6 години

черните дупки могат да губят материя - аз ти казвам, че не могат да губят материя, вследствие на синтеза на атомите.С празни приказки наука не се прави, джендъре. посочи ми, кой "научен труд" на този болен мозък си прочел?

158

Анонимен

преди 6 години

До сетъпо - ми например че черните дупки могат да губят материя вследствия на разцепването на атомите по техния периметър... Не че това има значение в бг...

157

Анонимен

преди 6 години

Какво казвате бил открил този човек?Как какво? Оборил Айнщайн. Айнщайн казал навремето, че бог не обичал да играе на зарове, а Хокинг твърдял обратното. Конгениално нали?

156

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОГоvnьо, поне сега да беше помълчал!Шапки долу! Отиде си гений! Гениален страдалец, целунат от Господа, в който не вярваше! Като си помисля, и тук е бил прав - ако имаше Бог, щеше ли да търпи такава нископробна органика да мърда!

155

Анонимен

преди 6 години

Интересни идеи имаше Хокинг, но няма доказателства за неговите теории, с по-голям успех можеше да е писател на фантастични романи, отколкото физик-теоретик!

154

Аз

преди 6 години

До 188Жлъчните отзиви са от хораица, които осъзнават колко са нищожни и безполезни и плюят по успелите, опитвайки се да оправдаят своята собствена некомпентентност и липса на качества.

153

Анонимен

преди 6 години

Великият учен Хокинг ?!? Една от теориите му бе, че от черните дупки не може да се получи никаква информация, защото тя преминавала в паралелна вселена и не може да я разшифроваме. После се отрича от тази "теория". Изсмукани "научни открития" от пръстите и разпространени по медиите. Аз имам теория, че с вероятност 50% може да срещнете жив динозавър. Или ще срещнете, или няма да срещнете, фифти-фифти

152

Абе

преди 6 години

Само неграмотни петокласници ли са останали във форума? То бива тъпота, ама чак такава е направо плашещо.

151

БГ

преди 6 години

Борец, дълги години се бори с коварна болест, направила го пълен инвалид и въпреки това не спря да работи и открива нови неща. Истински борец, по-силен по дух от 99.9% от хората. Поклон!

150

Анонимен

преди 6 години

Гледаш коментарите и се сещаш за думите на ББ : лош генетичен материал. Ужасни глупации има сред нас. Нямат елементарна култура, за другоо да не говорим. Да почива в Мир . Неговият живот е достоен за уважение .

149

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 176,Сега научната общност да постави проблема, защо умря в деня на свършване на ултиматома. Кой е отговорен за това? Защо трябваше да се хоризонтира в деня на числото "п" (90 градуса)? Колко ще получим ако умножим 14 по 3?Много интересен и вълнуващ ребус! Откривам нов за мен свят!

148

Случаен

преди 6 години

Много спорове, а е нужно да кажем само ПОКЛОН пред този човек! Преди всичко си е отишъл от този свят един човек! ПОКЛОН, ДА ПОЧИВА В МИР!

147

иван

преди 6 години

отиде си най-умния човек на плнетата

146

от сидниАав$тралия

преди 6 години

"Почина британският астрофизик Стивън Хокинг."Че той кога е бил жив бе!?!А Миле Китич как е, добре ли е? За един приятел питам

145

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Или, Напълно в реда на нещата е да се правят грешки. Нищо не е съвършено, защото ако съществуваше съвършенство, не бихме съществували ние.Стивън Хокинг

144

Анонимен

преди 6 години

Сега научната общност да постави проблема, защо умря в деня на свършване на ултиматома. Кой е отговорен за това? Защо трябваше да се хоризонтира в деня на числото "п" (90 градуса)? Колко ще получим ако умножим 14 по 3?

143

HELL

преди 6 години

Без Hafen die Wahrheit и един - двама като анонимни. Другите хвалете САЩ, че довършиха на ТЕСЛА "Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние" - ХААРП (HAARP). Направено от науката да се превърне в оръжие срещу човечеството ("климатичното оръжие"), че в друга статия пише за слънчева буря или "геомагнитна буря". Не че нещо сам се хваля, че виждам от къде са предупрежденията. Холивуд и техните филми започващи да синхронизират с "реалност" ако е избощо пишещите са реални.

142

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Айнщайн е грешал, като е казвал, че: "Бог не играе на зарове". Наличието на черни дупки предполага, че Бог не само си играе на зарове, но понякога ни обърква, като ги хвърля там, където не можем да ги видим. Стивън Хокинг

141

П.Петров

преди 6 години

Ще перифразирам друг велик физик. Докато за вселената се доказа, че е крайна, човешката глупост ежеминутно разширява понятието безкрайността и коментарите тук имат сериозен принос за това!Хокинг поне се освободи от затвора, в който живееше умът му ...

140

По-по-най

преди 6 години

Зачетох няколко коментара, които ме убедиха, че бай *** е закърмен с физиката и самороден талант в математиката! Хвала на тъкъвье патреоте! <3