71

Анонимен

преди 6 години

Историята е някак си поучителна.Какво като са милиардери- и те са смъртни.Човек не трябва да го забравя и да бъде по- смирен .

70

Анонимен

преди 6 години

Бог да ги прости! Бащата имал инвестиции в аеронавтиката!!??

69

Анонимен

преди 6 години

За Мина Башаран подробности а за Ивайло Московки -гробна ТИШИНА.

68

Hexen

преди 6 години

не че нещо , но не мислите ли ,че прекалявате с тази сълзлива , ориенталска история? Същия ден да умрели много други хора , по-бедни - от рак , от война и тн. Сигурен съм ,че между тях е имало много по-стойностни хора от умрелите кадъни , които се връщали от парти. Айде стига моля ви!

67

престанете

преди 6 години

Такава и е била съдбата на богатата турска наследница.Ако беше някоя бедна толкова ли щяхте да ни я навирате?Никой не го интересуват подробностите и за 8-те богати приятелки...Оставете семействата им на спокойствие да изживеят мъката си.

66

Позитиви

преди 6 години

Бедният няма как да падне с личният си самолет... няма как да излети от пътя с 320 км/ч с личната си кола... няма как да потъне в центъра на океана с личната си яхта.

65

Анонимен

преди 6 години

Айде стига ни занимавахте с тая....богата била...такава била, онакава била...родителите на другите загинали по-малко ли скърбят, след като не са толкова богати като бащата на тая?!Загинали - лека им пръст! Имаме достатъчно проблеми в България, за да ни занимавате с някакви никому неизвестни турци и туркини, от които никой в България не се интересува!

64

Чероки

преди 6 години

Мир на праха им, богатите също плачат.... Разликата е, че те умират веднъж, а бедния мре всеки ден

63

Анонимен

преди 6 години

Може и да я е обичал наистина, но по-сигурното е, че няма да получи и една турска лира от Башаран.

62

тес

преди 6 години

Жалко!За съжаление надеждата е само за християните! - 1Солунци 4:16Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христос ще възкръснат по-напред;Алелуя!

61

Анонимен

преди 6 години

Мина това, Мина онова... проглушихте ни ушите с тази. А останалите жертви? Те не са ли важни? Те нямат ли семейства, приятели? С какво тази е по-важна? Някакви заслуги да има? Или най-големият и "успех" в живота е, че се е родила в семейство на милиардер. А екипажа? А, те са "обслужващ персонал" и не се броят. Да не говорим, че всеки ден по света умират хора, но не пишете за тях в новините, нали?

60

Анонимен

преди 6 години

И как точно новината за азиатски под-човеци ни касаеше тук в Европа?

59

1

преди 6 години

Кофти случай, мир на душите им, но още един път се доказва, че и милиардерите са смъртни и никой не занася нищо в гроба си!

58

8

преди 6 години

Никога не бих летял в самолет с две жени пилоти - ако трябва да се взимат решения в стресова обстановка, шансовете за оцеляване клонят към нулата, това си е чиста физиолоия. Пък който иска да мре в името на феминизма

57

жеко

преди 6 години

ако си беше направила партито в анадола щеше да е добре ама пусто самолюбие и да се изфръцка пред приятелките си,

56

123

преди 6 години

123 е толкова анонимен ник като Пешо от чепърленци. Нямаш права на него.

55

Анонимен

преди 6 години

Тц-тц-тц, сега Мурат как ще намери друга като нея.Жалко за толкова много погубени животи :( Каквито и да са, не са заслужили подобна съдба.

54

Анонимен

преди 6 години

И аз да изгубя бъдещо наследство за милиарди и аз ще се тръшна в несвяст.Все пак за мъж става дума, а не лелка вживяваща се в сапунки.

53

Кратун

преди 6 години

Тоя вече се е виждал като принц, който кара най-новите коли и не работи до края на живота си. Аха да стане и работата се развали. Сега къде да търси друга милиардерска дъщеря?

52

Ник

преди 6 години

До АзТипично по нашенски се лее възмущение от типа "Защо ни занимавате с това?", все едно някой ви е хванал ръката с мишката и е кликнал два пъти на линка.