19

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕЗ не са чистиАбсолютно си прав!!!МНОГО ХОРА - МИСЛЯТ КАТО ТЕБ, АЗ - СЪЩО!БРАВО НА ТЕБ!

18

13

преди 6 години

До АнонименКАК НЕ ТИ ОМРЪЗВА- ПО ЦЯЛ ДЕН ДА РЪСИШ ГЛУПОСТИ ТУК?!НЯМА ЛИ РАБОТА ЗА ТЕБ, НЕКАДЪРЕН ДРАСКАЧ!И КОЙ СИ ТИ, ДА ОБИЖДАШ ПРЕМИЕРА?!ПО- УМЕН ИЛИ - ПО- КРАСИВ СИ ОТ НЕГО ЛИ?! ЗАСРАМИ СЕ, както мен ме е срам, заради теб!!!

17

ognyanz

преди 6 години

До аз съм българче: Опитай се да бъдеш умно българче. Какво общо има книгопечатането, империята на злото и т.н. със сделката с ЧЕЗ и нашето енергоразпространение. Имаше една сценка на Мирча Кришан за ученика, който знаел само урока за краставицата, та и твоята работа.

16

ЧЕЗ не са чисти

преди 6 години

Нека не забравяме че ЧЕЗ активно участва в закупуването на Беленския реактор дето е стара технология. През мразовитата 2013 година надписаха сметките на хората за да предизвикат падане на правителството и слеващото обещарско правителство закупи реактор за 650 милиона и подаде оставка като сотави Бойко да му плаща масрафа.ЧЕЗ не са чисти и затова бяха под наблюдение. Няма какво да се оправдават след като непредизвикани създадоха ситуации в България.

15

аз съм българче

преди 6 години

Колкото и да им е мъчно на руските ****ве, хората четат и знаят. Вече не се страхуват както преди. Монопола на руското книго печатане и вестници е минало.Вече не могат да сеят омраза по българските полета тези демони на Империята на Злото.

14

Отговор

преди 6 години

До ад 14 Национализацията мина през 45-та година.Като сме недоволни от ЧЕЗ и ги изгонихме , сега ще търпим Гинка.

13

ОСТАВКА

преди 6 години

Гинка е като онова същество с 12те деца и 5МЛН задължения.И на тази и са толкова акъла и задълженията към НАП!!!Но когаро управлява мафията е така!!!Скоро КТБ....ще ви се види,като шега!!!Това правителство управлява чрез лъжи иманипулации!А за сериозните проблеми си мълчат,все едно не съществуват....докато е късно!

12

Анонимен

преди 6 години

Държавният интерес и интересите на народа не се зачитат и не се защитават, за наше най - голямо съжаление....

11

ад

преди 6 години

Сделката с ЧЕЗ: Минава границите на държавния интерес? ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА КОНТРОЛИРА СДЕЛКАТА А НЕ Чез. Национализира а не купува

10

Анонимен

преди 6 години

AMI TO AKO ZLAVI BESHE MNOGO POTENTEN SHTESHE DA SE OMAGI.

9

Анонимен

преди 6 години

Построихме капитализма и точка. Какви закони бе цър.вулани, плащайте и толкова! Само талантливите и работливите, като стрина Гинка ще печелят стотици милиони, това е законът на демонокрацията! Какво, да не искате пак комунистите да национализират частната собственост на Гинките?

8

Анонимен

преди 6 години

За какъв скандал между президента и патриарха говорите? Става въпрос за истерията на чуждата западна агентура - породена от тържествата и изблика на народната признателност към руския народ. БНТ особено бълваше омраза на 3 март при предаването от Шипка. А освиркванията на правителствените представители от народа направо ги вбесиха. Забелязва се вече дълбоката рпропаст между народ и продажната върхушка. Гинка но пасаран джеднъри!

7

Handel

преди 6 години

Не е само министърката в кацата с медеца. Електроснабдяването е инфраструктура. И като такава никъде в ников държава, дори и в най-горумпираните, да закачи някой един кабел и да тръгне да продава ток. Защото това винаги става чрез договор с съответните власти ан съответното равнище (община, правителство и т.н. За целта властта -1. Проверява дали кандидата отговаря на нейните изисквания; -2. Получава потвърждение от кандидата че ще изпълнява тези исзквания.

6

Solar Power

преди 6 години

До АнонименПисали .... трънки то и аз мога да си напрая блог и да пиша свободни съчинение.Гледай реалностите ! А те са, поне в момента: закона не е нарушен.Край :)Ти какво искаш да развалят сделката. После Гинка ще вземе обещетения няколко милион. Чез също ще вземат обещетение няколко милиона за пропуснати ползи + арбитражното дело отиде над милярд :)С този милярд спокойно може да се построи например Хемус.

5

Анонимен

преди 6 години

Да се развали веднага тая мафиотска сделка!В Афера описаха кой стои зад това,втори грабеж и фалит като този в КТБ се готви.https://youtube/watch?v=rVcFsF8WWME

4

MaйMyнaтa

преди 6 години

След оставките 1 ще прай cвиpки, на мене. А 2 ще гледа жално, на опашката77333

3

Анонимен

преди 6 години

Стига сте я дъвкали тая сделка.

2

изнервен

преди 6 години

Оставки незабавно?! На кого? И после?

1

Анонимен

преди 6 години

Минава границите на всичко.... Тотална кражба пак от измъчения български народ!Оставки незабавно!!!