50

Хм

преди 6 години

В нито един случай британските власти не са обявили с какво аджеба са се занимавали въпросните "пострадали от дългата ръка на Москва"!Едва ли е случайно!Малко вероятно е тия да са водили тих пенсионерски живот...Като се знае какво са правили в Русия,логично е да се предположи,че не са мирували и в Англия.А тези "бизнеси" са доста рискови навсякъде по света и партньорите не си поплюват!

49

Виновен

преди 6 години

Путин е виновен, че хората не живеят вечно

48

пЕШО ТАНКИСТА

преди 6 години

Ей това вече е т.н. ръка на Кремъл!Крал от Аерофлот,крал а после избягал с парите в Лондон че даже и Навални финансира и прочие. Вероятно Путин е щял да го ликвидира наесен, след световното но евтината постановка която спретнафа британците с "Новичока" го е накарало да избърза. Голата истина е че никакво отравяне с БОВ няма. Скрипал със щерка му или са в хотелската си стая и чакат "изцеление" или вече са с куршум в главите в някоя дупка.Тозе е мишок-бушон,но удушения днес е едра риба.Съдба!

47

Невидим

преди 6 години

Русия е изобретила шапка-невидимка

46

Пешо

преди 6 години

Егати тия мрът като Мишо Бирата!

45

От кариерата

преди 6 години

МИ -6 прави "ОПТИМИЗАЦИЯ" на пенсионните си фондове за разкрити агенти. И едновременно с това се опитват да изкарат дивиденти на гърба на Владимир Миродържеца. Нещастни краварски ***!

44

Анонимен

преди 6 години

Жужету се е развихрило. Впрегнало копоите и действа.

43

краварска му работа

преди 6 години

Така сигурно назапад разбират "разширяване на санкционния списък". Наказват тия руснаци до които могат да се докопат - за нещастие на предателите....

42

Съкратиха щата

преди 6 години

Циничните англичани пестят от фонда за пенсионирани разузнавачи!Докато правят "съкращенията" се опитват да изкарат и политически дивиденти.

41

още колко?

преди 6 години

Англичаните убиха още един руснак. Колко още руснаци трябва да бъдат убити, за да подсили Лондон обвиненията си към Русия?

40

Анонимен

преди 6 години

Поредния борец за демокрация, получил политическо убежище в Лондонстан. Осъден е за кражба на 122 млн. долара, докато е бил зам директор на Аерофлот

39

Странна работа

преди 6 години

Защо ли тези ниищожества започнаха да измират преди световното в Русия и преди изборите? Путин ги неглижираше, но наближи световното по футбол и ги уби, за да не викат за Англия сигурно.

38

Анонимен

преди 6 години

това е точно оня дето каза че березовски е убит от ми 6след като е получил положителен отговор от путин на молбата си да се върне в русия- който има мозък се сеща за какво става дума

37

БРЕ

преди 6 години

КВО ВЗЕХА ДА МРЪТ ТЕЗИ ДЖЕНДАРИ--АМА КАКВО СЕ ЧУДА--ПУТИН Е ВИНОВЕН,САМО ТОЙ

36

Анонимен

преди 6 години

Собственика на Челси що ли прави завалията както са ги почнали подред току виж футбалерите останали сираци.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако сте национален предател и Великобритания ви е дала убежище, значи рано или късно ще ви убият. Защо ли? С пропагандна цел естествено.

34

Василев

преди 6 години

Путин изгони и разкара едни олигарси евреи от един клан и на тяхно място внедри други!!!Който не е разбрал да разбере!!!Просто става въпрос за пари и власт!!!А всички пари на руските олигарси са в офшорни банки!!!А да ви кажа ли кой контролира офшорните банки, селяни прости?????Агент Фил Морисън!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кога ли готвача на Жужи ще му сготви нещо с "новичок"

32

Кутев

преди 6 години

Който е ЗА да запалим Вселенската патриаршия, нека да излезе тази нощ, герои мои юначни!Да излезем всички, по градове и сека, всеки кой откъдето е. Да излезем всички облечени в бели чаршафи! Точно в 12 в полунощ! Забулени в бели чаршафи, във всички градове и села, по централните площади, и да викаме "Уууууу"! Да уплашим властта, юнаци мои!Тази нощ, точно в 12! С бели чаршафи, по площадите и викаме: "Уууууу"!С нами Бог! Действайте!

31

Анонимен

преди 6 години

Важното е че няма загинали хора.