30

Анонимен

преди 6 години

Тилерсън е готин и печен. Ама бизнес връзките му с Русия и нафтата, слагаха сянка върху него. А и явно вижданията му са различни от тези на Тръмп.Тръмп не прави случайни смени. И никога не взема решения без да е проверил всичко, до колкото може. Целта му е да изпълни обещанията си и нищо няма го спре.В началото на мандата си нямаше никаква информация от Службите при подбора на кадри . Началниците им го саботираха дори. И наследената Обама администрация Но вече не е така.

29

Анонимен

преди 6 години

Трумп: "Рекси, марш, лошо куче! Ще ме наричаш iдiот! Всички го знаят, ама баш ти ли даго кажеш! Ще видиш с Ким какъв дует ще изпълним."

28

Анонимен

преди 6 години

Готвачите на Вова, махайте се от тук, дори за белене на картофи на ставате.

27

Анонимен

преди 6 години

Американско КГБ на власт. Може би най-сетне ще се разберат с колегите си и ще настане мир.

26

фон Майнщофен

преди 6 години

Е ти кво искаш бе не.ъра да управлява с цялата си свита маймуни ли те това ще е и краят на тези питеци!

25

Анонимен

преди 6 години

Помпата е адвокат и милионер с петролна фирма с Буш. Килърсън стана милионер като директор на петролна фирма в Йемен. Не виждам разлика.

24

"-"

преди 6 години

По-жалка президентска администрация историята на САЩ не познава!В едно свое изказване уволненият Стив Бенън открито заяви, че "мнозина политици са отказали на предложението на Тръмп да работят в неговата президентска администрация."Ако нещата продължат по този начин, трудно е да се предвиди как въобще Тръпеца ще изкара целия си президентски мандат.

23

Andreshko

преди 6 години

Няма страшно Тръмп на есен след изборите си отива,след като се смени конфигурацията в Сената и на народните представители. Проекто-законите му няма да минават и той сам ще се откаже. На предстоящите частични избори на есен и Путин вече няма да му помогне,защото и с него не се държа добре.

22

Andreshko

преди 6 години

От кога се започна да се уволняват министри чрез Туитър? Нашата Тиква много е изостанал. Можеше да уволни Теменужката чрез Туитър,за да се види,че от езици не разбира,но от компютри малко вдява,ако разбира се някой друг не му пише постовете във Фейса.

21

Анонимен

преди 6 години

Човека си прави екип. Сега я ЦРУ ще има поредица издигания и благодарни на Тръмп. Човека си спечели ЦРУ с един единствен ход. Захитрява и задобрява. До края на мандата му има още много време, а хилърица е дърта и няма отговор, освен да насъска феминистките, Но Тръмп и там я удари - пърата жена - директор на ЦРУ ;))) Хитър е ;)

20

анонимен

преди 6 години

един читав имаше в екипа и го махнаха сега светьт ще ври и кипи щомцру взе властта

19

Анонимен

преди 6 години

ЩО ТАКА БЕ ТРЪМП СУЛТАН..

18

Анонимен

преди 6 години

Оказа се,че в екипа на Тръмп има много некадърници и сега един след друг капят като гнили круши.Рекс Тилърсън беше човек на Валцман (евреинът, който управлява Украйна под името Порошенко)

17

Минаващ

преди 6 години

Всеки нормален човек знае че говедарите и пияндурите са едно голямо зло за човечеството.

16

помпейчо

преди 6 години

Клоуните от ЦРУ, начело с някой си Помпейчо, най-богато финансираната циркаджийска организация, отново проспаха ракетната система "Сармат", хиперзвуковата ракета "Авангард", системата "Кинжал", ракетната система с ядрен двигател и безпилотните ядрени подводници. След като проспаха Крим, руските бази в Сирия и крилатата ракета "Калибър"!

15

45 годишен

преди 6 години

Тоя на 1000% работи за Путин, скоро може и да си караме москвичите, а някъде и в джамии да ни вкарат..

14

Анонимен

преди 6 години

Дано и тук цру и нашите служби да поемат контрол и всичко да се слуша и дебне още в зародиш, стига с тия права и глупости народа иска народен съд и да ги стрелят и бесят бандитите по бърза процедура!!!

13

666

преди 6 години

Браво на Путин - махна този пъпеш Тилърсън!

12

факт

преди 6 години

Пълен провал на външната политика,това значи това уволнение....

11

Еврейските маневри

преди 6 години

край нямат