228

Анонимен

преди 6 години

Злоба, злоба, ще ви тръгнат камъните в жлъчката.

227

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да спортува едно или друго нещо, но както се подразбира и журналисти и народ намират това за необикновено събитие.Т.е. масово хората пренебрегват това.А това може да се каже че е сериозен проблем.

226

Анонимен

преди 6 години

Колко Грипена купи Радев или още работа за 2 стотинки не е свършил за година президентство? *** се врътка на лоста и сержантки прегръща, Десо, Десооо

225

БЕЗПОЛЕЗНИ ГЕйРБари

преди 6 години

МЕКОТЕЛИТЕ ТРЕТОПОЛОВИ ГЕРБАРИ КАТО НЕ СА СПОСОБНИ ЗАД НИКА СИ ДА ВДИГНАТ БЕЗ ДА СЕ ОПРАТ НА МАСАТА, ТУК ПЛЮЯТ.

224

здж

преди 6 години

"....президентът лети на боен самолет, прави коремно...който може, си го може" ----Лошото е, че "президентчето" е слабо в главата и го няма в политиката и международните отношения!! Само на руските бандити се подмазва и подвива опашка, а иначе е пълна трагедия!! Тоя циркаджия някак си не се вписва като "главнокомандващ" на България, виж да стане някой руски генерал по-може, бива го да се подчинява на руски заповеди и подвиквания!! *** с ***!!

223

Анонимен

преди 6 години

***. Едно коремно и се подмокриха. А като се поклони пред КГБ и мълча като обелка?

222

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да спортува едно или друго нещо, но както се подразбира и журналисти и народ намират това за необикновено събитие.Т.е. масово хората пренебрегват това.А това може да се каже, че е истинския проблем на тази тема.

221

Анонимен

преди 6 години

Като гледам елитната бригада страх ме хваща... За нея де, за бригадата... Да не вземат да ги изнасилят някъде в тъмното в някой ромски квартал. Да им назначат охрана, че много ще се изложим...

220

Путин

преди 6 години

Бившия президент евнух да не би да беше по - добър,палячото на краварите

219

Ани

преди 6 години

Колко е грозна българщината и злобата!Защо клшкарствате и интриганствате... Хората който седят по кафета и гледат кой пише в фейса и кой минава по улицита,,това нее ли еснафщина и саирджиство,,оплуюй другия за да изпъкнеш,,-коплексарщина и мързел!Това са хора без собствен живот ...!Обикновено казват че е коунщина ... !Да има някой добра физическа подготовка няма нищо лошо!!!По-добре фитнес,отколкото пияни кат ...!Грозни коментари!!Завиждате ли че не сте като него!

218

до 240

преди 6 години

Поне се смееш от сърце със салтата на цирк радев

217

До 238

преди 6 години

Ако чаках Бойко да ме нахрани,досега да съм умрял от глад.

216

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

215

Хляб и зрелища

преди 6 години

Бойко дава хляба на народонаселението, Радев осигурява цирка и зрелището

214

Анонимен

преди 6 години

Чудно, за 11 хилки на месец Радев си прави коремни, вие си мечтайте за президент

213

Анонимен

преди 6 години

Физкултурник, каратист, циркаджия. *** политическата класа. *** тетка е първа дама, друга е председател на Народното събрание, трета е класна, четвърта кокошка - кметица. А народът се развлича, като се кара по форумите и търка билети. После се обижда на "***" и вини за несгодите си истанбулската конвенция. Такова е нивото. Жалка история.

212

Цирк

преди 6 години

Вие на Боко Тиквата се смяхате със старите му сники, ама сега когато държавния глава ту е е с джапанки, ту прави набирания с костюм не ви е ли наистина срам ?

211

Анонимен

преди 6 години

Радев е просто циркаджия, военен, дай му салта и коремни да прави, виж пред руските началници подвива опашка

210

Горо, истината боли.

преди 6 години

*** за билтече, бро

209

122

преди 6 години

До 218 а ти и на уличен *** нямаш акъл