25

Мартенския пристъп

преди 6 години

Янките и техния ментор ингилизите са в традиционната мартенска криза:март 1999 агрессиятa против Югославия, март 2003 агрессията против Ирак, в март 2011 агрессията против Либия, сега се пенят отново на Сирия и пускат кьорфишеци на Русия...

24

Анонимен

преди 6 години

Почти е сигурно че сащ стои зад тази работа, ако великобритания е наясно с това ,няма да задейства законната процедура а ще правят само ПР .Ако обаче задейсва законната процедура най вероятно сащ за заявили че това не тяхна работа а на някой друг и трябва да се разследва.Малко е вероятно британия да е поръчала това убийсво , и да се опитва да го припише на Русия, но и това е възможен сценарий.

23

Анонимен

преди 6 години

Бойкот на световното по футбол !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Димитър Стефанов

преди 6 години

Когато олигархията ограби напълно колониите си, после ограбва народа в подконтролната си територийка, а след това започва да го тренира за навлизане в други територии.

21

Анонимен

преди 6 години

Позната картинаЛондон: - Двама руснаци убити !Кремъл: - Ихтамнет !

20

Мей

преди 6 години

Един и същи сценарий, недоказани обвинения, и санкции.За да нападнат Дамаск и наложат санкции над Русия. С цената на стотици хиляди животи, на чужда територия с чужди войски.Срам и позор за САЩ и Великобритания.Същото поведение, както преди нападанието над Ирак.Случайно ли е, че Шефът на ЦРУ ще е новият Държавен секретар на САЩ?Няма думи, няма цивилизовано обяснение за САЩ и Великобритания.Този път прекалиха!Асад да се напада сам с химически оръжия на 7 километра двореца си?!

19

Организация

преди 6 години

Организация за забрана на химическото оръжие. Има законни пътища и начини за доказване на Британските "обвинения". Защо В-я не даде вещество за анализ на Р-я? Защо Великата Мей не каже, че след соца точно САЩ учени унищожиха това вещество. А руският учен, който го разработи в момента живее в САЩ от години? Сценарият за Ирак се повтаря.САЩ и В-я отново ще инсценират хим. атака от Асад (на 7 клмр. от Резиденцията), демек Асад ще се самоатакува, за да обстрелват с ракети Дамаск. Както Ирак.

18

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНО НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е АНТИХРИСТКА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ УПРАВЛЯВАНА ОТ РЕЖИМ ИЗБИВАЩ НЕУДОБНИТЕ НЕПРЕСТАННО И ОТКАЗВАЩ ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПУБЛИЧНО!

17

SS

преди 6 години

A пък Русия трябва днес вечерта да даде срок на т.нар. "велико"британия (ах, как обичат това именце в цяла Азия и Африка!) до утре сутринта да обясни и докаже, че това вещество е дошло от Русия.Или май е както със хим.оръжие дето уж го употреби армията на Асад.Бе най-добре е отговорът на Москва на Мей-Мей да е: един голям и дебел среден пръст!Е, може и малко средно пръстче, но да го покаже говорителката на МИД Мария Захарова... :) и то широко усмихната! :)

16

Анонимен

преди 6 години

ЛЪГАНЕ ЛЪГАНЕ И ПАК ЛЪГАНЕ ТОВА Е РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!

15

Дали пък ...

преди 6 години

А нашите медии не допускат ли ,че това е работа на Украйна !На кого е изгодно сега пред изборите и СП в Русия ,да се правят таквиз убийства от които ама никаква полза ,ама никаква -тоз руски мъже е предал телефоните номера на всички в ГРУ преди 15-20 години за 5-6 000 долара и то на испанското разузнаване .а сле това МИ-6 го прехваща..... . Той дребна риба 0типа таранка -е ,защо трябва да го убиват от Русия и какво печелят пред изборите -само Украйна има голям интерес,след това Британия

14

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха руските служби,добър снайперист с два куршума,ще свърши по-добра работа от хим.вещество! С,,новичока" ,англичаните ,може по-лесно ,да се обвинят Русия!

13

+

преди 6 години

Тотално разочарование от британското правителство и въобще от британския елит ,а едно време слушхаме BBC и им Фярвахме как те са борци за свободата на човека ,как защитават правата на хората .....тотално разочарование от Запада .

12

Анонимен

преди 6 години

Русия не е казвала, че е невинна. Направо си обвини британските служби за убийство на тяхна гражданка и последващо укриване на информация с цел замитане на следите... Кви ги плещите тука?

11

помним помним

преди 6 години

ТАКА КЛАТЕХТЕ И ЕПРУВЕТКИТЕ, ЗА ДА ОПРАВДАЕТЕ НАПАДЕНИЕТО НА ИРАК, НАЛИ? ВИЕ И САЩ КЛАТИТЕ СВЕТА С ПОДОБНИ "АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ", НО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА! АКО СТЕ ПРИНЦИПНИ ОТДАВНА ДАЕШ ЩЕШЕ ДА Е УНИЩОЖЕН, А НЕ ДА СТРЕЛЯТЕ ПО СИРИЙСКАТА АРМИЯ В СОБСТВЕНАТА И СТРАНА , ПАК ЛЪЖЕЙКИ, ЧЕ ИМА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ! АМИ АКО РУСНАЦИТЕ ПОЧНАТ ДА ВИ ОТГОВАРЯТ - МАЙ ЩЕ ИМА НА.АКАЛИ СЕ?

10

наглост

преди 6 години

По-нагли от руснаците на путин просто-няма!

9

гепиха ли ви

преди 6 години

Браво на руснаците , щото утре всеки може да обявява че някой е отровил "удобно" някакви хора с вещество, произведено според както е удобно? Ами дайте това вещество да го изследват руснаците, обяснете като как решихте, че само те го имат като излезе, че един от изобретателите е в САЩ!?, в ресторанта няма никой друг отровен....смешно, жалко и точно като случая с "химическото оръжие" на Саддам Хюсеин, заради която измислица още Блеър не е осъден а Ирак е съсипан.... Защо?

8

Анонимен

преди 6 години

САЩ да демократизират ингилизите Кадафи нямаше химически оръжия ама ингилизите имат и ги ползват. Мачкай Тръмп само САЩ.

7

Анонимен

преди 6 години

Ми щом иска от веществото, да им пратят.....директно в чая на путлера

6

****

преди 6 години

При по подробен анализ на тази отрова,може да покаже дори фирмата производител на дадено вещество съдържащосе в отровата,за това го искат руснаците,а ако бяха виновни,нямаше да имат претенции,така,че заподозрените са други.