17

Анонимен

преди 6 години

Другари, нали асфалт не се яде. Заминавайте при Нинова да ви даде нещо за ядене и пиене.

16

бг

преди 6 години

Овце....заспали

15

бг

преди 6 години

Щом в столицата е така...представете си в Плевенско какво е...тук зима имаше 10 дена а е като след 2 поредни тежки зими.Когато бях малък зимата беше....зима, от ноември до средата на март сняг...ама сняг и студ и пътищата ок...а сега 20 - 30 см. сняг...10 дена до минус 15 гр. и кратери,няма маркировка, знаците са по земята и т.н. защо ли??? Защото от когато бях малък...в тези пътища не е вложена и 1 СТОТИНКА...добре че е имало комунисти...иначе и асвалт нямаше да има...плащайте данъци и винетки.

14

”Ями,ямиииии,”

преди 6 години

България вече е превърната в една бездънна яма. За всички паднали в нея,спадение НЯМА.

13

Анонимен

преди 6 години

До Бай Герги:Байо, това са цитати от сигналите, а не писания от редактор :)

12

Иван

преди 6 години

К'ви дупки ве?!?!?! Това са ЯМИ ЯМИ ЯМИ!

11

Бабината

преди 6 години

Баба каза ( всъщност и Боко ще каже същото) на всеки автомобил има монтиран волан. Използвайте го най-рационално за заобикаляне на дупките, и не се оплаквайте от лошите пътища.

10

Каспичанския шериф

преди 6 години

До турчинОплачете се на арменския поп, в случай, ако не сте го заклали по време на Арменския геноцид.

9

Бай Герги

преди 6 години

Много често използвате думата "потресаващо" в сигналите си. Явно всички сте много потресени от нещо. Аз пък съм потресен от изключително ниската ви култура и пълната липса на грамотност. Ето няколко примера:"след като мястото се изрине от мизерията, да бъде заградено и да няма достъп от външни лица.""се опасяваме от тръгването на зарази.""работници са срязали новия асфалт на две места, след което са ги заровили, но пръста се е отмила"Дупките на пътя се оправят, но липсата на интелект не.

8

турчин

преди 6 години

Това не е нищо. Елате в Исперих и да видите какво е разбита инфраструктура. Пътят Исперих Каолиново е като след война. На кого да се оплачат хората. Тези хора са забравени от 40 год. не ремонтиран нищо в района.

7

Съседа

преди 6 години

Винетки, данъци, застраховки и куп други бумащини за които сме задължени да плащаме, и тези пари отиват за разкриване на нови службички, като се започне от високо ниво Министерски съвет до най-малката община в България. Тези служби са си законни бардаци под крилото на управляващите. А ние ще си плащаме и ще си караме по пътищата от бай Тошо които държавата не може поне да ги поддържа.

6

Анонимен

преди 6 години

В Овча Купел си строших Волвото дето е "вечно".

5

Анонимен

преди 6 години

СТИГА САМО ГЛЕДАЙТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ, ТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ И ПРАВА! !!!! ПРАВО НА СВОБОДНО И НОРМАЛНО НЕ С РИСК НА ЖИВОТА ПРИДВИЖВАНЕ! !!! НАЛИ ТОВА ЕЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ А И НИЕ СМЕ В ЕВРОСЪЮЗА, ИЛИ И ТОВА Е КАТО ВСИЧКАТА ОСТАНАЛАЛА ЕВРОДЕМАГОГИЯ

4

Ааааааа!

преди 6 години

ВСЯКА ДУПКА Е АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ И ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП, И ВЪПРЕКИ ТВЪРДЕНИЯТА ,ЧЕ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА НАВСЯКЪДЕ , ПОЛИЦИЯТА НЕ ВИЖДА ДУПКИТЕ КРАТЕРИ И НЕ НАЛАГА АДМИНИСТРАТИВНИ ГЛОБИ ЗА РИСКОВАТА СИТУАЦИЯ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО, А ЩЕ ГЛЕДА ДАЛИ СА ЗАТЕГНАТИ ДО ЗАДУШАВАНЕ КОЛАНИТЕ НА ПРЕВОЗВАНИТЕ ПЪТНИЦИ С ПОСИНЕНИ ГЛАВИ И ТЕЛА ОТ УДАРИТЕ КЛАТЕНЕТО И РАЗТРИСАНЕТО НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО ПОДУПКИТЕ НА ПЪТИЩАТА .

3

Анонимен

преди 6 години

До 1:Не баш. При арменския потъват без резултат. В хелпбук се виждат и отиват при институциите, които имат интерес да не оставят сигнала да потъне, щото в хелпбук после се вижда резултата от работата им.

2

Анонимен

преди 6 години

Общинарите преброиха ли паветата по бул. фандъков излиза ли им бройката, че лошите хора току виж пак ги извадили.

1

Анонимен

преди 6 години

Платформата "helpbook" е като арменски поп онлайн...