14

Анонимен

преди 6 години

Много малко тикви изнасяме, това е проблема.

13

Анонимен

преди 6 години

Изнасяме сирене,кашкавал,агнешко за гърция и после си го купуваме на тройна цена през немските вериги,защото те не купуват български стоки.

12

Анонимен

преди 6 години

До 12"А уж сме нация техническа... Прогармисти имаме велики..." - що, да не би всички германци да се занимават само с правене на автомобили и бира? Хайде по-сериозно, дръж се като човек на годините на които си

11

Анонимен

преди 6 години

До 12изелез от панелката си и може и ти да видиш. Единствено (по спомени) 2014 имаше повече полета със слънчоглед отколкото през изминалата годиниа. Но понеже те мързи, можеш по лесния начин - влизаш в сайта на МЗРХ или в който и да е фермерски сайт и сам се убеждаваш.

10

Анонимен

преди 6 години

И къде си видял слънчогледови полета? Щото аз навремето ги виждах из цяла България, а напоследък едно не съм видял... Износ на слънчоглед сме имали... А уж сме нация техническа... Прогармисти имаме велики...

9

Анонимен

преди 6 години

Не може да бъде! А аз си мислех, че бойковия асфалт ще ни докара такива инвестиции, че ум ще ни зайде... А то сега ще се моли на Путин да помоли ердоган да му пусне тръбичка към сфинкетчето... *** работа... Упс, Винету беше умен и мъдър...

8

Роб на влаЗта

преди 6 години

За съжаление изнасяме само "***"но нещо и тях взеха да не ги търсят......Друго всичко си внасяме а това което си е от тук за нищо не става....Политици,съдии и др.

7

Въпрос

преди 6 години

Отрицателно външнотърговско салдо (повече се внася отколкото се изнася или повече пари излизат отколкото влизат), абсолютно къорави директни чужди инвестиции (справката на БНБ колко чужди капитали влизат в страната), бягство на чужди капитали (ЧЕЗ). Това дали е добре?

6

Анонимен

преди 6 години

България е в челните места по износ (да не се бърка с производителност) на слънчогледово семе в света. През изминалия сезон държавата най-накрая успя да достигне и леко размине рекорда ни по производителност на пшеница от времето на комунизма (и това с по-малко използвана площ), от която само 1/5- 1/4 е за вътрешно потребление. Изнасят се плодове за Румъния. Но форумните *** едно си знаят - едно си баят - "нищо не сме произвеждали". Нищо не произвеждате ВИЕ.

5

Анонимен

преди 6 години

Износът ни за Русия през 2017г е за 1.4 милиарда лева, а за ЕС е за 34.5 милиарда или 25 пъти повече.

4

Анонимен

преди 6 години

Хах че ние на Европа *** внасяме, изнасяме уши. Пинк Слиме, дето е забранен за продажба в ЕС ни го карат тук, това са ни кренвиршите, саламите и тн. Внасяме старият военен резерв на ЕС и половин свят. Преди 3г помня за 50г дълбоко замразено свинско от Бразилия. Наскоро пак имаше подобен случай. Кауфланд, Лидл, Пени, Била с какво се пълнят със българска стока? Най-оборотните магазини в България са все немски и ние изнасяме повече от тях ... брех че какво толкова произвеждаме?

3

Анонимен

преди 6 години

Дори не прочетох, това като декември как разправяха че инфлацията ни от години е отрицателна, икономиката прегрява, преди още 2 години пък Бойко разправяше че сме стигнали Швейцария ... значи днес вече сме минали всички и поведохме света.

2

Hello

преди 6 години

Good morning

1

Статистик

преди 6 години

Нормално.Изнасяме *** *** *** и вазелин защото вече и той ни е в повече.Всичко останало е внос обикновено на *** на света!