126

богомил

преди 6 години

А защо Радев е наредил на нашите медий да НЕ СЕ ИЗЛЪЧВА караницата на Патриарха , а разбрахме за това от руските медий ????

125

демократ

преди 6 години

Ако беше г-н Плевнелиев Президент този руски поп нямаше място да си намери и щеше да се снижи като мравка. А пред роба Гумен се държи като господар.

124

Анонимен

преди 6 години

Унуфри,дал си на късо!Дай ,поне веднъж,безпристрастните!

123

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо случайно в тези думи на патриарха.Всичко е предварително програмирано.Каква е целта на всичко това най-вероятно ще се изясни в следващите месеци.По всяка вероятност на България и предстоят трудни моменти,свързани най-вече с енергетиката и отношенията с една съседна нам държава.И тогава Европа здраво ще се скатае и единствено Русия ще може да ни помогне.Но след тази 28-годишна пещерна русофобия у нас помощ вече няма да има.

122

до 91

преди 6 години

е, с кой да тръгне? с Раша ли. сложно.

121

Out of the box

преди 6 години

Върховният глава на руската православна църква си тръгна защото вие го изгонихте, а сега се карате кой повече го е изгонил. Само да не ви изгонят и вас от ЕС ултрадесните като дойдат, че тогава ще ядете много бой докато бягате към турското посолство да се криете,

120

Руското ченге

преди 6 години

Показно наби канчето на пРезидента им. Това нямаше как да се случи ако Радев беше Български президент. От тук нататък Радев има само един ход - оставка за да запази малко достойнство

119

Анонимен

преди 6 години

щом президента отговаря на въпросите с въпроси,значи няма да си дойдем на думата,и то след толкова дни мълчание

118

Ердогя

преди 6 години

Кърджали ще стане Кърджа Али, а с хубавата природа, неизчерпаемата питейна вода и многото родопско злато и суровини, ще си напълним изпразнената хазна.

117

така ще е

преди 6 години

като се слагат неуки хора за политици! Радев е трябвало да му отговори, че корените на руския народ да дълбоко български. Основната част на населението на първична Рус е от Волжска България. Затова и езикът много естествено е да им е старобългарски, преименуван нарочно на църковнославянски, да пишат с българска азбука и да са православни. Това че Русия е освободила България трябва да се разглежда като знак на благодарност от тях, а те трябва да знаят, че дължат също на България своето съществув

116

Анонимен

преди 6 години

Гербер ли. Как пък не. И защо трябва да съм подвластен на някоя партия. Да не би кукувица да ми е изпила ума. Не се е намерил този, който да ми промие мозъка.

115

Анонимен

преди 6 години

Ашколсун Боко ефенди, ще те подкрепим винаги от зад, много добре знаеш.Важното е Кърджали да си остане в сърцето ми и не само там.Ти си алчен пич, така че ще се разберем с тебе лесничко.

114

Анонимен

преди 6 години

На Кърджали ще му сменят името в превод - пладнешки крадец или кокошкар.На там върви , че няма да е е в Турция - остава в Азия , обратно Истанбул ще мине към Европа

113

Анонимен

преди 6 години

Ердоган командва Бойко, командва Доган, командва Местан. И какво се оказа, че ГЕРБ, ДПС И ДОСТ са от едно и също котило.Значи всеки герберист е побратимен с депасарите.

112

Анонимен

преди 6 години

само много ограничени хора могат да мислят, че щом някой не харесва западните ценности, трябва да харесва на всяка цена Русия и обратното - щом не харесва Русия, значи харесав западните ченности. Светът е "шарен", човек трябва да мисил разчупено.

111

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До Анонимен110 ти се един ГЕРБАДЖИЙСКИ *** И *** ДОЛНА

110

Анонимен

преди 6 години

Дали Русия ще има влияние върху нас или ЕС и САЩ е равнозначно в някаква степен, като отбележим все пак това, че евроатлантическите ценности ги видяхме - джендърски истории до дупка и ни ползват като боклучарник. Руснаците и те не имат за нищо, но поне даваха газ и въглища.

109

Анонимен

преди 6 години

Е, избиратели на Радев. Заложихте на куц кон. Вари го, печи го, на гайда мирише.

108

ВЪЗРАЖДАМ ТУРЦИ

преди 6 години

КУРЗААЛИ = ТОЗИ ГРАД ЗАСТО ИМА ТУРСКО ИМЕ..И ТОЙ Е НА САМО 40 КИЛОМЕТРИА ОТ ЕЛЛИНСКАТА ГРАНИЦА - ХЕЛЛАС, А НЕ ОТ ТУРСКАТА НЕЗАКОННА ДЕРЗАВА, ОКРАДОЛА ХИЛЯДИ ГРЪЦКИ ЗЕМИ.ГЪРЦИЯ И ГРАНИЦАТА НИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДО РЕКА ИСТРОС ИСТЕР = ДУНАВИС.

107

бг

преди 6 години

Русия /за съжаление/ е велика сила със сериозни геополитически интереси на Балканите. Не, че другите велики сили не искат да пият българска сиромашка кръв, но не са толкова стръвни. Трябва наистина воля и мъдрос да се откъснем от задушаващата прегрътка на руската мечка. Изведнъж не може да стане най-малко поради тоталната ни енергийна зависимост. Но, стъпка по стъпка, бавно и упорито трябва да се освободим от "освободителите" !