26

Василев

преди 6 години

Шамарът на руския патриарх отеква вече дни наред в българското общество!!!Обективната историческа истина е тази, че Руския Император и дръжава обевяват война Турция, и под бойните знамена на Руската Империя се сформират и полкове от литовски,полски и други националности, които са били в територията на империята!!!Шамарите болят, а неблагодарниците ритат и не могат да си намерят място!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

25

Унуфри

преди 6 години

Трябва веднъж за винаги да стане ясно, че българите възтановяват държавата си след дълги и кръвопролитни борби за национална независимост, възползвайки се от международните процеси в т.ч. и войната между Османската и Руската империи за проливите.Неправилно тази война се нарича руско-турска. Тя не е между народи, а между империи. България е независима, не брагодарение, а въпреки Руската империя.Т.н. благодарност е повод руските империалисти да ни доят до кръв вече 140 години.

24

Анонимен

преди 6 години

До Циникщерка ти Ром Бакарди да р.

23

Анонимен

преди 6 години

Патриарх Кирил е свооден и възрастен човек и може сам да направи избора си. Hе стига че ни освободи ами и да се съобразява със милионери натрупали състояние от кражби на винкел и бране на джилязу.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Господин натовски генерал и президент избран с лъжа, руският патриарх, може да си тръгне и като патриарх, и като политик, защото става и за двете.От Вас, обаче нищо не става ! Факт !

21

Циник

преди 6 години

Опортюниста Радев - получи брулени уши от руския милиардер .Единия проcт... другия нагъл!

20

Анонимен

преди 6 години

До ИСТИНАТА :Бивш КГБеец се престрева на патриарх.

19

Анонимен

преди 6 години

Трябват български политици, които да отстояват българските интереси и да не се кланят и подчиняват на никого! Който има нужда да използва какъвто и да е български ресурс, да си плаща по пазарни цени, а събраното да отива в бюджета и той да бъде защитен, неприкосновен!

18

Анонимен

преди 6 години

До ОСТАВКА !!!!Две оставки ви даде Борисов и нищо не можахте да направите. Айде преживейте го най-после.

17

ИСТИНАТА :

преди 6 години

НАТОвски и.брик преструващ се на русофил !

16

Анонимен

преди 6 години

Най-сполучливият президент,който сме имали досега!Жалко,че му се падна трудната задача да се оправя с патакламата и свинщините,които са забъркали не само тези преди него,но и вс.останали политици от началото на прехода!Вярвам,че ще се справи и му пожелавам успех!

15

Анонимен

преди 6 години

Слугата Радев как не го е срам да се показва още пред хората?

14

ХА СЕГА

преди 6 години

Я МИ КАЖИ ГЕНЕРАЛЧО,БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРИНО ОТ КОГО СЕ УПЛАШИ БЕ----ДА ТЕ СВЕТНА--ПО ВРЕМЕТО НА ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА НЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВИ КАТО ПОЛША ЛИТВА И ФИНЛАНДИЯ....ИМАЛА Е РУСКА ИМПЕРСКА АРМИЯ И В СЪСТАВА И СА ВОЮВАЛИ НЕ ПО МАЛКО ОТ 160 ЕТНОСА..В СЪСТАВА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРСКА АРМИЯ Е ИМАЛО НЕ ПО МАЛКО ОТ 160 ЕТНОСА----ДАЖЕ И БЪЛГАРИ МЮСУЛМАНИ Е ИМАЛО--ПАРАДОКС НАЛИ--БЪЛГАРИ ВОЮВАТ СРЕЩУ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ..И ОТСРЕЩА-БЪЛГАРИ МЮСУЛМАНИ ВОЮВАТ ЗА СВОБОДАТА НА ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ-

13

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова се засегнаха че отчето им казал че били слуги на американците, човека им каза истината

12

Българин

преди 6 години

Селският зелен чорап да се извини за позора, който ни докара на 3-ти март!

11

анонимен

преди 6 години

с патриарха отвличате вниманието на де-билите от чез темата е изчерпанаи не е интересна

10

ОСТАВКА !!!!

преди 6 години

За правителството Борисов-3 благодарете на този плешивец на снимката !Още като назначи Герджиков за служебен премиер този ми стана ясен.

9

Легитимен

преди 6 години

***!!!!!!!!

8

Луд

преди 6 години

Десет дена си близаха раните и днес всички са на амбразурите. Браво русолюби, майната и на България.

7

Анонимен

преди 6 години

Руският патриарх си тръгна като пич, вечe никой литовец, финландец или гренландец няма да дойде да ви помогне за да не го напсувате. Eми ще ни забиват ножа в гърба сърби и всякакви да се псува като хамалин е лесно, но какви ще бъдат последствията и не забравяйте да водите стенограми.