22

Анонимен

преди 6 години

Притрябвало ни е *** Ви ревро селяни германски.

21

Анонимен

преди 6 години

Оказа се, че в Американското посолство имат повече данни за мен отколкото в моето районно. Голем смех.

20

Анонимен

преди 6 години

До некой Ама ти къде сравняваш Германия с село българия??

19

Анонимен

преди 6 години

Видях какво стана с Гърция когато прие еврото? Попиляха я.И все пак са по добре от нас- минимална пенсия 470 евро. Тук минималната е 100евро, а мин. заплата тук 260евро. Две надници на среден германец!!!!! Какво евро какви пет лева? Само богатите у нас ще са добре. Бедните ще преживеят истински кошмар.

18

Анонимен

преди 6 години

Да използваме тази възможност, че сега не ни приемат в еврозоната. Това е възможност

17

Гинка от Брюксел

преди 6 години

Ами село е, аз от Лесидрен избягах в сърцето на Европа

16

Анонимен

преди 6 години

Взеха си евтина газ по северен поток и сега са си добре. А България била корумпирана, балканска, селска и русофилска и нека мръзне.

15

Анонимен

преди 6 години

Може би ще е добре да се въведе еврото в София, а в другите селища да си остане левчето.

14

гейчо

преди 6 години

В германия джамийте никнат като гъби..Пълно с пакистанци афганистанци , иранци и африканци.В германия има 250 000 хилядна америкнаска армия.Германия съществува вече само на документиМеркел я съсипа.За какво ни е еврото българите сме модерни правим финансови сделки с биткойни.Еврото е умряла валута и евро съюза е пред разпад.Щом най важните теми са за джендари гей бракове.Тук висшата администрация на Брюксел нали ги виждаме как се опиват до безпамет в кръчмите ни и какви *** са

13

Шоп

преди 6 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРДръж си стаите, Бело море ни е по-близко от Черно.

12

Анонимен

преди 6 години

Първо да забогатеем и после ще ни пуснат в еврото. Ама извън еврозоната не може да се забогатее... просто се бъзикат с нас. Как да си конкурентен като тук се плащат пъти по- високи лихви по кредити... Щели да ни дават помощи- абе по- добре да ни пуснат в еврото да си изкараме парите при техните условия на правене на бизнес.

11

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли,че нашето европредседателство е най-скъпо платеното до сега,от всички държави които са се изредили?А знаете ли кой ще плаща тези пари?ЕС?Не.Ще плащат гражданите на България.Ще се заинтересува ли конкретно ЕС защо нашето председателство е най-скъпо?Или само ще си говорим празни приказки и ще отклоняваме,замазваме важните за решавани въпроси и проблеми?

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Гладен ще стоя, но на болшинството шопи, стаи под наем не давам !!

9

Анонимен

преди 6 години

По-добре заспало село, отколкото арабска джамахирия, в каквито се превърнаха столиците на Европа

8

некой

преди 6 години

София е едно заспало село, в което: 1. В градския транспорт има безплатен интернет ( Германците могат да си мечтаят, ако в техните села имаха бърз интернет, пък камо ли в автобуса), до скоро по летищата им интернета се плащаше. 2ро да заговарям ли какво ядат селяните в България и гражданите в Германия...май-нема нужда. 3то...кои политици крадат повече- българските или германските....че какво още може да се открадне в БГ 4то....не ми се пише, ИНАЧЕ МОЖЕ ЗАП.ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ ВЪВЕДАТ ЛЕВА

7

Кратун

преди 6 години

Баце що така, ве? Твойта прЕателка Меркел нали те тупаше по рамото и викаше "ти си, Бойко, нема друг като тебе, голем си в Европа "? Юнкер и той те прегръщаше и то опипваше мускулите и пак не щат. Ти ли нещо не разбра какво ти казваха, те ли не те разбраха? Ама само с конграчулейшънс и едно Винету не става....

6

Патриот

преди 6 години

Не искаме евро, това не е вярно, който иска евро може да си купи щом толкова му е затрябвало. Hе сме знаели досега, че еврото е забранено за продажба в София и в Шенген не щем, който иска да си взема куфарите и да заминава за Шенген. Главният въпрос защо евроджендърите са се намърдали тука и ни поучават какво искаме.

5

Шоп

преди 6 години

Като е заспало село, що дирят у НДК та не може човек спокойно да мине оттам? А вечер льокат като невидели по заведенията.

4

До 1

преди 6 години

София беше чудесен град преди вие да пристигнете от села и паланки с бохчите, официалните анцузи, белите хавлиени чорапи, невъзпитаното поведение, и мръсните си каруци (които погрешно наричате автомобили). Трай си там и не се обаждай много.

3

Народен представител

преди 6 години

Колко добре го е казал човека... Евала!!!