50

lol

преди 6 години

До АМИ ФАКТ Е...."ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН--КОЙТО ДА Е ДОВОЛЕН ОТ ДЕЙНОСТТА НА МВР" - ***!

49

Анонимен

преди 6 години

идеята е кметовете да наемат и плащат със пари на кметството.друг е въпросът как ще ме провери или ще изпълня разпореждане на охранител.

48

ivailo

преди 6 години

Тя държавата се е разпаднала отдавна... Ако имаше работеща полиция, нямаше да има нужда от частни охранителни фирми.

47

шматка

преди 6 години

А *** Арнаудова кви сигнали да подаваме като официално държавата не разследва кражби под мин. работна заплата.Почти всички кражби по селата са под тази сума.Някой май ги е страх че частника ще се справи по добре и по този начин ще му лъсне голия з.адник

46

СТАРА ИСТИНА ...

преди 6 години

В МОНТАНСКО СЕ ГОВОРИ ТАКА:АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ СПОКОЙНО И БОГАТО ---СТАНИ СВИНАР ...ИЛИ ПОЛИЦАЙ!!!АЙДЕ , КОМЕНТИРАЙТЕ , СЕГА!

45

DiesIrae

преди 6 години

Аз не съм чул от нито един приятел, познат, роднина или случаен човек, че МВР е направило нещо поне наполовина както трябва. Всеки гражданин - дори децата в детската градина знае, че МВР е система за раздаване на помощи за мързеливи мозъчни инвалиди и това е факт!Ако случайно сглупиш да им се обадиш след 10 часа се довлачват тлъстаците и се почват извинения - ама ние само констатираме, неможем къща (когато се оплачеш от братята купонджии) да намерим къде е какво остава за бягащ крадец и тн.

44

Анонимен

преди 6 години

СОД фирмите са хванали селата и са взели страха на крадливото племе което обикаля там. От както имаме СОД на къщата на село не са пипали нищо и на тези около нас.

43

Malee

преди 6 години

Обраха ми апартамента! Влезли с някво като пластелин който заема формата на ключа! Имаше отпечатъци, уж взеха 2 броя! Навън има камери наоколо, свидетели може да е имало, все пак стана посред бял ден. Викна ме следователката след 10 дни и почна: То работим, то не знаем, нагла кражба е това, жеше изписала 5 листа и прикачила 3 снимки....айдеее това е! Да не говоря с какво пренебрежение ме гледаха от мвр :(

42

Анонимен

преди 6 години

Нещо пак се мъти тука :) тези СОД фирми работят в селата от години. Защо чак сега се сетиха? :)

41

Анонимен

преди 6 години

плащаш данъци - получаваш ***, това ни се дължи по конституция.да се раздържави здравеопазването и образователната система също, нямам против и МВР дори.който има пари - ползва, който няма да си седи в маалата и да чака бай тошо да му дава работа

40

Анонимен

преди 6 години

"Вече плащат" ... вече? Че ние имаме СОТ на село от поне 5 години... И добре, че са те иначе ни обираха 3 пъти преди това.

39

Анонимен

преди 6 години

"Българските граждани все по-рядко се обръщат към МВР да потърсят помощ", каза още тя.""Миналата седмица всички журналисти ни убеждавахте в обраното "Всеки си търся правата и МВР за помощ".То така да ни промивате няма да стане след като е абдикирала държава да ни облъчвате, че лекарят е престъпник- на родината, а престъпника да е герой-на държава от 240!

38

ПАРТИИТЕ НЕ СТРУВАТ!

преди 6 години

НИТО , БКП/БСП , НИТО ЦАРО, НИТО ГЕРБ...МОГАТ ДА РЕШАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ!ЯСНО Е ---КАТО БЯЛ ДЕН!!!!!!НИЕ НАРОДА ---САМИ ЩЕ СИ РЕШИМ ПРОБЛЕМА!!ВЕЧЕ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ---КУПУВАМЕ СИ ОРЪЖИЕ , ИЛИ СИ ПЛАЩАМЕ НА ОХРАНИТЕЛИ!!!СТИГА , ЛИГАВЕНЕ НА ЗАКОНА И ПАРТИЙНИ ЛЪЖИ!!!МВР--НЕ СТАВА ЗА *** ЗА ЗЕЛЬЕ!

37

АМИ ФАКТ Е....

преди 6 години

...ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ПРЕСТЪПНОСТТА!ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН--КОЙТО ДА Е ДОВОЛЕН ОТ ДЕЙНОСТТА НА МВР!!!!КОЛКО , ПРЕСТЪПНИЦИ ПО СЕЛАТА СА НЕУТРАЛИЗИРАНИ??!!КАРА СЕ ПО СТАРАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МИЛИЦИОНЕРСКА СИСТЕМА---ПИШАТ СЕ ДОКЛАДИ И ОЧЕТИ ..А РЕЗУЛТАТИ -НИКАКВИ!!!МАЙНАТА ИМ НА ЦАЦАРОВ И ПРЕЗИДЕНТА ...!!!АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ СПОКОЙНО И СИГУРНО---ЗАТОВА ЩЕ СЛУШАМ СЕБЕ СИ!!

36

дядо и баба

преди 6 години

Ще кажеш истината в полицията, но ще ти подпалят къщата. А може и да те пребият крадците до смърт.Отиваш в болницата,но шансът ти да оживееш е 25%.

35

Анонимен

преди 6 години

И какво стана? Уж МВР топтиквата на власт заедно с топмакака Цецун, а признават, че МВР не може да се справи! Но техните охранителни фирми могат.Още една приватизация по метода - съсипи и заграби!

34

Анонимен

преди 6 години

Държавата е за политиците да крадат ,а не за хората.След като ме обраха сложих "СОД".Всеки месец освен данъци плащам и СОД.Ако забранят частната охрана ,тогава всеки да се въоражава.

33

Wind

преди 6 години

При положение, че МВР от както съществува, не е било реформирано, какво очаквате? От години наред както експерти, така и нормалните граждани, апелират за сериозна реформа, но никой не ги чува. Като 30 години една реформа не сте направилим е нормално хората да се обърнат към алтернативни методи, за да се чувстват спокойни! МВР отдавна не защитава хората, а се е превърнал в социално министерство, от където над 50 000 човека си получават месечните помощи.

32

Анонимен

преди 6 години

От години си плащаме за сигурност, частни полиции, частни охранителни фирми ....

31

Доцент Петров

преди 6 години

Че това не е държава .Тя отдавна не съществува.Българи по добре се организирайте и плащайте на частна охрана.И също спрете да плащате данъци .