102

[[[[[[[

преди 6 години

До Анонименfakt,,,,,,

101

Анонимен

преди 6 години

500 години грабеж богатствата на България отиват в турция и после СССР грабеж имаме господата депутати Turkiq пак грабеж никой не ние виновен че не можем да си запазим държавата тези хора са там горе защото ние гласувахме да са там и защото мълчим .

100

Факт!

преди 6 години

Тъкмо се чудех къде да емигрирам и след тези новини посоката е ясна към Германия!Отивам там където няма други освен бели!

99

Анонимен

преди 6 години

ей амуджи , за 500 години какво построихте в България и на балканите ,.Всичкото построено на балканите е построено по времето на Османската империя. Преди това е имало землянки и юрти.

98

бай х

преди 6 години

ей амуджи , за 500 години какво построихте в България и на балканите , освен 50 - 100 джамии ???? Когато на запад имаше барок , ренесанс , рококко ,опера , театър .. какво имаше в османската империя ???

97

Анонимен

преди 6 години

За 500 г. не е останала ни една крепост, дворец или църква от 13-14 век. .А то ги е имало с хиляди преди турците викаш.

96

Jas

преди 6 години

Хайде туркофилите във форума да престанат с привокациите. От историческа гледна точка Балканите са на това дередже най-вече заради турците, респ. Османската империя. За 500 г. не е останала ни една крепост, дворец или църква от 13-14 век. Няма нищо чудно в това да ни "радват" подобни известия. Ако не беше съюза на армии на поляци, унгарци, австрийци, чехи, словаци и бавораци Европа днес щеше да е Джамахирия. Няма Версай, Хофбург, Сан-Суси, няма Ренесанс, нито Хуманизъм или промишлена революция.

95

чичо Гошо

преди 6 години

А вие колко църкви ограбихте,осквернихте и разрушихте в Кипър?Да не мислите,че ще ви търпим вечно и ще целуваме отзад лудия диктатор?

94

Анонимен

преди 6 години

Наскоро Чехия арестува и пусна шефа на PKK/YPD Мюслюм Салих(организатор на атентат отнел живота на 36 души, издирван от Интерпол), който е на турне в Европа да нагледа терористичните клетки. След Чехия отиде в Гората, от там в Белгия и Дания. Наскоро ръководството на PKK/YPG публикува призив към поддръжниците си да преместят борбата на европейска територия. Всичките тези събития са в следствие на това. Ще има и още докато Европа си затваря очите за кюрдския тероризъм.

93

В превод....

преди 6 години

Преди няколко дена немската полиция влезе във фирми спонсориращи ПКК и перящи пари от нелегална престъпна дейност.Одговора на терорягите е това всяване на смут в Германия и намек за терор ако не ги оставят намира.

92

Мандродер

преди 6 години

На Великден нашите комунисти извършиха най-големия терористичен взрив и до момента в Европа.Взривиха църквата Света Неделя в Сови и избиха стотици ,жени ,деца ,възрастни и офицери с ***-тероряги шега не бива !

91

МИ6

преди 6 години

Тия терористи трябва да ги съберат от улицата ,че не се знае може да почнат и взривове от злоба ,че им спряха кранчето на пари и оръжие.

90

Фарамацефт

преди 6 години

До 100% FAKE NEWSТо не е фейк ,а окастрена новина на всякъде в Германия писаха че са терористите от ПКК ,само нашия любим сайт всява мистика за редовните си читатели -интернет -тиранозавро-тамплери-Груйо Михалевци

89

д-р.Радев

преди 6 години

Егати филмираните читатели. Некви кюрди комунисти от ПКК запалили джамия ,нашите го обръщтат на "Война на световете".

88

Ташко

преди 6 години

Какво толкова станало-на насилието е отговорено с насилие! Крайно време беше да се опомнят швабите

87

аз-ът

преди 6 години

за мен опожаряването на джамии е варварски ад, показващ просто.тията и селя.нията на едно общество. Защо ги палите, такива хубави свинарници може да станат?

86

Анонимен

преди 6 години

на немски пише съвсем друго в Тагесшпигел...........хаха

85

100% FAKE NEWS

преди 6 години

100% FAKE NEWS

84

до:Авторката

преди 6 години

Тва което си копирала от сайта на БТА не отговаря на истината , става въпрос за Демонстрационен Протест на Кюрдите в Берлин иначе запалена Джамия има но в сайта на Тагесшпигел се вижда на снимката леко изгорели мебели явно пожара е потошен навреме

83

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са турците та да има кой да обвиняваме за посраните си ***.