17

Анонимен

преди 6 години

Като се разходиш из бг , няма кръстовище без гробище. Като излизаш от В Търново към Лясковец имаш паметници, пейки , и кръстове и паметници като за едно село. И ако питаш - много ще се оплачат от радара , който монтираха.С такова самосъзнание далеч няма да стигнем.

16

Анонимен

преди 6 години

Може да ги облект и като имперски щурмоваци от "Междузвездни войни" и тогава да им дадат по една лазерна пушка, да громят джигитите ;-)

15

Народен Съд

преди 6 години

Трябват реални мерки!Но затова трябва много хора и организации да нахранят прасетата!!!!

14

Елемаг

преди 6 години

Какво стана с Транспортното синче убило пиян 4-***?Какво стана с писания акт на човека отпред,дето го удариха отзад?Какво стана с акта,дето писаха на човека дори снимал Аудито ,дето го засече и изкара в шанеца?Какво стана с намаляването на жертвите при включени ЛАМБИ денем на 40 градуса?Айде отговаряйте си,ако въобще намерите отговори.Робско племе такова!!

13

Анонимен

преди 6 години

С тиа лазери, трябва да им сменят униформите - синьо трико, червено наметало и голямо "S" на гърдите ;-)

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ какво лошо има да караш с 160 на магистралата?

11

Анонимен

преди 6 години

Има лесно - Сложете 10 000 камери по всички пътища в страната, без да казвате къде са, им пращайте глобите за всяко нарушение.Примерно - Караш по магистралата със 160. За едно нарушение глобата е 50 лева, обаче те заснемат на 80 различни точки, следователно 4000 глоба на другия ден :). Който има над 2000 лева глоби и фишове за неправилно, получава "запор на книжката", т.е. не може да кара, докато не си плати глобите и готово.Толкова ли е трудно ?

10

реформи трябват

преди 6 години

КАТ и полицията не отиват на работа да пазят и защитават хората а отиват да ги изнудват и да взимат подкупи за това е тази касапница по пътищата,имало е случай полицай да спират пияни шофьори те им дават подкуп пускат ги и те след това убиват хора,това е обществена тайна но само МВР не знае?!

9

Анонимен

преди 6 години

Като в онзи стар виц,с какво засичаш скоростта -с Лазар.

8

Анонимен

преди 6 години

И извънземни камери да ползват, не се ли събират глобите файда няма.И в момента има лица с 5 цифрени суми за плащане, но си карат все още напълно необезпокоявани :) Иначе успех! Тая година лазерни, догодина - квантови камери!

7

Анонимен

преди 6 години

С милиционерите с лазерни мечове.. ама що са преминали на тъмната страна?

6

обучени

преди 6 години

Всички били обучени... на това как да й сменят батерията... Сериозно обучение са преминали. Идеята все пак е да няма никаква човешка намеса ,защото много често от другите камери май се изтриваха снимки.Интересно как ще решат другия проблем,който имаха преди:снимки от камери много,а нямаха хора,хартия и пликове, за да се разпечата и да стигне до нарушителя глобата.

5

до кога така

преди 6 години

А кой ще ни пази от джигитите полицай който нарушават законите,спират ги те показват служебни карти и ги пускат и наказания няма!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Ще се ползва там, където има ограничение 30 на 4 лентов път, нали?Ех, рушветчийско племе...

3

нло

преди 6 години

И летящи чинии да дадат на кат пак нищо няма да се промени,проблема е в служителите който не работят и са тежко корумпирани,кръв се ле е по пътищата а да сте чули за наказан или уволнен шеф в полицията!?ето това е проблема.

2

Анонимен

преди 6 години

Кат себе си да излови. Че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай, или родата им.

1

Анонимен

преди 6 години

Направо да им раздадат по един лазерен меч и маска на Дарт Вейдър. То си е междузвездни войни на пътя