8

Група родолюбци

преди 6 години

Подкрепяме- така да бъде!

7

Анонимен

преди 6 години

Защо само у нас и в Австрия господа патриоти от ВМРО песента за Евровизия се избира именно през вашия мандат от комисия от чужденци, и то ние българите не гласуваме. Това е само у нас и в Австрия, късдето бе избрана Кончита Вурст. Това ви е нивото.

6

Анонимен

преди 6 години

Съсипва се МВР а се дават бюджетни пари на мутри за да охраняват населението. Какви са тези псевдоикономии какъв е този псевдопатриотизъм. Сега искат хората да започнат да се избиват едни-други с някакви крайни промени на неизбежната отбрана. Хайде стига циркови изпълнения. Закриха МВР СОД охранителната дейност и частния картел наду цените за охрана до безобразие.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3: Те, политиците, че л'ъжат понякога, това си е вярно. Но и коментатори като теб също не си поплюват. Наскоро показаха по телевизият художник, който е лежал 5 години в затвора, защото застрелял крадец в дома си. Е, нещо мй не е наред за да може да има такава присъда. Уж законите добри, уж съдиите ги спазват, но човек няма право да се защити и в дома си. И престъпниците това го знаят.

4

Христо Ботев

преди 6 години

Няма по-жалка партия от вмро.

3

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости-ако те нападне някой крадец в дома ти дори и с отверка имаш право да го застреляш и с автомат.Законът си е добър-друг въпрос е, че подобни политици лъжат хората.

2

Анонимен

преди 6 години

Друго си е със соц. наказателни закони да наказваш капиталистическата действителност.

1

Джанер

преди 6 години

От каква народност е момчето на снимката?