13

анонимен

преди 6 години

даваите им банани и тоал хартия нали 28 години пискате че пускали за нова годиназаедно с тази отровна храна им даваите и направление за болница

12

Анонимен

преди 6 години

Не ви прилича на демокрацията , т.е. на съвременното цивилизовано общество да организира просяшки инициативи . Има ли разлика между Диктатора и Демократа ? А лещата можете сами да си я консумирате .

11

Анонимен

преди 6 години

А нещо като кебапчета кюфтенца пържолки филенца пилешки гърдички бутчета няма ли? Или те са само за онази с 13 000 левчета заплатка? За простолюдието е достатъчно да имат бобец лещичка захарчица да си подсладят горчивото съществуване? Браво бе селските тарикатчета доста добре се грижите за оФцете дето ви качват на власт. За такива оФце такива пържолки. Нали? Тези продукти за колко дни ще им стигнат докато умрат от глад ли?

10

бхк

преди 6 години

А мастиката и кибапчеата, кога ши ги давате?

9

Анонимен

преди 6 години

леща-3'40лвДом.пюре-1'80лв.Лютеница-2'20Грах-1'70конс.скумрия-2.10лв.бисквити0'80лв.Мед-7лв.Тотал-19лвДо 46 лв ,са 27лв.печалба за фирмата снабдител!

8

Анонимен

преди 6 години

Нещо много постни тия пакети,барем 1кутия пастет ,да им бехте дали!

7

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на Фил за селското стопанство, на Ванчо за предприятията, БГА "Балкан" и американските централи, на дедо Симо за електро-преносната мрежа и АЕЦ-а, на Станишко за бетонираното море и заменките на плодородните земи срещку чукари и мочурища и на Боко за простотиите и точната характеристика която ни даде, ПРОСТИ като него! Най-много благодарности на троловете , доказано 100% ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак някоя фирма е спечелила конкурса и стоки които в магазина са за 40 лева ги дават като безплатни пакети за които данъкоплатците / ние плащаме 46 лева .

5

Анонимен

преди 6 години

Сиромаси като свършат пакетите яжте асфалт помня някога във стола купон за храна 10 стотинки ядеш като във ресторант, само дето не даваха пукница. Колко трябва да си залюпен да нямаш 10 стотинки за купони и да се чудиш какво да ядеш кате некои маслолюбци.

4

Анонимен

преди 6 години

И ядоха всички и се наситиха; и дигнаха останали къшеи дванайсет пълни коша; а ония, които ядоха, бяха около пет хиляди души, освен жени и деца. И веднага Иисус накара учениците Си да влязат в кораба и да минат преди Него насреща, докле Той разпусне народа.

3

Анонимен

преди 6 години

В онова време, като излезе Иисус, видя много свят; и смили се над тях и изцели болните им. А на мръкване приближиха се до Него учениците Му и рекоха: тук мястото е пусто, и времето вече напредна; разпусни народа, за да идат по селата и си купят храна. Но Иисус им рече: няма нужда да отиват; дайте им вие да ядат. А те му казват: ние имаме тук само пет хляба и две риби. Той рече: донесете Ми ги тука. И, след като заповяда народу да насяда на тревата, взе петте хляба и двете риби, погле

2

Анонимен

преди 6 години

И ко стана бе димократи, при соца : ученически, работнически, студентски, институтски столове със символични цени, а сега пакети с основни храни за бедни? Нал знайте какво ви мисля и пожелавам на някои ваши близки и най-много на троловете, продали се за едно пакетче за папкане.

1

Анонимен

преди 6 години

Samo za tezi gradove li se davat pomoshti.Za drugi gradove nqma li.Ni ne sme li hora.