35

СатаНАТО

преди 6 години

No comment...

34

Анонимен

преди 6 години

А бе. Какво става с разпада на Русия, разпадна ли се вече? Или ще се разпадне следващата седмица, а?

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

"Рано или късно, Путин няма да го има! Тогава какво ще правим с Русия ?"Е тези две изречения ясно показват пълното непознаване на Русия и Путин, както и абсолютната мисловна тъп0та на "анализаторите". Трябва да си сляп и глух, та да не схванеш, че Путин ще назначи свой доверен последовател. И не само Путин, но и онези които са покрай него. В лизките 200 години *** или либерал ще видят Кремъл през крив макарон. Путин го каза - няма да се повтори времето на Горбачов-Елцин !

32

Анонимен

преди 6 години

80% от пpocтитутките в Германия са българки.

31

SpaceX

преди 6 години

Свръхвоенна сила а развиваща се страна със стандарт на африканска страна

30

Анонимен

преди 6 години

В заглавието е сбркан словореда заради което Днес.бг се извинява на читателите си. Заглавието да се чете така:Русия на Путин: От свръхсила до разпадаща се развалина

29

Анонимен

преди 6 години

Меркел я избират с някакви си там 30% и тя за 4-ти мандат. За да се задържи на власт трябваше да влязат в управлението почти всички партии и не остана опозиция. Е, тя по легитимна ли е с тези 30% отколкото Путин? Значи демокрация е когато управляваш с едва 30% а тоталитаризъм когато имаш подкрепата на 70% от гражданите. Просто демократично избрания лидер е много по-послушен на олигарсите и американския естабилишмент защото няма подкрепата на населението и се задържа само с тяхна помощ.

28

Анонимен

преди 6 години

След Путин Русия може и да се разпадне . До там я докара

27

змея

преди 6 години

гледам по магазините пълно с руски качествени стоки :))) , направо да се чудиш и маеш. а за протокола, купувах си от тези руските магазини берьозка, на няколко пъти различни неща за ядене. тъй , да пробвам какво е. ами не струват, съжалявам. гола вода са. алкохол не употребявам, ако някой е купувал да сподели. колите ги знаем. а, миналата година ходих на някакъв цирк на лед беше, в интерес на истината хубаво предствление. въпреки че в антракта започнаха да си излизат, на мен ми хареса...

26

Анонимен

преди 6 години

Нито преди е била развалина, нито сега е свръхсила.

25

Ddd

преди 6 години

Единствения износ на русия, това е петрол, природен газ и руска мафия.

24

Анонимен

преди 6 години

"Русия на Путин: От развалина до възраждаща се свръхсила"Нима някой от вас не би искал да види България там, където е била, когато се е намирала в най-добрите си години на световната сцена? И няма да грабнете този шанс защото този и онзи били против?

23

Венсеремос

преди 6 години

С бързи крачки Путин води русия към 19 ти век !

22

Мда

преди 6 години

От тая статия прозира едно нещо-СТРАХ!Преди 4 години из западния печат вървяха статии как Русия ще падне до месеци,нефт от 60-$ щял да предизвика колапс в нея,Путин бил болен от рак и щял да умре и пр.Е,мина и тая-Русия си е цяла,нефта падна до 30$ и предизвика криза,ама в С.Арабия,а "умиращия" Путин направи още едно дете на Кабаева(дай Боже всекиму).Слабата памет е лошо нещо!Помните ли как тогава Путин каза:Не дождетесь!(на въпроса дали е смъртно болен) и "На да ви изоставя!" (към руснаците)?

21

да бе

преди 6 години

Нищо не е възродил.В началото на кариерата си се опита да развия Русия и да я превърне в развита държава,да промени икономиката която е изцяло зависима от суровините,както ислямските изостанали държави.Но нищо не успя да направи,руснаците,както и българите,са толкова увредени от комунизма,че трябва се сменят още няколко поколения за да има напредък.Направи и няколко грешки,заслепен от парите които наля Запада в Русия взе да избива комплекси и да се прави на император.Накрая руснака пак беден.

20

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМА В АНТИХРИСТКА РУСИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН САМО СЪС СИЛА!КОМУНИСТИТЕ ОТКАЗАХА СА СЕ ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ 1997-*** ГОДИ И ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПОДГОНЕНИ!!!-------------------ФАЛШИВИЯ *** ОТКАЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЪС ПОНЕ НЯКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ ДА СИ ПОТЪРСИ ПРАВАТА ТАКА КАКТО НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА СИ ПОТЪРСИ ПРАВАТА ОТ ЯНУКОВИЧ!

19

избирател

преди 6 години

До ИСТИНАТАИдеята е от там,но подобренията са уникални и ненадминати.Не е самата истина,както я казваш.

18

САЩ и НАТО вън

преди 6 години

Поредната западна помия за Путин..... Путин вдигна на крака Русия.... и дано пак да погледне насам за да успеем да изгоним американските окупатори и техните престъпници управляващи тук.Силна Русия означава възможност за силна България

17

мухахах

преди 6 години

*** финишира....

16

Митев

преди 6 години

Самият Путин каза, че са далече зад Б-я по доход на глава от населението!!! Супер сила е тази, която се грижи за НАРОДА си, а не за супер оръжия!!! Война се води с пари. По време на ВСВ САЩ за един войник са се грижили 18 цивилни, а за японския войник -ЕДИН !!! На един американският са се падали по 4 ТОНА продоволствие и оборудване, на японския-по 1 кг. При Сталинград немците губят 850000, руснаците-1,15 милн. Немците губят общо 10 млн. на ВСИЧКИ фронтове. Русите -20млн.-на източния фронт.